Binbaşı
01 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 141 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Deepcool cg540 650w 80+ tempered glass rgb usb 3 atx

Ryzen 5 5500 islemci

Rx570 ekran kartı 4gb

500 gb ssd var

Bunlara uygun anakart ve 16gb ram alacağım. Fiyat performans ürün onerebilirmisniz?

Beyler masaüstü pc toplayacağım oğlum için şuan rx 570 ekran kartı ve ssd hardisk var.7k civarı fiyat performans sistem önerisi istiyorum.Daha çok volerant oynar

Projektörü tv soundbara bağlayabilirmiyiz.

Yanda media player ve playvision var

ssd raw formatından ntfs ye dönüştüre basıyorum.Dönüştürülemedi hatası alıyorum.İçinde kurtarmak için bilgilerim yok sadece ntfs şeklinde formatlamak istiyorum.Bu işlemi yapan program adı lazım.

Masaustu pc de usb3 giriş olmadığı için mecburen usb 2 den kopyaliyorum.Torentten indirdiğim 5gb lik filmi usb3 hardiske 2 saatte kopyalıyor.Daha önce böyle bir şey olmadi.Baska bir hardiske denedim onda da aynı.windows kurdum sorun devam ediyor.Sizce sorun ne olabilir

5gb lik filmi harici diske kopyaliyirum 1 saat ten fazla sürüyor kopyalaması. Sanki kopyalarken internetten indiriyor gibi uzun sürüyor

9voltluk şarj aletiyle bu piller kaç saatte dolabilir?

Windows 10 açılmadığı için. Windows kurayım dedim yukarda ki yükleme ekranı 2 saatte geldi ve hala yükleme şeyinde kaldı?Acaba sorun ssd de mı?

Islemci i7 950 3ghz

Asus rampage 2 extreme anakart ıntel socket 1366

Rx570 ekran kartı

Oğlumun kullandığı pc den çok ses çıkmaya başladı.your cpu over temperatured error hatası verdi.ya ıslemci yada kule soğutma da sıkıntı var gibi.

Eğer ıslemci bozuksa fiyat performans bir ıslemci tavsiye lazım.volerant fortnite oynuyor.

Creative 2+1 kolonu playvision ses decoderine bağlayacağım ama yeşil tek girişi var.Hangi girişe takayim ki stereo ses gelsin.cox ve aux girişi de var dekoderin.playvison dan optik kabloyla media playera bağlayıp stereo ses almak istiyorum.

Cen/sw FL/FR SL/SR COX VE AUX cikis var .

Hakkında
Forum İmzası:

Xbox: WarDar77
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.034
İkinci El Bölümü Mesajları: 248
Konularının görüntülenme sayısı: 31.537 (Bu ay: 708)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 234 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.