Şimdi Ara

SonOyuncu Craftrise TLauncher ama içinde Macro Var !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar SonOyuncu, CraftRise ve TLauncherın makrolu versiyonları şuan internete sızdırılmış durumda ben de sizler için indirdim ve kullandım ve çok beğendim.

Arayüzünün Tükrçe olması ve kullanım kolaylığı sayesinde 10 dk içinde alıştım ve artık rakiplerim bana değemeden hepsini yokediyorum.Ayrıca program yayıncısının da bilinen bir macro programı olması da virüs konusunda endişemi düşürdü. siz de indirmek isterseniz linki:

ufukgames-macro.netlify.app
    SonOyuncu ve CraftRise Macro
    https://ufukgames-macro.netlify.app/launcher-ufukgames.html

SonOyuncu Craftrise TLauncher: Makro Uyarısı

SonOyuncu Craftrise TLauncher'ı kullanıyorsanız, içinde makro özelliğinin bulunduğunun farkında olmalısınız. Makrolar, oyunlarda tekrarlayan görevleri otomatikleştirmeye yarayan yazılımlardır.

Craftrise TLauncher'da bulunan makro özelliği, oyun oynamayı kolaylaştırabilirken, aynı zamanda oyunun adil oynanmasını bozabilir. Makroların kullanımı bazı oyunlarda yasaklanabilir ve hesabının kapatılmasına neden olabilir.

Minecraft gibi çok oyunculu oyunlarda makro kullanmak, diğer oyunculara haksızlık yaratabilir. Makrolar, otomatik olarak madencilik, çetelerle savaşma veya binalar inşa etme gibi görevleri gerçekleştirebilir, bu da oyuncuların doğal olarak elde etmesi gereken beceri ve kaynakları atlamalarına neden olur.

Makro kullanmanın Minecraft'ta ve diğer oyunlarda oyuncuların genel deneyimini olumsuz etkileyebileceğini unutmamak önemlidir. Makro kullanmayı tercih edersen, bunu yalnızca yasalara uygun ve başkalarına saygılı bir şekilde yapmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.