Ben fareyi size Mert AYAN olarak %100 tavsiye ederim 1 yıldan fazla sürede kullandım üstü soyulması dışında bir problem olmamıstı.
(+) Ergonomisi Güzel (+) Fiyatı Güzel (+) Üst seviye hız ve alt seviyede hızda oyuyan kişilere hitap edecek lazer motoru (+) Yanında Gelen Mükemmel skatezleri
(-) 750-F o parlak gümüş olan yerleri soyulmustu o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: Mert AYAN
Ben fareyi size Mert AYAN olarak %100 tavsiye ederim 1 yıldan fazla sürede kullandım üstü soyulması dışında bir problem olmamıstı.
(+) Ergonomisi Güzel (+) Fiyatı Güzel (+) Üst seviye hız ve alt seviyede hızda oyuyan kişilere hitap edecek lazer motoru (+) Yanında Gelen Mükemmel skatezleri
(-) 750-F o parlak gümüş olan yerleri soyulmustu o kadar
Aynen katılıyorum. Ayrıca artık yeni versiyonlarında soyulma yok.
quote:
Orjinalden alıntı: al-ozaria
Şunu diyim çok şükür yaklaşık 1,5 yıl oldu x750 bf den kurtulalı. Örnek: Sistemin diğer bileşenlerinde kıyasta baz olarak ekran kartını alalım. Dengeli bir oyun sistemi kuranlar için misal ekran kartı x1600xt yada 6600gt gibi bir kartın yanında sırıtmaya bilir belki. Bu gün 5 Mayıs itibariyle 4770 gibi bir kartın çıktığı şu günlerde a4 tech fareleri x1950 pro gibi bir ekran katı ile kullanmak bile saçmadır.
Oyuncu adam ya logitech alır almıcaksada 5 -10 ytl 2 tuşlu bir scrollu normal fare alsın F/P açısından daha iyi. Ah ben keşke çekseydim kullanılmaz durumdaki biricik x750 bf min 3 ay sonunda ne hale geldiğini, hilkat garibeleri ağlardı haline. Zaten a4tech in piyasada logitech le yarıştığı F/P açısından karşılaştırıldığı başka bir ülkede yoktur sanırım Türkiye dışında. Malzeme yönünden 20 ytl a4 tech bf ye fazladır, 120 ytl logitech g5 e azdır. Kullanılan malzeme ve her şeyinin kıyası olarak biri mersedesse biri şahindir. Ben ikisinde kullandım. O yüzden a4 tech kullanıpta logitech kullanmayanlar en azından bana yönelik cevap yazmasınlar.
Konuştuğun şey çok saçma Logitech ülkemizde diğer ürünlere göre daha pahalı bir fiyattan satılıyor ve ülkemizin gelir düzeyini düşünürsen a4 tech herkes için en ideal mouse oluyor. Ben Logitech G5 ve G9'da kullandım 2 mouse'unda ergonomisi a4 tech'den farksız özelliklerini kıyaslarsan 2'side aynı 2 senedir aktif olarak X7 kullanıyorum dış yüzeyinde hiçbir problem olmadı bu ne demek malzemesi kötü mü demek???
Bizim ülkemizde şöyle salak bir kanı var birde avrupadaki prof. takımlara bakıp yorum yapmak. Nerdeyse hepsine bir firma sponsor ve nerdeyse hepsi sponsorların ürünlerini kullanıyor bu yüzden adamlarla bizim ülkemizi kıyaslamak çok yalnış çünkü ürün havadan geliyor.
Ayrıca benim ergonomi olarak en çok memnun olduğum mouse razer, eğer X7 mouse'un ergonomisi daha rahat olsaydı kesinlikle tekrar bozulsa tekrar X7 alırım. 20tl a4 tech alırım bozulursa yine alırım 20TLx4=80TL'ye 4 kere yeni a4 tech alıyorum yinede logitech parasını bulmuyor. Şunuda unutmamak lazım hiçbir mouse ömürlük değildir uzun senelerde elbette bir yeri bozulmasa bile üzerindeki malzemesinde bir aşınma gerçekleşir.
Bu mouse vistaya uyumlu mu acaba?
20 TL'ye nerede satılıyor?
x750bf in malzeme kalitesi mouseyi esnek kullanmayan insanlar adına ciddende kötü ama türkiyeye gelen tüm ürünlerin belli bir sınıf clasmanı var üretim yerleri önemli o övülen logitechin dahi bir çok ürünü b sınıf olarak geliyor dolayısı ile malzeme kalitesi daha düşük oluyor. Bu ülkede bir ürünü alırken önce bu kritere dikkat etmeye çalışın.
x750bf bu arada terlemeye yatkın insanların elini yazın çok kısa süreçte terletiyor ama benim g9 un kapaklarından biri çok seri diğeride yarım saat içinde aynı etkiyi gösteriyor. Gerçi ben çok hassasım bu memlekette çok sıcak ama 3 yıldır elimde olan diğer mouse razer coperhead bir kez olsun terletme yapmadı. bir ürüne para verirken tam olarak karşılığını almak istersiniz. razerların en büyük artıları çıkış fabrikaları tek kalite farkı yok ürün her yerde aynı. zaten oyun tabanlı firma en iyi ergonomi ve performansı sunuyor.
sizin mouse nizin imalat hatalı olması veya hatalı kullanımdan ötürü arızalanması sizin probleminiz.ben yıllardan beridir a4 mause+ klavye kullanıyorum ve de çok memnunum.Türkiye şartlarında fiyat+performans bakımından daha iyisi yok.bide mouse de arıza olduğunu anlamayıp ta anakart değiştireni ilk kez görüyorum.bilgisayardan anlayan birine danışsanız boşuna para harcamazdınız.son olarak A4 Tech XL-740K mouse aldım mükemmel bi ürün.gidipte aynı performansta bi ürüne sırf marka hatırına 3 katı para ödeyemem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme