Binbaşı
12 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 105 (Bu ay: 0)
Gönderileri

silinebilir

Selam arkadaşlar şehir içi sadece sahilde bisiklet yolunda, keyif amaçlı haftanın 2-3 günü 2-2,5 saatlik kullanım için sıfır, kaliteli ve rahat bir şehir bisikleti arıyorum. Bütçe 2500 - 3500 arası. Aklımda bu iki markanın şehir için giriş modelleri var. Tavsiyeniz ikisi arasında hangisi olurdu veya alternatif marka-model önerileriniz var mıdır?

Dipnot: Ya da bu amaçlı kullanım için farklı klasmanda olsa da 1500 tl'lik bir Bianchi/Kron seviyesi yeter mi dersiniz.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
..
Merhaba arkadaşlar epeydir araştırmadayım şu 5 mikrofonlu kulak içi kulaklık arsında kaldım. Sizin F/P tavsiyeniz ne olurdu?

-Sony Mdr-Xb70ap Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık 250 tl
-Sony Mdr Ex650ap Pirinç Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık 230 tl
-Sennheiser CX 2.00G Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık 245 tl
-Sennheiser CX 275s Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık 170 tl
-Sony MDR-EX110AP Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık 90 tl

5'i biryerde linki

Bilgisayarda kullanılacaktır, varsa başka öneriler de makbule geçer.
Merhaba arkadaşlar müzik ve oyun amaçlı notebookta, max 650 tl'e kadar 2.0 hoparlör arıyorum.

Artık; kablo karmaşası, alan işgalinden bıktığımdan ve aynı yükseklikte net temiz ses aradığımdan 2.0 tercihim. Şu an var olan Logitech x530 5+1'i aratmayacak her türlü öneriye açığım.
Merhaba arkadaşlar >> CM Storm Resonar tarzı max. 200 tl'lik, kulakiçi, mikrofonu iyi bir oyuncu kulaklığı arıyorum.

Örnk >>https://www.youtube.com/watch?v=1ossX8FtsI0
https://www.hepsiburada.com/kulak-ici-kulakliklar-c-60004547

Şimdiden teşekkürler.
Microsoft’un ortak kurucusu, milyarder Bill Gates, “Elimde olsaydı Bitcoin’e karşı yatırım yapardım” dedi.

CNBC’nin Squawk Box programında konuşan Gates, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin “daha büyük bir saçmalık teorisinin bir parçası olduğunu” söyledi ve “Bir varlık sınıfı olarak yeni bir şey üretmiyorsunuz ve bu yüzden büyümesini bekleyemezsiniz. Kripto para birimleri kesinlikle daha büyük bir saçmalık teorisinin parçasıdır” dedi.

“Kolay bir yolu olsaydı ben de durdurulmasını isterdim” diyen Gates’in açıklamaları Berkshire Hathaway CEO’su ve yatırımcı Warren Buffet’ın açıklamalarını desteklerken, Gates diğer birçok eleştirmen gibi kripto para birimlerinin altında yatan blok zinciri teknolojisinin kendine özgü yararları olduğunu vurguladı.

Kaynak: Yeniçağ, CNNTürk, Sözcü, Ekonomihaber

İleteyim istedim.
Bütçe 350 tl'e kadar. Aklımdaki modeller:

1.) MSI INTERCEPTOR DS4200

2.)Logitech G213 Prodigy

3.)THERMALTAKE Tt eSPORTS MEKA G UNIT

Aradığım özellikler:

- Tok aynı zamanda yumuşak basış hissi,
- Yüksek tarama hızı / kısa tepki süresi,
- Sinyalizasyon / Ghosting özelliği,
- Büyük Enter tuşu,
- Bileklik koyma alanı,
- Plastik ve malzeme kalitesi,
- Uzun süreli yazı kullanımında yorucu olmaması.

Gereksiz (Farketmez) Özellikler

- RGB aydınlatma,
- Multimedya tuşları,
- Makro ayar ve tuşları,
- Agresif görünüm,
- Dahili hafızası, (hatta olmasa daha iyi olur)
- Harici ekran,
- Kabloluluk, kablosuzluk özelliği,
- Tuş ses ya da sessizliği.

Kullanım amacı
%50 konforlu yazı deneyimi için, %50 üst seviyede FPS türü oyun için. Yukarıdaki 3 modelden en uygunu hangisidir. Yada daha uygunu var mıdır?
Şimdiden teşekkür ettim.

İstatistikler anlatsın ben sustum.Aşağıda bir vatandaşın incelemesinden direk alıntı yapıyorum. Oyun bildiğin komple ofsayt. Rekabetin gözünü seveyim, alternatif olmayınca işte böle sinir krizi oluyor.

" Asistan menejer öneri veriyor karınca duası gibi yukarda çıkıyor . Gözlemcilik desen amerikayı keşfedicez sanki geliştirmiş gibi yapıp karmaşık bir hale sokmuşlar. Elin adamı uzaktan şutu 5 bana atıyor nerelerden gol benim adam altı pastan allaha yolluyor topu.İndirimdeyken alın alıcaksanız 120 liramı helal etmiyorum şerefsizlere"

Ben birde "Unlimited Scouting" DLC'sini aldım günde 50-100 rapor versin diye hiç bir şey değişmedi yine 5-6 tane veriyor. Oyun bildiğin komple ofsayt.
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 ile ilgili olarak fonda kendiliğinden pencere açılma durumu normal midir?

Örnekle açıklarsak: Aktif kullanımda değilde, bilgisayar bir iki siteye bakıp açık bıraktığımızda; yahut pc açılıp hiç bir işlem yapılmadan, belli süre boşta kaldığında yada sadece winamp tarzı müzik proramı açıkken ekran koruma girdiğinde yahut girmeden ortalama 5 dk içinde fona resimde gösterdiğim şekilde windows uygulama pencerelerinin (windows hesap makinesi, windows ayarlar, windows fotoğraflar tarzı windows uygulama pencereleri) gelmesi normal midir? Bilgisayar hızını etkiler mi Nasıl önlenir?

Hani bu duruma direk windows uygulama penceresi açılmasıda denilebilirse. Çünkü bu yukarda ilgili resimdeki durum direk görünmüyor. Resimdeki pencerelerin fonda açık olduğunu sadece Logitech M705 farenin 2. resimde gösterdiğim pencereler arası geçiş tuşuna basarak görebiliyorum. İlk Pc açıldığında yada pc aktif kullanıldığında aynı tuşa basınca fonda herhangi bir şey göstermiyor, hani tuştandır diyecek arkadaşlar için.

Acaba virüs kaynaklı olabilir mi, eset herhangi bir şey bulamadı. İlginize teşekkür ederim.
Hakkında
Forum İmzası:
Sapiens pol ipse fingit fortunam sibi. / Bilge kendi mutluluğunun ustasıdır.
STEAM: AL-OZARIA
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
Bilgisayar
Takım
Fenerbahçe
Steam
al-ozaria
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.550
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 111.681 (Bu ay: 461)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.169 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.