Şimdi Ara

A101 KABLOSUZ MOUSE 10 LİRAAAAA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
48.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldım 3. Gününde sol tık yerinden çıktı uğraşmaya değmez çöpe attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    İş yerinde kullanmaya aldım 2 tane. İkisinin de pilini değiştirdim sadece kullanımda hiçbir sıkıntı yok şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağınız en kalitesiz-ucuz fare A4tech olsun ki konfor ve dayanınıklılık yönünden sıkıntı çekmeyin.Benim tavsiyem ise 20 tl civarında kablosuz logitech.
  • Pilsigen marka var onlardan alin bu alinmaz.

• geçen a4tech almıştım dedim acaba satamadılar 10 lirayamı satıyorlar ben 22 ye aldım :D

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    a101 den mi hocam, memnun musunuz, a4tec alınabilir mi

• Kutusuz olarak 5 tl ye toptan satarım. tane ile almak isterseniz 6,5 tl den satarım. İlgilenenler pm atsın.

• Baya hızlı pil yiyor.

Şarjlı pil kullanıyorum. Çok sıkarsa kaliteli birşey alırım.

• ben bu ucuz farelerden ne zaman aldıysam gep çöp oldu 1 hafta kullanmadan a101 den aldım 1 hafta gitmedi

bimeksten aldım 1 hafta gitmedi bim den aldım o da gitmedi 1 hafta garantiylede ugraşmadım him adece bimeksten aldıgım la uraştım o da her aldıgım ürün 2 gün sonra bozuldu baktım ucuz mauslara çok para gidiyor aldım bi logi g300s sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

a101 den mi hocam, memnun musunuz, a4tec alınabilir mi

hocam memnun olup olmamam için kullanmam gerek, evdeki mouse bozuldu bozulacak yedekte bulunsun diye aldım kutuyu açtım kontrol ettim sadece, ayrıca yanında alkalin pil vardı 1 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 7 Mayıs 2017; 19:41:28 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosa yolu düşenler olursa 10 tl ye kablosuz mousesi var, gayet şık ve güzel; tavsiye ederim. Resim paylaşacağım mesajı editleyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Migrosa yolu düşenler olursa 10 tl ye kablosuz mousesi var, gayet şık ve güzel; tavsiye ederim. Resim paylaşacağım mesajı editleyerek.

migros marka mi direk? bataryasi da iyiyse benim ihtiyacim var su ara oyle bir seye
    evdeki m185 in on/off switchi bozulmus hep on da kalip bataryayi eritiyor hizlica
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Migrosa yolu düşenler olursa 10 tl ye kablosuz mousesi var, gayet şık ve güzel; tavsiye ederim. Resim paylaşacağım mesajı editleyerek.

migros marka mi direk? bataryasi da iyiyse benim ihtiyacim var su ara oyle bir seye
    evdeki m185 in on/off switchi bozulmus hep on da kalip bataryayi eritiyor hizlica

Migros marka değil. Hatırlayamadım, ilk fırsatta editleyeceğim mesajı:)

Bu arada, a101 de satılan mouseye bin basar, hem görüntü olarak, hem sağlamlık olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 4 Haziran 2017; 18:24:5 >
  • geçen migrostan aldım 10 tl ye kendi kendine otomatik kapanıyor logitech bile yok böyle özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

Almayın aldırmayın.Bunların pilleri ile ugraşılmaz. logitech den şaşmayın. 1 yıl pili gidiyor.

Logitech mouse + duracel max pil aldım. 3 yıldır kullanıyorum daha pilin yarısı azaldı

• Elim acidi kullanırken, kullanamadim çöp oldu.

• Valla ben 1.5 aydır kullanıyom Ikea pille, pil bitmedi hiç.

Gayet memnunum.

• Arkadaşlar allah aşkınıza bukadarda olmayın 30 lira verip logitech kullanmak varken 10 lira verip 4-5 gün kullanmak var mouseyi.
    Ve evet bende bu mouseden aldım ve en fazla 5 gün dayandı.
  • Microsoft 3KJ-00004 kullanmadan pil canavarı demeyin hiçbir mouse'a.
    Evdeki buz dolabından daha fazla enerji tüketiyor anasını satayım.
    2k mah 2 pili 1 haftada bitiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.