Yarbay
10 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 136 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar selam.
Resimleri ekliyorum, trafo calismiyor. Sizce patlamis olan eleman nedir? Eleman 220V girisinde.

Arkadaşlar selam. Hyundai bölümü yeterince aktif olmadığı için buraya açıyorum.

Bir eski kasada Elantra nin donanım paketleri nelerdi? İçerikleri ile birlikte paylaşabilecek var mı?
Şimdilik en önem verdiğim kalem hava yastıkları fakat tam liste de olursa çok sevinirim.

İyi forumlar.
merhaba
6 sene sonunda eski guc kaynagim problem cikartmaya basladi(termaller normalken kapanmalar, belirli bir sure gecmeden geri acilmamalar, vs.)
550-750w arasi bir psu bakiyorum. butce olarak her ne kadar 500-600 tlye cikabilecek olsam da, daha ucuz olmasi tabii ki onemli. 3 tane model sectim:

seasonic focus plus 650w
fsp hydro g 750w
cooler master masterwatt 750w

bunlardan hangisini almak daha mantikli olur?
su ara fiyatlar cok yuksek ve guc kaynagi onemli ve uzun omurlu bir parca oldugu icin yanlis secim yapmak istemiyorum.
https://i.ytimg.com/vi/zCZhl5olu5M/maxresdefault.jpg

Banka 30 Ağustos için atmış farklı bir versiyonunu ve onda boydan detay görebiliyorum. Daha büyük daha yüksek çözünürlüklü versiyonunu bulabilir miyiz ki?
quote:

eski kasamdaki fanlar artik omrunu tamamlamak uzere, belirli devirlerde traktor gibi ses yapiyorlar
bunlari degistirmeyi dusunuyorum ama fanlar hakkinda da cok bir bilgim yok. olabildigince ucuz ama performansi da iyi olan fan tavsiyelerinize acigim.
eski kasamdaki fanlar artik omrunu tamamlamak uzere, belirli devirlerde traktor gibi ses yapiyorlar
bunlari degistirmeyi dusunuyorum ama fanlar hakkinda da cok bir bilgim yok. olabildigince ucuz ama performansi da iyi olan fan tavsiyelerinize acigim.
Arkadaslar merhaba,
gittigidiyor kampanyasindan yatan puanimi n11 uzerinde kullandim. urunde ariza cikti ve satici simdi iadeyi kabul alacagini bildirdi bana.

kullandigim 50 tl puanin suresi mayis ta doldu. bana su an iade yapildiginda bu puanlarin akibeti ne olacak? daha onceden benzer bir problem yasayan oldu mu? bankam teb, kartim da bonus.
merhaba, ryzen 5 1600 icin sikinti yasatmayacak anakart ve ram tavsiye edebilir misiniz?
malum ryzen hizli ram istiyor. bu yuzden guzel anakart ram tavsiyesine ihtiyacim var.
Merhaba
Intel i5 i7 işlemcili, taşınabilir, bataryası uzun giden bir Laptop arıyorum. Dell xps hoşuma gitti fakat 7 8k vermek istemiyorum. Benzer klasta daha ucuz ürünler yok mu?
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/xiaomi-mi-notebook-air-13-3-dizustu-bilgisayar-266852099

linkte gayet ucuza bir urun var. aldigimda yasayacagim en buyuk sorun ne olur? fiyat ucuz olunca suphelendim fakat ihtiyac duydugum da bir urun, alirken nelere dikkat etmem lazim?
Hakkında
Forum İmzası:
Kuralınız imza dışıdır || Uymanız gereken kural imzalarını tıklamak için okuyunuz.
Hakkımda:

|| ASUS N61JA-226DV KULLANICILARI KULÜBÜ ||

Huawei IDEOS X5

Son yılların en etkili zeka testi için buraya tıklayın

ლ(ಠ益ಠლ)
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.254
İkinci El Bölümü Mesajları: 91
Konularının görüntülenme sayısı: 40.554 (Bu ay: 366)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.275 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.