Şimdi Ara

A101 KABLOSUZ MOUSE 10 LİRAAAAA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
48.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yeri için aldım, gayet iş görüre benziyor. Bugün de Kipa da piranha nin ki vardı 15 tl'ye ama iki pille çalışıyordu. A101den aldığım için almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 liralik kablosuz mousedan bi sey beklememek lazim. En az Logitech M185 olmali mouse. 2 senedir kullaniyorum bircok kez dusurdum ama problem yasatmadi hala. Ondan once dandik bi marka kullanmistim birkac aya bozulmustu.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    200-300 lük olmassa logi almayın sözünüze katılmıyorum, ben padsiz kullanıyorum, cad dahil bir sorun yaşamadım 30 tl lik mouse ile

• 1 adet aldım. Kutu içeriğinde pil de var. Gayet memnunum şuan.
  • Simdilik çalışıyor, sorun yok, sorun olursa garantisi var 2 yıl.

• iki tane aldım 1 ay sürmedi tekerlekleri bozuluyor. sakın ama sakın almayın
  • Tv icin aldim gayet guzel is goruyor

• Koştuk aldık. Yan tuşlu olandan. Kalite oldukça düşük. Bugün carrefoursada 12 tlye ıncayı görünce pişman oldum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zraporu -- 19 Mart 2017; 23:18:14 >
  • Mouse kalitesiz ama bu fiyata iş görür. İhtiyacı olan alsın.

• Karşılaştırma yapmak abes olur. İşyeri için aldım 2 tane, 1 sene çalışsa yeter. Piyasada 20-30 TL den aşağı kablosuz fare yok.
  • Aldım 9.90 mıydı ne. Çok güzel. Teşekkürler

• 10 lira olunca almak gerek diye düşündüm şuan kullanıyorum 3. gün bakalım sıkıntı çıkarmaz umarım
  • En son 17 liraya kablolu bir mouse aldım. En ucuz kablosuz mouse piyasada 30-40 lira arası değişiyor. Garantisi de varmış alınır bence.
  • Geçen hafta almıştım işyerinde kullanıyorum şimdilik sorunsuz çalışıyor tek pilli olanı tavsiye ederim.

• Migrosta trust 17tl.

• yüksek beklentileriniz yoksa kaçırmayın bence. günlük işler için yeterli. geçen sene nisan mayıs gibi geldiğinde almıştım mavi olanından halen kullanıyorum. 3 kere pil değişimi yaptım yani şuan 5. ve 6. pilleri takılı gayet de aktif kullanıyorum ek olarak piller kaliteli marka değil. yine de çok pil yiyor olabilir ama sıkıntı değil benim için. a101 e 14.95 den gelen a4 mouse u bekleyin daha mantıklı ama yok bana fark etmez diyosanız ucuz olsun yeter diyosanız alın ben memnunum işimi görüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

yüksek beklentileriniz yoksa kaçırmayın bence. günlük işler için yeterli. geçen sene nisan mayıs gibi geldiğinde almıştım mavi olanından halen kullanıyorum. 3 kere pil değişimi yaptım yani şuan 5. ve 6. pilleri takılı gayet de aktif kullanıyorum ek olarak piller kaliteli marka değil. yine de çok pil yiyor olabilir ama sıkıntı değil benim için. a101 e 14.95 den gelen a4 mouse u bekleyin daha mantıklı ama yok bana fark etmez diyosanız ucuz olsun yeter diyosanız alın ben memnunum işimi görüyor.

Şu a4tech mouse ne zaman geliyor?

• Geçen hafta aldık, şimdilik bir sıkıntısı çıkmadı. Hala kaldıysa 1-2 tane daha alınabilir, hediye etmek için.
  • Aylar önce sınıfımızdaki bilgisayar için bir mouse lazım olmuştu.. A101'e soğuk bir içecek almak için girdiğimde şans eseri bu ürünlerden görüp 1 tane deneme amaçlı almıştım. Yaklaşık 6-7 aydır okulumdaki bilgisayarda bu mouse u kullanıyorum , öğrencilerim küçük olduğundan kurcalıyor , düşürüyor v.s ona rağmen hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Şimdi de yedek olarak bir tane alacağım... Performans v.s açısından çok fazla bir şey diyemem , neticede 10 tllik bir mouse , fazla bir şey beklememek lazım ama benim işimi görüyor.. Ben genellikle slayt değiştirme , belge açma gibi işlemler için kullanıyorum , oyun v.s oynayacak arkadaşlar için uygun olmayabilir , detaylı bir inceleme yapmadım Fakat ,basit işlerde kullanacak arkaaşlara tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewAqePrince -- 28 Mart 2017; 0:25:18 >

• MOUSE alalı yaklaşık 2 ay oldu

Hala kullanıyorum , sıkıntı yok ama 3 kere pil değiştirdim.

Gerçi daha duracell falan takmadim ama bilemiyorum.

Sizinkiler ne alemde ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.