Şimdi Ara

A101 KABLOSUZ MOUSE 10 LİRAAAAA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
1
Favori
48.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek dh sıcak fırsatlar herşeye çöp diyen tayfacılardan değilim ama bu gerçekten çöp şunu anladım kablosuz mausede bıraz vereceksın para ben peş peşe 4 tane 10 tl lık mause aldım hepsi bozuldu şimdi 60 tl ye bır mause aldım gerçekten de kral bir mause iyi ki almışım uzun yıllar gıdecek o kadar cok belli ki.
  • Ben aldım sıkıntı yok mouse gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım gayet güzel bir cihaz fiyatına göre. 1 tane pille çalışıyor. Yani çabuk bitebilir. Bunun yerine yüksek mah değerine sahip şarjlı pil ile kullanılırsa pil ömrü bir kaç kat uzar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

Aldım gayet güzel bir cihaz fiyatına göre. 1 tane pille çalışıyor. Yani çabuk bitebilir. Bunun yerine yüksek mah değerine sahip şarjlı pil ile kullanılırsa pil ömrü bir kaç kat uzar.

Benim aldigim 2 tane ince pille calisiyor. Farkli mi acaba ...

• quote:

Orijinalden alıntı: jesusozz

quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

Aldım gayet güzel bir cihaz fiyatına göre. 1 tane pille çalışıyor. Yani çabuk bitebilir. Bunun yerine yüksek mah değerine sahip şarjlı pil ile kullanılırsa pil ömrü bir kaç kat uzar.

Benim aldigim 2 tane ince pille calisiyor. Farkli mi acaba ...

Aynen hocam bazı modeller 2 pille bazıları 1 pille çalışıyor.

@coh sakat var boş yapma kardeşim.

Benim için sıcak fırsat.

• jesusozz kullanıcısına yanıt
    Renkleri, boyutları ve tipleri farklı farklı modeller var hocam. Mesela benim aldığım kırmızı renkli ufak muhtemelen ufak olduğu için 2 tane pil yerine 1 pil yeri sığdırabilmişler. Biraz daha büyük olan model 2 pilliydi...

• daha önce 2 tane aldık. biri 1 hafta biri 2 hafta çıkaramadı..
  • Geçen geldiğinde bir adet almıştım tekerlek kafayı yedi ben de gittim AliExpress'ten aldım. A101deki gosmart mouseler cidden çöp.

• Ucuz mala para verecek kadar zengin değilim der ve giderim. Arkadaşlar şuanda bende logitech m235 var rahat 4,5 yıllık mouse 35 ₺ falan almıştım.Hala işimi fazlasıyla görüyor. Pil desen duracell ile 1 yıl unutuyorsun pil almayı. Şimdi daha iyileri var. Bu alsanız da yine mouse alma ihtiyacınız olacak ve bu para çöp olacak. Siz bilirsiniz elbette.

• Sürekli takılıyor imleç, 5 dk hareket etmesin çalışmıyor pili hemen yiyor. Gördüğünüz yerde uzaklaşın

• quote:

Orijinalden alıntı: elelce

Sürekli takılıyor imleç, 5 dk hareket etmesin çalışmıyor pili hemen yiyor. Gördüğünüz yerde uzaklaşın

5 dk hareket etmeyince güç tasarruf moduna geçiyor.

1 kez tiklarsan geri açılır.

• Çöp

• logiden şaşmayın bence kolay bozulur bu tip ürünler her zaman kalite esasdır
  • Bende aldım pişmanım bir sene önce aldım hiç değmez üç liraya gene değmez

• tek pille çalışanından aldım plastik kalitesi 10 üzerinden 3, ışıklı fare olduğundan pili 1ayda biter diye tahmin ediyorum.orta dönen tuş dandik 10tl için alınabilir ürün.11tl etmez 10tl ye alınır görüşündeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakuez

quote:

Orijinalden alıntı: ap3iron

3 farklı versiyon var biri tek pil diğerleri 2 pilli biri oyun için 1ide yan tuşlarda var

A101 KABLOSUZ MOUSE 10 LİRAAAAA

Hocam bir şey merak ettim ,her iki kolda sanamı ait acaba ?

Ortadaki mausu HAVADA tutan element nedir,kafamda deli sorular ?

heralde kenarina sikistirarak tutmus. altta parmagi ile destekliyorda olabilir. ilizyon yapmis adam

• logitech m185 var bimden 15-20 liraya almıştım 2 yıldır çalışıyo bi sıkıntı yok 1 kere pil değiştim hiç kapatmıyorum fareyi full açık
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Sırf pili uzun gidiyor logi klavye ile tek alıcı kullanımı ve programlanabilir tuşları olduğu için 80 lira verdim logitech m560 'a ama gel gör ki rezil çöp bir ürün. Başta altındaki kaydırıcı padleri rezaletin madde bulmuş hali. Sonra 80 liralık mouse'un opitk olması da ayrı bir facia. Hayır opitk ama iyidir dedik ama adam gibi mouse pad olmadan bir b.k'a yaramaz. Photoshop da falan amatör kullanım için bile rezillik. Gittim kumaş gamer pad aldım dümdüz siyah anca onda düzgün verim aldım. 10 senelik A4 Lazer X750'f bile sensör olarak logitech'e bin basar. Lotitech'de 200 300 lira verip üst seviye mouse'lar almadıktan sonra hiç almayın daha iyi ya da gidin microsoft alın. Hatta gidin A101'den alın 6 ay kullanın atın çöpe aynı şey. Malzeme kalitesi zaten logitech demezsin üzerinde logitech yazmasa. Ha m185 ha M560 Hiç bir farkı yok malzeme olarak. Tabi bu A101'de satılan mouse'ların genel sorunu tekerlek bozulmasıdır. Bir süre sonra sayfada kaydırma yaparken saçmalarlar. İşte loginin dış malzemeden çok içi iyi de. Ya kardeş şuna adam gibi sensör koysana, adam gibi kaydırma pedi koysana altına. 80 90 liraya satıyorsun bu ürünü ya utan be utan..

Malzeme kalitesi siteyen microsoft alsın. BT mouse var kardeşimde microsoft, bluetrack mouse pil sorununu da çözmüşler, bir malzeme kalitesi var on numara. Çatır çutur tekene gibi tıklama sesi de yok benim lotitech'de olduğu gibi. Benimkinin bir tekerlek sesi var şantiyede el arabası taşıyorsun sanki Micorsoft'un kötü yanı da mouse'a yan tuş koymuyor ve programlanmıyor tuşları. Yazılımı berbat. Mouse tekerleğinde sağ sol hareketi var ama sadece scroll için ayarlamışlar. Kardeşim şuna sayfalar arası ileri geri gezme özelliği eklesenize çok mu zor yani

• Ben de bugün yani tuşlu olandan aldım bi adet. 10 TL ye daha iyi nasıl olurdu bilmiyorum. Tuşlar pek sağlam değil ama işlev olarak güzel. On liraya tavsiye edilir.

• Ucuz diye aldım çöp çıktı. Bloody a9 kullanıyorum normalde belki o yüzden öyle geldi emin değilim ama 29 liralık logitech kullanmıştım o daha rahattı. Bunun tuşları odun gibi. Pişmanım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.