Şimdi Ara

80.000 TL ile ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
13.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Risk almak istemiyorum. En iyisi ev alıp kiraya vermek mi?

• eğer arabadan anlıyorsan araba galerisi açabilirsin yada rent a car... faize yatırabilirsin ( ben yatırmıyorum haydan gelen huya gider). ev alıp kiraya verebilrisin ama bu paranı öldürür, daha canlı işlere yatırmak istersen evi satman zor olur. son olarak risk almadan yüksek kazançlar elde edemezsin. faiz ve kira seni bir yere kadar doyurur. büyük kazanmak istiyorsan risk alman şart. tabi akıllıca davranmak koşulu ile.
  • Eğer büyük kazanmak istiyorsan yolun anvile düşecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealityShow

Eğer büyük kazanmak istiyorsan yolun anvile düşecektir...

• Halı Saha aç.
  • Hirsizlikmi yaptin kank
  • risk almadan kazanç, bir tek parayı vadeye yatırarak olur, ya da ev alıp kiraya vereceksiniz, ya da arsa alıp gelece dönük yatırım yapacaksınız, ya da elektronik olrak altın alıp bekleteceksniz. Bunların hepsi olağan üstü haller dışında 0 risk içerir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ev alıp kiraya vermek mi Artık kiracı devri bitti bitcek..Çok güzel bi yerden almassan ev işin kötü olur ammmaaa Üniversiteye yakın bı yer aldn mı paraya para demessin fakat satan olr mu blmem
  • Tefeciye borç ver
  • kaçak genelev aç rus doldur içini sağlık raporlarını herşeyi hallet paraya para demezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Halı Saha aç.

ARkadaşa katılıyorum.6 Ay içinde maliyeti amorti eder.Tabi iyi yerdeysen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Scare

kaçak genelev aç rus doldur içini sağlık raporlarını herşeyi hallet paraya para demezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: .Scare

kaçak genelev aç rus doldur içini sağlık raporlarını herşeyi hallet paraya para demezsin

acarsanız pm..
  • yurt dışında master yapılır. Üniversite okunur. 2 adet Full paket Fiorino alınır. vs vs...
  • Kaç liran olursa olsun kaybedince koymayacak bir miktarıyla gireceğin işe gir giden ... lira olsun diyeceğin meblağları riske at derim ilk etapta. İşin gücün var mı bilmiyorum ama yoksa başında durup zevk alabileceğin bir mekan aç, şu apaçi kıyafetleri satan yerler çok iyi kazanıyorlar.
  • 30.000 tl ile borsaya gir.
    35.000 e bi arsa al.
    15.000 e bi arraba al keyfine bak.
  • 60.000 tl ile yurtdışında tıp oku.
    20.000 tl ile yurtdışında tıp okurken keyfine bak.

doktor olursan 2 yılda bu parayı beşe katlarsın.
  • Las Vegas tek gidiş bilet alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni klavye

60.000 tl ile yurtdışında tıp oku.
    20.000 tl ile yurtdışında tıp okurken keyfine bak.

doktor olursan 2 yılda bu parayı beşe katlarsın.

ama ilk önce okulu bitirmek içinde 1.000.000 tl ye akıl almak lazım.. .biraz mantıklı yorum yapın.

ticaret yapacak bilgin tecrüben becerin yok sanırım ki riske giremem diyorsun. o zaman paşa paşa gayrimenkül e vericen parayı. getiriside olur ama az olur.

ticaret yaparım dersen bu paralarla en karlı ve kolay işleri aklıma geldiğince yazayım..

1- tekel büfe - aylık en az 3-4 bin kar yaparsın..
    2 - yukarıda birisi halı saha aç demiş, uygundur ama bu paraya güzel kar getirebilecek kapalı ve ışıklandırmalı bir saha açılır mı bilmiyorum. araştırmak lazım..
    3 - işlek bir yerde dürüm döner iskender vs.. bir işletme gıda tüketim iyi para getirir ama bütçe yeterlii bilemem.dahası becerebilirmisin...

ama ben olsam yapacağım bellidir. ortalık şey gibi 2. el araç kaynıyor. almış sıfır. ödeyememiş, sonra haciz gelecek diye tutuşmuş satıyo felan. böle adamlardan nakit canlı canlı sıfır gibi 3-4 araba alırsın o fiyata. her birinde en az 500-750 tl kar etsen ve ayda sadece ayda 4 araba değişince temiz ve çok kolay bi kazanç elde edersin. 4 tanede araban olur satana kadar:P ama araban da anlaman lazım tabi.

• Araba işi mantıklı ama yanında referans alacağın bir kaşar dayı olmalı.Ona belli bir maaş verirsin ve böylece güzel bir yapabilirsin,hem bağlayıcı bir iş de değil,zevkli de

Orta segmentteki birarabadan çok rahat 2 milyar kaldırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 15 Eylül 2010; 21:59:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.