Şimdi Ara

80.000 TL ile ne yapılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
2
Favori
13.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

Orijinalden alıntı: yeni klavye

60.000 tl ile yurtdışında tıp oku.
    20.000 tl ile yurtdışında tıp okurken keyfine bak.

doktor olursan 2 yılda bu parayı beşe katlarsın.

ama ilk önce okulu bitirmek içinde 1.000.000 tl ye akıl almak lazım.. .biraz mantıklı yorum yapın.

ticaret yapacak bilgin tecrüben becerin yok sanırım ki riske giremem diyorsun. o zaman paşa paşa gayrimenkül e vericen parayı. getiriside olur ama az olur.

ticaret yaparım dersen bu paralarla en karlı ve kolay işleri aklıma geldiğince yazayım..

1- tekel büfe - aylık en az 3-4 bin kar yaparsın..
    2 - yukarıda birisi halı saha aç demiş, uygundur ama bu paraya güzel kar getirebilecek kapalı ve ışıklandırmalı bir saha açılır mı bilmiyorum. araştırmak lazım..
    3 - işlek bir yerde dürüm döner iskender vs.. bir işletme gıda tüketim iyi para getirir ama bütçe yeterlii bilemem.dahası becerebilirmisin...

ama ben olsam yapacağım bellidir. ortalık şey gibi 2. el araç kaynıyor. almış sıfır. ödeyememiş, sonra haciz gelecek diye tutuşmuş satıyo felan. böle adamlardan nakit canlı canlı sıfır gibi 3-4 araba alırsın o fiyata. her birinde en az 500-750 tl kar etsen ve ayda sadece ayda 4 araba değişince temiz ve çok kolay bi kazanç elde edersin. 4 tanede araban olur satana kadar:P ama araban da anlaman lazım tabi.

hahah :D akılı parayla satın almak çok mantılı gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: impetuslu

quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

BİM'e ortak ol

bimin serveti 150 milyon 80000in bi katkısı olur mu ki

80.000 TL ile ne yapılır?
  • Kız veya erkek apartı aç dostum manyak kazanıyorlar.. :)
  • Ev alıp kirası ile kiracı ile mi uğraşacaksın? Ne kadar kira gelirin olacak peki, değecekse olabilir. Ama o parayı 2 ye katlama şansında var kısa zamanda. Gel şöyle yapalım. Nerede oturuyorsun Aydında mı? Ben Gaziantep' deyim 2 dayım var Baklava ustası. Güllüoğlunun yanında yetiştiler. Şuan sermayeleri olmadığı için biryer açamadılar fakat eminim Turistik bir yerde falan açarlarsa kısa zamanda köşeyi dönerler. Çok temiz çalışırlar ve bir yiyen bir daha yer. Güven olarakta bir sıkıntınız olmaz. Gönderirim yanına ikisinide tanışırsın.
  • ben olsam THY pilot olurdum 80 bin istiyor eğitim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekil18 -- 16 Ekim 2010; 13:53:45 >
  • halı saha işi maliyetli arkadaşım işe girmeyi düşünüyor başlangıçta günlük kazanç 200-300 tl olur tahminen, burdaki halı saha sabah akşam dolu. Üstelik saati 60 tl.
  • şimdi kendin hakkında bilgi vermemişsin. Şunki maddi durumun nedir belirtmemişsin o yüzden sağlıklı bi yorum yapmak zor. ama tavsiyelerimizde yok değil.

zeginsen yada paraya ihtiyacın yoksa kısa dönem için,arkadaşların söylediği gibi gayrimenkul en mantıklısı olur. diğer seçenekler de mevcut tabi.

zengin değilsen veya paraya ihtiyacın varsa kısa dönem için, bikaç tavsiye verebilirim.

1-paranın bir bölümü ile bardakta mısır satabileceğin araçlardan al 5 tane. herbirinin başına birini dik. okulların önüne gönder. temiz ve düzenli yaparsan bu işte inanamayacağın paralar dönüyor.

2-paranın bir bölümüyle pilav-nohut satabileceğin araçlardan al 5 tane. bunları da şehrin belirli yerlerine gönder.

3-paranın bir bölümüyle patlamış mısır yapıp satabileceğin araçlardan al 5 tane. bunları da şehrin belirli yerlerine gönder.

4- son olarak en karlısı olacak bir iş diye düşündüğüme geldi sıra. BARTAKTA MEYVE PARÇACIKLARI yap sat. Bu iş kolu yeni. kimse yapmadı daha. ama çok büyük kazancı olacağını düşünüyorum.

Bu saydıklarımdan ister birini ister hepsini yap. 1 yıl içinde paranı 10 a katlayacağının garantisini verebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

ev al, ev almak istemiyorsan önerim:

bir ilçede burgerking, teknosa veya sinema gibi yerler açabilirsin. Örnek:Ben antalya/manavgattayım. Burda 2 sene önceye kadar burger king,teknosa gibi yerler yoktu gençler sadece sinemada takılıyorlardı. Sinema para basıyordu. Teknolojik alet almak isteyenler antalyaya gitmek zorundaydıar. Sonra Burger king ve teknosa açıldı. Artık gençler gezmeye gidince ilk burger kinge ardından sinemaya gidiyorlar. Burda yaz sezonu turistler de çok oluyor. Onlar da hep burger kingte takılıyorlar . Tavsiyem bir yer açacaksan turizm olan küçük bir yerde ilki getir.

80 bine burger king açıyormuyuz kanka hadi yanıma gel.

• burger king açmanın sana maliyeti 350 bin ila 500 bin dolar arasında değişir
  • O parayla anca çekiliş yapılır

Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Özel bir üniversitede oku........
  • 1. Fenerbahce- Galatasaray macinde Fenere bas parayi ...
  • riske girmek istemiyorum demişsin. ozaman açabildiğin kadar berber, WC yada okul kantini aç. berber işinde az da olsa bi kalite sağlamalısın ama diğer ikisinde kalite nekadar kötü olursa olsun müşteri cepte (neyazıkki)
  • Ev iyi bir lokasyonda iyi getirir. Kirası işin çerezidir. Birincisi çok risk almazsınız, ikincisi sıkışınca içine kafanızı sokacak yeriniz olur. Ev iyi lokasyonda iyi para kazandırır. 6 ay evvel 90.000 e aldığım evde 6 aydır oturuyorum. 600*6=3.600 TL kiradan yırttım. Eve hemen geçen hafta 110.000 teklif edildi.
    11.0000-90.000=20.000+3.600=23.600 TL / 6 ay
    6 ayda 23.600/90.000= % 26 kar.
    Bölgede beklentim evin 6 aya kadar 150.000 etmesi.
    Gerçekleşirse
    Kim ne derse desin konut yada dükkan gayrimenkul iyidir.
  • üniversitelerin sık olduğu yere bir playstation kafe aç.Paraya para demessin.Ayda 10 bin tl garanti.
  • Eğer iyi bi yerdeysen xbox360 veya ps3 kafe açabilirsin.Biliyorum etrafta çok fazla Ps3 ve 360 kafe var ama onlardan sıyrılmak ve çok daha düşük maliyetle açmak birazcık kafa kullanmanı gerektiriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decsan

Ev iyi bir lokasyonda iyi getirir. Kirası işin çerezidir. Birincisi çok risk almazsınız, ikincisi sıkışınca içine kafanızı sokacak yeriniz olur. Ev iyi lokasyonda iyi para kazandırır. 6 ay evvel 90.000 e aldığım evde 6 aydır oturuyorum. 600*6=3.600 TL kiradan yırttım. Eve hemen geçen hafta 110.000 teklif edildi.
    11.0000-90.000=20.000+3.600=23.600 TL / 6 ay
    6 ayda 23.600/90.000= % 26 kar.
    Bölgede beklentim evin 6 aya kadar 150.000 etmesi.
    Gerçekleşirse
    Kim ne derse desin konut yada dükkan gayrimenkul iyidir.

Şşşt kalk hadi altını ıslatmışsın.
  • ps3 cafe, internet cafe, gayrimenkul ya da halı saha tercihleri mantıklı, bunları değerlendirebilirsin.

hiç riske girmem dersende aylık 500-550 gibi bi rakam faiz yiyebilirsin.
  • ayda milyar harca sana 80 ay yeter o para.

80/12

6.5 sene yeter sana o para

edit: böyle saçma bir tavsiye verdiğim için kendimden utanıyorum
  • istanbuldaysan kurtkoy den arsa alinir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.