Şimdi Ara

80.000 TL ile ne yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
13.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite ve lise ve ilkokullara yakın bi plastation ve pc kafe aç en iyi para öğrenci işinde var yada bi yurt açabilirsin hem sende kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Risk almak istemiyorum. En iyisi ev alıp kiraya vermek mi?

75 bin liramız vardı 90 bin daha çekip ev aldık. Bu zamanda en iyi yatırım bence...

<bu ileti explorer 9 kullanılarak atıldı>
  • bu bankaya yatırılan paraya ayda ne kadar faiz düşüyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

bu bankaya yatırılan paraya ayda ne kadar faiz düşüyor ??

75 bin liraya 500 falan vergi kesintileri ile daha da düşüyor tabi...
    Faizlerin eskisi gibi tadi yok artık...

<bu ileti on parmak klavye ile atıldı>
  • vadeye verdiğin para enflasyon oranında artar yani o paranın alım gücü pekte artmaz kira bence güzel bir fikir değil yani tek evin kirası pek birşey ifade etmez zaten 80.000liralık evin kirası ne kadar olur ki? bilemiyorum akıllı düşünmek lazım
  • ev alıp kiraya vermek memur mantığıdır. 80 bine aldığın evden aylık kaç para kira elde ediceksin, ve 80 bini kaç yılda amorti edeceksin de üstüne kar edeceksin, 80 bini direkt harcasan daha çok kazanırsın. sana önerim iş kuracaksan kur, işin varsa at yarısını bankaya, geri kalanını mantıklı bi şekilde olmak kaydıyla harca.
  • Hayvan çiftliği al kendine gebe hayvanlar doğurur sonra doğan hayvanlarda doğurur 1-2 senede paranı baya bi katlarsın.
  • bilkentte mühendislik oku..
  • Şimdi bir ahır kirala. AL besi danalarını 20 tane. Onları besle. Kurbana ya da kesime sat. Bu zamanda bunun kadar karlısını bulamazsın ciddiyim. Dananın maliyeti dana başına 1.500-2.000 getirisi 4.000-5.000 gerisini sen hesapla valla.
  • Borsadan anlıyorsan veya yakın çevrende anlayan biri varsa direk borsaya at derim. O paraya saatte 2 katına çıkarabilirsin
  • referandumda önce bu konuyu açsaydın paranın hepsini borsaya yatır derdim ama çok geç.borsa fırladı fırlayacağı kadar belki biraz daha artış gösterir ama sonra düşer ama genede şansın var dostum dahada yükselebilir borsa
  • Ne diyorum Sana Halı Saha aç..
  • frençayzink yap...
  • Alış veriş merkezlerine 5 boyutlu sinema aç fiyatta kişi başı 20 tl günde 10 adam 200 haftada 1400 ayda 5600.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.kale

Alış veriş merkezlerine 5 boyutlu sinema aç fiyatta kişi başı 20 tl günde 10 adam 200 haftada 1400 ayda 5600.

Bizim ordaki AVM'de var. Bir allahın kulunun da o makinaya girip bir halt yediğini görmedim valla.

Nerde olduğun önemli bence, bana kalırsa biraz da kredi al ya besi, yada süt sığırcılığına gir ki, bu işte işi sıkı tutarsan, 2-3 yıla cidden büyük karlar elde edersin. Tabi işletme çok önemli, eğer işletemem diyorsan bence bu işe pek girme.
  • 80.000 tl ye umumi tuvalet yaptır altın kaplama filan olsun sifonuda pırlanta süslemeli olsun.altın klozet koydur.tuvalet kağıdı yerine 1 dolarlık banknot koy.tuvaletlerin içine akustik efekt taktır mesela biri tuvalete girdiğinde okyanus sesi gelsin.kabız olduğunda korku müziği,cırcır olduğunda tropikal müzik olsun altın kafeste kuş koy millet işinin görürken cik cik diye ötsün.ve tabi en önemlisi bi tane koku giderici al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealityShow

Eğer büyük kazanmak istiyorsan yolun anvile düşecektir...

+ kaça basıyoruz evleri ve arabaları :D
  • Durumunu bilmem ama almak isteyipte alamadığın birşey varsa ilk önce onu al gerisini ne yaparsan yap bilmem.
  • Yetmez ama..

80.000 TL ile ne yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 16 Eylül 2010; 3:00:43 >
  • Abi DH'ye sorup paranı çöp etme gözünü seveyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.