Çin Knight Online (ÇinKO)
Youtube'da bir arkadaş canlı yayın yaparken gördüm. 10 kişi falan olduk sanırım. Sayı günden güne artıyor. Katılmak isteyen gelebilir :)
Canon EOS R10 hk
Merhaba arkadaşlar, bu anakarttan nasıl DTS ac3 Digital Coax çıkış alabilirim? Philips ev sinema sistemi var Digital Coax girişi mevcut fakat nasıl bağlantı yapacağımı çözemedim
Anakart modeli MSI B450i gaming plus ac
Audio desteği
Realtek® ALC887 Codec
7.1-Channel High Definition Audio
https://storage-asset.msi.com/datasheet/mb/global/B450I-GAMING-PLUS-AC.pdf

Windows 11 yüklemesi nasıl iptal edilir?
Merhaba arkadaşlar 21H2 19044.1645 sürümündeyim. Sadece Windows Health ile windows 11'e uyumluluk var mı diye bakmıştım. Sonrasında indirmeye başlamış. Bu güncelleme işlemini istemiyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor?
Çok fazla eski uygulamalar var Windows 10'a adapte ettiğim bir daha o zahmete giremem.

B450I GAMING PLUS AC | AMD Ryzen 5000 desteği hakkında
Ryzen 5 1600 AF @4.0GHz Bus Speed kaynaklı frekans düşme sorunu
|
MSI B450I GAMING PLUS AC BIOS UPDATE
|
2. Bilinç gerçeği
Bence insan beyninde bilinçli bir alt bilinç mevcut. Örnek olarak mesela şizofrenlerde bu ayyuka çıkıyor. Gece uyurgezerlik vb şeylerde buna delil sayılabilir.
Mesela bazen düşünmeden bir karar veriyoruz ama o kararları nasıl aldığımız konusunda bir fikrim yok. Örneğin trafikte bir kazadan kaçınmak için manevra yapmak gibi. Belki buna refleks diyoruz ama bence refleksten ziyade önbelleği olan bir alt bilinç gibi hareket ediyoruz.
HWmonitor Maks Saat hızı problemi | Ryzen 5 1600AF @4.00GHz
|
Notebook 2. ekranda netflix açınca ekran kapanıyor.
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.419
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 890)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.350 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0