< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 29 Kasım 2017; 2:55:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 29 Kasım 2017; 2:55:6 > |
Sonradan görme esnafçılık işte bu işlerden anlamayan bu tarz tonla esnaf var. İyi yapmışsın
|
Lahmacuncu da geldi.
|
başka bi sefer taksiye bindim.13tl tuttu bende de 12tl ve 100tl var.adama dedim ki 12yeterse bozuk var yoksa 100tl veriyim dedim.abisi ver sen 100ü dedi. verdim 100tl para üstünü verdi tam inerken paraya bi baktım bozuk 1tl var 1 adet normalde 2 tane olması lazım.saydım parayı 14 almış benden.bu eksik mi dedim hiç paraya bakmadan pardon pardon dedi 1tl daha verdi
![]() |
arkadaşın mı yok?
|
Yuhlan esnafi savunanlar var cidden forum ölmüş.
Bir daha gitme hocam böyle böyle adam olur bunlar kimler kimler nerelerdeyken batıp gidiyor bugun bunu yapan yarin baska turlu canini sıkar her yer lokanta nasilsa o vermese baskasindan alirsin |
arkandaşım yok,yani yapısan paramı zamanımı emen arkadan ıs cevırıp yuzume gulen
bu dunyada ıyı bır arkadas yok |
Yabancı olsa adamı anlarım ama dediğin gibi seni tanıyorsa cidden saçma bir hareket, ben burda sinir oldumda madem adam tanıdık şakayla karışık laf soksaydın yada sonra getirsem olur mu deseydin
Sanırım asosyal birisin sesinde çıkmıyor adam seni hatırlamadı bile |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 29 Kasım 2017; 5:42:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 29 Kasım 2017; 7:6:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|