Şimdi Ara

50 kurus için 100 tl bozan lahmacuncuya girmedim,baktı durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
16.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ara ara gıttıgım ve sima olarak benı bılen lahmacuncu eleman var
    tanesi 5 tl den 3 tane yerim bide içecek toplam 17.5 tl öderdim.benden bir miktar kar yaptı ama bunu unutmuş olcakki
    en son gittiğimde cuzdanımda 10 tl ve 5 tl kagıt para olarak vardı bozukluk kısımda 2 tl vardı
    ayrıca 100 tl vardı.50 kurusun hesabını yapcagını sanmazdım cıkardım 17 tl yı verdım 50 kurus eksik dedim
    bozarsan 100 tl verırım dedım
    ( insan 50 kurus onemli değil der.çünkü çiğköfte aldıgım baska bıryer bile beni sima olarak bildiği için 2 çigkofteye 7 tl odemem gerekırken bozuk 6 tl var dıye 6 almıstı 1 tl onemlı degıl demıstı baska mekan)

eleman 100 tl yı aldı kasadan bozuk cıkmadı sagına soluna sordu kımse bozamadı sonra sokaga gıttı 100 tl yı bozduracak

acayıp kıl oldum.neyse dün yuruyerek o dukkan onunden gecıyorum,eleman kapıya cekmıs sandalye musterı beklıyor bana baktı durdu.yurudum gıttım ılerden 10 tl lık aburcubur aldım
    aslında bu dukkanın onunde cıps yemek lazımdı ama ugrasmadım

1 saat sonrada arabayla gectım eleman hala bakıyordu..ne oldu sımdı en az 5 tl 10 tl kar yapcaktı ondan oldu

bu kafayla daha cok oturur kapıda

kasada 100 bozuk olsa kıl olmucam.bıde usenmıyor bu ne ac gozluluk.dıceksınızkı 50 kurus 50 kurus zamanla cok para eder
    oysa musterı onemlıdır bos oturcagı zamanı musterıye harcasa kar yapar
    10 tl kar yapmak varken 50 kurusa sebep musterıden oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 29 Kasım 2017; 2:55:6 >

• başka bi sefer taksiye bindim.13tl tuttu bende de 12tl ve 100tl var.adama dedim ki 12yeterse bozuk var yoksa 100tl veriyim dedim.abisi ver sen 100ü dedi. verdim 100tl para üstünü verdi tam inerken paraya bi baktım bozuk 1tl var 1 adet normalde 2 tane olması lazım.saydım parayı 14 almış benden.bu eksik mi dedim hiç paraya bakmadan pardon pardon dedi 1tl daha verdi ne kadar eksik olduğunu çok iyi biliyor yani bakmadan
  • arkadaşın mı yok?
  • arkandaşım yok,yani yapısan paramı zamanımı emen arkadan ıs cevırıp yuzume gulen
    bu dunyada ıyı bır arkadas yok
  • Sonradan görme esnafçılık işte bu işlerden anlamayan bu tarz tonla esnaf var. İyi yapmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilen asosyalliği bırakıp başka işlere yönelmelisin spor gibi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 29 Kasım 2017; 4:34:33 >
  • Haklısın da ne yapacan canın lahmacun çektiğinde bir daha o dükkana gitmeyecenmi? Gitmezsen o zaman helal derim. Birde 5 tl ye lahmacunmu olur. Elemanlar zaten iyi kazıklıyorlarmış seni. Birde 50 kuruşun derdine düşmüş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alacak tabi ben esnaf olsam bende bozarım ülke ekonomisinin hali ortada herşeye zam zam zam artık esnaf o 50 krş u hesap eder hale geldi birde böyle bakmak lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Alacak tabi ben esnaf olsam bende bozarım ülke ekonomisinin hali ortada herşeye zam zam zam artık esnaf o 50 krş u hesap eder hale geldi birde böyle bakmak lazım..

lahmacun maliyeti hamuru 25 kurus etı 1 tl
    1.25 e mal etse bu 5 tl den satıyor bıde ıcecek gelısı 50 kurus satısı 2.5 tl
    3 lahmacun ıle ıcecekten,12 tl karı var,gun ıcınde 50 kısı gıtse,gunde 600 tl kar,ayda 18 bın tl
    elektrık su ocak odunu vs ayda 3000 tl desen cepıne ayda 15 bın tl para kalıyor bankaya atıyor

50 kurusu dusunurken elındekı musterı kacınca 12 tl havaya gıtmıs oldu

bızde bı tane pinti hacı bakkal var.10 kurusu almak ıcın 20 tl bozuyor hıc usenmıyor elı bır o cepınde bır bu cepınde kasadan 90 kurusuda cıkarıyor
    pıntılık hastalıktır.bu ıkı ornekten baska hıc kımsede bu hastalıgı gormedım.carsıdakı esnaf bıle bozuk yoksa almıyor 50 kurus 1 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 29 Kasım 2017; 5:42:50 >

• Bu olayı bide lahmacuncunun tarafindan dinlemek lazim belki seni sevmemistir belki sen bidaha gelme diye yapmıştır ?

• Bizde esnaf degil 50 kurus almamayi ustune bahsis alma derdinde oldugundan normal karsiliyorum 50 kurus eksik versek isterler ama kapima gelen servislerde defalarca kez 1 tl 50 kurus eksik ciktigi icin para ustumu tam alamadigim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 29 Kasım 2017; 7:6:26 >
  • insanın gözü tok olacak markette agari ücretle çalışan kasiyer bile 50 kuruşu sormuyor ama yazık bir dahakinfe fazladan 2 lira bırakıyorum ki sonuçta eksik hesabı maaşından kesecekler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de yazın her akşam dondurma aldığımız bir yer var. Her akşam olmasa da haftada en az 4 gün 50şer liralık dondurma alırız. Bir gün dondurma 51 lira tuttu ve bizde 50 lira varken kalan 1 lira için 200 lira bozdu.

• Yabancı olsa adamı anlarım ama dediğin gibi seni tanıyorsa cidden saçma bir hareket, ben burda sinir oldumda madem adam tanıdık şakayla karışık laf soksaydın yada sonra getirsem olur mu deseydin

Sanırım asosyal birisin sesinde çıkmıyor adam seni hatırlamadı bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence mantıklı

ben 5liraya lahmacun satsam

alacak safı da bulsam

derim bunda para çok

sen iyi bak para üstü tam mı verildi

bence eksik verdiler

• Okurken asosyal oldum.

Git kendine arkadaş edin allah aşkına

• senin oradan birşey alıp almaman elemanın hiç umrunda değil , o aylık parasına bakar hatta müşteri gelmese daha iyi onun için.Yani 10- 15 TL bütçeyle atmaya çalıştığın hava boşa gitmiş
  • Bizim burda lahmacun 2.50 tl bence iyi yapmışsın hll

• İyi yapmışsın birdaha gitme
  • Oha biz de bir lahmacun 6 lira

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.