Galiba RAT var , PC'yi ele geçirdiler
Herkese merhaba,
1 haftadır Ukrayna üzerinden sürekli hesaplarıma saldırı var. Artık RAT olduğunu düşünüyorum. Instagram , Facebook, EAapp, ve gmail hesaplarımın şifrelerini değiştirmeden giriş yapıyorlar. Dün cdkeys.com hesabıma girip PayPal ile 300-400 Usd değerinde oyun satın alımı yaptılar.(Muhtemelen kara para akladılar kime air olduğunu bilmediğim bir PayPal hesabı ile almışlar) Sepeti boşaltınca onlar aynı anda ekliyorlardı.
Anakartın Bios'u Cmos ile resetledim ve yeniden bios yazdım. PC'ye taktığım bütün USB diskleri sıfırladım. Başka bir PC'de oluşturduğum windows disk ile format attım ve format atarken diskpart ile sildim .
Ama hala tarattığımda aşağıdaki virüsler çıkıyor. Acil yardımlarınızı rica ederim :

Türkiye'de İş yapan Suriyeliler
Merhaba arkadaşlar,
özel bir şirkette çalışıyorum ve yaklaşık 15 adet suriyeli müşterimiz var,
bu kişilerin genel olarak iş yaptığı bölgeler fatih,aksaray civarı ver aylık ciroları en kötüsü 300 milyar +
bu Suriyeli arkadaşların ikamet yerleri istanbul bile değil devlet oraya buraya yerleştirmiş kaçıp geliyorlar
arada bir yakalanıp ikamet yerlerine gönderilenler oluyor sonra tekrar kaçıp geliyorlar
vergi verip sigorta yatırıyorlar mı bilmiyorum fakat tek bildiğim bu ülkede bizim kazanamadığımız paraları kazandıklarıdır,
üstelik bunlar sadece benim bildiğim neler var neler duysanız bilseniz..
Yurtdışında yaşamanın bedelleri
Tabiki artıları çoktur , sistem oturmuştur insanın değeri vardır.Çalışan hakkını alır insani yaşam standartlarına kavuşur.Kendini geliştiren akıllı olanlar ev,araba,iyi işler edinir.Ama götürdüküleride az değildir.
Herkes güzel bir hayat için ülke dışına çıkmak ister , yeterince istekli olanlar bunu başarır.Kendini yetiştirmiş olanlar iş,okul,burs ile alternatifi olmayanlar ise evlilik yoluyla ve kaçak olarak şebekelere para yedirerek veya turist vizesiyle bir şekilde ülkeye girer.Fakat sonra ?Asla değişmeyen gerçekler vardır.Yaklaşık 10 tane ülke gezdim ve 2 seneye yakın avrupada iyi bir işte çalıştım.Defalarca refugee and immigration merkezlerindeki ortamları gezim ve avukatlarla görüştüm.Yani buradan belki de 10 kişiden 2-3 kişi oralarda hayatta kabilir.Burdan gidcem diye atıp tutanların çoğu orada bir sudan çıkmış balığa döner.Rekabet çok yaşam her yerde zor.
*Belli bir yaşa kadar Türkiye'de bulunmuş bireyler kültüre ayak uyduramıyor dil öğrenmede problem yaşıyor
*Hangi ülkeye giderseniz gidin ırkçılık ve 2.sınıf vatandaş olma hissi kaçınılmazdır
*Vatanından en çok nefret eden adam bile kendini Türkiyeyi savunur veya Tükiye özlemi çeker
*İnsanlar robot gibidir ve çıkarcıdır ölseniz bir kap su veren olmaz.Yani kekoların parkta çekirdek kola ile takılmasını bile özlersiniz.
*Buraya ekleyebileceğim tonlarca şey var.
Yurtdışında yaşamanın bedelleri
Tabiki artıları çoktur , sistem oturmuştur insanın değeri vardır.Çalışan hakkını alır insani yaşam standartlarına kavuşur.Kendini geliştiren akıllı olanlar ev,araba,iyi işler edinir.Ama götürdüküleride az değildir.
Herkes güzel bir hayat için ülke dışına çıkmak ister , yeterince istekli olanlar bunu başarır.Kendini yetiştirmiş olanlar iş,okul,burs ile alternatifi olmayanlar ise evlilik yoluyla ve kaçak olarak şebekelere para yedirerek veya turist vizesiyle bir şekilde ülkeye girer.Fakat sonra ?Asla değişmeyen gerçekler vardır.Yaklaşık 10 tane ülke gezdim ve 2 seneye yakın avrupada iyi bir işte çalıştım.Defalarca refugee and immigration merkezlerindeki ortamları gezim ve avukatlarla görüştüm.Yani buradan belki de 10 kişiden 2-3 kişi oralarda hayatta kabilir.Burdan gidcem diye atıp tutanların çoğu orada bir sudan çıkmış balığa döner.Rekabet çok yaşam her yerde zor.
*Belli bir yaşa kadar Türkiye'de bulunmuş bireyler kültüre ayak uyduramıyor dil öğrenmede problem yaşıyor
*Hangi ülkeye giderseniz gidin ırkçılık ve 2.sınıf vatandaş olma hissi kaçınılmazdır
*Vatanından en çok nefret eden adam bile kendini Türkiyeyi savunur veya Tükiye özlemi çeker
*İnsanlar robot gibidir ve çıkarcıdır ölseniz bir kap su veren olmaz.Yani kekoların parkta çekirdek kola ile takılmasını bile özlersiniz.
*Buraya ekleyebileceğim tonlarca şey var.
Kediler ve Şirket Çalışanları
Merhaba,
çalıştığım şirketin çevresinde kediler var ve yem verdiğimizde herkes tepki gösteriyor.Millete kafa tutarak hayvanlara bakmaya devam ediyoruz fakat bazı dengesizler çuvala doldurup ormana bırakacağım gibi konuşmalar yapıyor.Henüz bir aksiyon yapan olmadı ama yasalarda bunun yeri nedir bilen var mı? Birde çalıştığım firma sokak hayvanlara korumaya yönelik reklam yapıyor mama dağıtıyor.Şirket çevresindeki hayvanlardan herkes rahatsız ve bunlar üniversite mezunu ama bilinç yok.Bu konu hakkında nasıl bir yaptırım uygulayabilirim? Polisin pek karışacağını sanmıyorum.Eminim ki insanlara diklenmesek hemen hayvanları uzaklaştıracaklar.
Kaliteli Mikrofon önerisi
Laptop Geç açılıyor
|
|
Haklarımız neler? Korono hakkında.
|
EVDE KAL TÜRKİYE DİYENLER
|
|
Alışverişlerim: (retkit61), (faho), (romster), (maraton), (neso), (corvus_corvusan), (FREE-4), (huner), (adest), (ready2rumble), (bukalemuns), (musty_x360), (ea_wanted ), (zeminkat), (dragonstory), (jakin33), (alpalp84), (pegasus1881), (azimbilgisayar), (kachus ) |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.271
İkinci El Bölümü Mesajları: 246
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.674 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0