Merhaba dostlar. Uzun uzun diyet süreçleri geçirdim. 3 kilo verdim 5 kilo aldım derken 115 kiloya geldim sonunda. Bu işin böyle olmayacağına karar verdim ve tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim. Daha sonra araştırmaya başladım ve Hasan Erdem hocayı buldum ve onun ekibine ameliyat oldum. Boyum 1.76 kilom 115 olarak bu ameliyata girdim. Bazıları bu kiloyla neden girdin diyecek ama artık kilo işinden sıkılmıştım. Ameliyattan bir gün önce tüm tetkiklerim yapıldı. Ameliyat için uygunsanız ameliyat yapıyorlar. Ameliyat anına ait hiçbir şey hatırlamıyorum . Ameliyat 1 saat sürüyor yaklaşık. Ameliyattan sonra büyük acı olmuyor ama gaz sancısı fena oluyor. İnsanı en çok yıpratan bu. Su çok az kapak kapak veriliyor on dk. da bir. 3 gün sonra yani 4. gün taburcu oldum. Şu an ameliyat üzerinden 10 gün geçti. Sağlık durumum gayet iyi. 115 kilodan 107.5 kiloya düştüm. Burada can sıkan nokta soğuk su içememek ve sürekli herbalife türünde shake içmek yordu ve bıktırdı biraz. Sorularınız varsa alabilirim.
Edit 1: 26.07.2021 itibariyle 12.9 kilo verdim. Bugün tam birinci ayım. Bunun 8.7 kilosu yağdan gitti. 115.6 ile başlamıştım. 102.7 oldum.
Ea access sorunu
|
Xiaomi mi5s plus düşük wifi hızı sorunu
|
Fakirliğin Lüzumu Yok Gençler
|
|
|
|
Yaptığım ironileri anlamanız için biraz bilgi, biraz da zekaya ihtiyacınız vardır. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.699
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 15.965 (Bu ay: 391)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.795 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu