Şimdi Ara

42000 TL'ye kadar b segmenti 0 km araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, babam için ki kendisi 65 yaşındadır, 0 km bir araç almayı planlıyoruz ama limit 42000 TL. Şu ana kadar baktıklarım içerisinde Hyundai i20 1.2 MPI JUMP (39900 TL) en iyisi gibi geldi, daha sonra Seat Ibiza 1.4 lt. 85 hp(36900 TL). Ne yazık ki arabalar konusunda çok bilgili değilim, siz ne önerirdiniz? Diğer marka tekliflerine de açığım.

• Hocam napacaksınız sıfır b sekmentini alın babanıza otomatik c-d sekmenti 0-5 yaşına kadar babanızda rahat rahat binsin i20 yi napacakdınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktığınız 2 araçta sıfır km ve b segmenti olarak alınabilecek arabalar benim babamda o yaşlarda bizde auris aldık ama ne far sensörünü nede yağmur sensörünü kullanıyor o yaşlarda genelde a noktasından b noktasına gitmek için kullanıyorlar

• Hocam, hem 0 km araba almak istiyor hemde İzmir'de yaşıyoruz, park problemi çok büyük, o yüzden büyük araba başa bela. Auris'ler güzel ama ne yazık ki bizim bütçenin dışında :(
  • Hocam bu iki model arasında iseniz İ20 yakıt olarak İbizadan daha az yakar.O yönden mantıklı olan İ20 gibi duruyor.Ama bütçeniz ile 1.4 Style İbiza alabildiğiniz için donanım olarak İ20'den daha iyi olacaktır.Ama yakıt açısından İ20 daha iyidir.Çünkü İbiza'nın sırf fabrika verisi 8 litre bunun üstüne trafik eklenince 9-10 altına inmeniz zor olur.

Ha ben babanıza ne tavsiye ederim.Bu iki araçtan da daha kalitesiz ama babaya alınıyorsa bence daha mantıklı olan bir öneri sunarım.Dacia Sandero Stepway 1.5 DCi 'a bir bakın derim.Kalite olarak iki araçtanda kötüdür.Ama yakıt olarak ikisinden de kat ve kat daha iyi sonuçta dizel.Hem de araç yerden biraz yüksek bir araç.Babanız köy,çimen,kır,yayla seviyorsa o açıdan da iyi olur.

Dacia Sandero Stepway'in liste fiyatı 43000 Tl bayide pazarlıkla sizin bütçenin yakınlarına çekilir diye düşünüyorum.Alın diyemem çok kaliteli bir araç değil ama çok mantıklı bir araç.

42000 TL'ye kadar b segmenti 0 km araç

• Opel Corsa
  • Stepway 0.9 tce, Hyundai i10 veya Skoda fabia 1.0 arasında kalırdım eğer o fiyatlara araç baksam. İ20 1200 kg civarında olduğu için çok yakar az kaçar diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Bu sitede arabanın boş ağırlığı olarak 1055 kg gözüküyor. Ayrıca yine yakıt tüketiminde muadillerine göre daha düşük. Tavsiyeler için teşekürler, şimdi verdiğiniz önerileri araştıracağım...
    http://www.arabalar.gen.tr/2015-hyundai-i20-1-2-jump-i4859.html
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Yorum için çok teşekkür ediyorum, çok değişik, daha önce hiç bakmadığım bir araç. Görüntüsü güzel ve gerçekten yakıt tüketimi açısından süpermiş. Sadece arabanın içi epey boş teknik donanım açısından ama normalde sadece dizel olması bile çok büyük avantaj, muadilleri 50.000 TL'den başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutalya -- 30 Haziran 2015; 9:38:53 >
    Dacia öneren 2. kişisiniz, ben bu markanın bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum. Şimdi buna odaklanacağım. i10 biraz küçük geldi bana, bizimkiler için bagaj hacmi önemli, o yüzden şimdi i20 ile bu Dacia'yı karşılaştıracağım.
  • tutalya T kullanıcısına yanıt
    Ben de izmirliyim park yeri sorununu biliyorum onu hesaba katarak tavsiye ettim. İ10' u yerinde görmek lazım ama ne de olsa sandero kadar olmaz. Fabia ise ne çok küçük ne çok büyük. Donanımını da tatminkâr. Yalnız babalar eski alışkanlıkla hep 1.6 motor isterler 😊 benim babam da 1.2 fabiaya alışıncaya kadar kulaklarımı çınlattı. Şimdi ise araca alıştığı için memnun özellikle yakıtından. Yeni kasa fabialar daha da hafif ve verimli. Araç almak zor iş Allah kolaylık versin.

• tutalya T kullanıcısına yanıt
    Hyundai sitesine bakın bence en sağlıklısı

cam tavanlı hali 1200 kg civarı cam tavansızı 1000 1100 arası bişeydi normal yani
  • B segmenti değil ama Fiat Panda'yı bir yakından görün bence. Çünkü Avrupa ile aynı güvenlik donanımına sahip, iki havaystıklı B sınıflarından daha güvenli olacaktır. 4 metreden daha kısa bir araba, dönüş çapı iyi, direksiyonu hafif, süspansiyonu fena değil, dayanıklı motor. Italya üretimi.

Diğer halde güvenlik için Clio, Veya güvenlik donanımlı Fiesta'dan fiyat alınabilir.

Büyüklük olarak Panda ile bunlar arasında bir de Nissan Micra var. Uzakoğu üretimi ama üretim sayısı yüksek, dünya çapında çok satılıyor, nispeten sorunsuz.
  • dr.oguz kullanıcısına yanıt
    En boş hali 1055kg mış. Bu halde 122 nm Tork ile gayet iyi gider. Otomatik ve cam tavanlısı baya ağırmış. @dr.oguz

• Ekleme yapmak istiyorum 1.2 jump en ağır 1233kg olarak geçiyor. Yani sürücü ve tüm sıvılar dahil. Fabiaya baktım sürücü dahil 1055kg diyor. Bunun dışında Skoda bayileri ve verdikleri hizmet tam bir facia iken Hyundai daha başarılı diye duydum.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Siz güvenlikten dem vurmuşsunuz. Dediklerinize katılmakla beraber en son zorlaştırılmış euroncap testinden fabia beş yıldız ile geçmeyi başardı. Belirtilen fiyat bandında en güvenlisi o.

Cam tavansiz hali icin 1.2 motoru gayet yeterli ayrica motorun lpg uyumu da iyi yani ilerisi icin lpg de dusunebilirsiniz

Fabia başarılı model gerçekten. Fiyat listesine bakılırsa test edilmiş versiyonu gelmiyor diye yazmadım, ama bayilerle konuşmak lazım. Broşürlerindeki gibi, test edilmiş 6 havayastıklı versiyonu getiriyorlarsa en güvenlisi gereçkten Fabia olur.

Aslında Avrupa araba olduktan sonra Dacia'nın bile makul bir güvenliği var. Tabii ki Fabia gibi değil ama makul. Ne var ki bzde pazarlama fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 28 Haziran 2015; 18:03:41 >
  • yeni fabiayı bence de inceleyin. i20 listenizde olsun. i10 a bile bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.