Şimdi Ara

42000 TL'ye kadar b segmenti 0 km araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fabia'yı da listeme aldım incelemek için. Bu arada babamla tekrar konuştum, yılda yaklaşık 5000 km gibi çok az bir km yapıyormuş . Bu durumda seat ibiza bir adım öne çıkıyor galiba, sonuçta en çok yakıt tüketimi bu arabada karşılaştırdıklarıma göre ama bu kadar az km'de çokta sorun olmaz diye düşünüyorum
  • i 20 1.2 ile lpg kombinasyonu olabilir fabia daha yeni çıktı alınıp keyfi çıkartılabilir rio makyaj yedi içlerinde belki en genişidir kurcalamak gerekir clio güçsüz motor lpg uyumlu ve ekipmanı boldur dalan filan
    paranız b segmenti baz donanım benzinli manuel her araca nerdeyse uyuyor tek tek inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 28 Haziran 2015; 19:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bütçeye uygun olan Ambition versiyonu 5 yıldızı biraz zor alır çünkü daha yan hava yastıkları bile yok.

• tutalya T kullanıcısına yanıt
    Hocam yakıt az km ile çokta alakalı değil bence her bindiğimde düşüneceğinizs rahat rahat LPG taktırıp binmek ya da dizel almak daha mantıklı.Sonuçta benzin olmuş 5 lira sizin aracınız 9-10 litre yakacak.9 litre olsa kmde 42 kuruş yakacak.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Evet doğru maalesef yan hava yastığı yok ama aktif güvenlik sistemleri ve genel araç kasa çarpışma direnci olarak yukarıda verilen araçlardan daha önde diye düşünüyorum.

• Bence en mantıklısı automobilista kardeşimizin dediği gibi dacia olur diye düşünüyorum. Hem dizel. Hem en full modeli. Hem yerden yüksek. Vur dağa taşa gitsin

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    Hocam yetişkin yolcu da İ20 , Fabia'ya göre daha iyi:http://www.euroncap.com/tr/results/skoda/fabia/7892
    http://www.euroncap.com/tr/results/hyundai/i20/20641

Aynı şekilde yayada da İ20 daha başarılı.Bakınca aileniz için İ20 daha mantıklı duruyor güvenlik açısından.

• Çok zormuş araba seçmek, binlerce seçenek, binlerce değişik opsiyon var. eskiden ne güzeldi ya brodway yada flash al geç.... bütün günüm forumlarda, araba sitelerinde geçiyor... bütçe 40 değilde 100 bin olsa kafayı yerdim herhalde :)
  • tutalya T kullanıcısına yanıt
    Emin olun ki 100000 üstünde daha az araç var almak daha basit. B sınıfı tam bir cadı kazanı 😊

• Kişisel görüşürüm olarak
    1) Dacia stepway dizel
    2) Hyundai i20 1.2
    3) Fabia 1.0
    4) Hyundai i10

Seçilebilir. Zaten başka da yok bu fiyatlara.

• Dacia sanılan yada düşünülen kadar kötü bir araç değil

renault üretimi sonuçta ve güvenlik olarak minimum özelliklere sahip olmak zorunda size tavsiyem ya fabia olur ki görünümü ile hepsinden daha iyi bir araç yada stepway olur oda f/p ürünü bir araçtır hyundailerde alınabilir ancak çok ufak gözüküyorlar

42000 TL'ye kadar b segmenti 0 km araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutalya

Herkese merhabalar, babam için ki kendisi 65 yaşındadır, 0 km bir araç almayı planlıyoruz ama limit 42000 TL. Şu ana kadar baktıklarım içerisinde Hyundai i20 1.2 MPI JUMP (39900 TL) en iyisi gibi geldi, daha sonra Seat Ibiza 1.4 lt. 85 hp(36900 TL). Ne yazık ki arabalar konusunda çok bilgili değilim, siz ne önerirdiniz? Diğer marka tekliflerine de açığım.

Kesinlikle babaya aliniyorsa daciaya bakin. Onca para verip aldiginix araba bide cok yakacak lpg vs ile ugrasacaksiniz. 1.5 dci sini amcam kullaniyor stepway diye geceninden kirimizi kucuk jipcik gibi yakiti az kolay kolay bozulmaz ici biraz boş gibi gelsede saglamdir.. Ibiza vs ben olsam bakmam bile o paraya sandero varken. Babanizida alip bi gidip bakin bayiiye iki aracida hem cekis olarak hem yakit olarak katlar diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler yardım için, Dacia için test sürüşü ayarlamaya çalışacağım, epey tavsiye ediliyor...
  • Fiat Bravo 1.6 mjet araştırın derim

• Biliyorum başlıkta 0 km araba yazmıştım ama bu işlerle ilgili bir arkadaşım aşağıda linki olan araba için bana çok baskı yapıyor. Sizin yorumlarınız nasıl acaba bu fiesta için?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-hatasiz-2014-kasim-cikisli-titanium-plus-x-paket-plus-esp-217017284/detay
  • sıfır b segmenti almayın alın 2. el octavia a5 elegance lpg li adam keyfine baksın yaşınada uygun güvenlikli ne ararsan var.. b segmenti boşline araçlara o kadar para çok paranıza yazık olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutalya

fabia'yı da listeme aldım incelemek için. Bu arada babamla tekrar konuştum, yılda yaklaşık 5000 km gibi çok az bir km yapıyormuş . Bu durumda seat ibiza bir adım öne çıkıyor galiba, sonuçta en çok yakıt tüketimi bu arabada karşılaştırdıklarıma göre ama bu kadar az km'de çokta sorun olmaz diye düşünüyorum

hocam ibizanın yakıtı değil kendisi problem. hem kasa eskidi hem diğer seçeneklere göre kalite hissi çok geride. zaten gidip inceleyince ne demek istediğimi anlarsınız.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum yorum için, biraz araştırdıkça bende soğuyorum Ibiza'dan. Şimdi 0 km 2014 model ford fiesta'ya bakıyorum, epey aklıma yattı aslında bu araba. 1.4i Titanium modeli ESP'li 44.435 TL yazıyor Ford fiyat listesinde. Belki biraz pazarlıkla bizim bütçemize düşürebiliriz. Tavsiye eder misiniz bunu?
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler ama bizim bütçeyle bu arabanın ancak 2008 modeli yani 7 yaşında araba alabiliyoruz. Adam bu yaşında heves etmiş 0 araba, o yüzden buna pek sıcak yaklaşacağını sanmıyorum. Ayrıca LPG falan da hiç düşünmüyor.
  • - Dacia Sandero Ambiance 1.2 16V 75 beygir 35.450 TL

- Dacia Logan MCV Ambiance versiyon 1.2 16V 75 beygir 36.250
    - Hyundai i10 1.0 STYLE benzinli 36.900 TL
    - Fiat Panda 1.2 69 beygir 38.400 TL
    - Dacia Sandero Stepway Turbo 90 beygir 38.850 TL
    - Peugeot 208 Acces 1.0 PureTech 68 beygir 39.400 TL
    - Seat Ibiza 1.4 lt 85 beygir Referance 36.900 TL
    - Renault Symbol Joy 1.2 16V 75 beygir 39.400 TL
    - Fiat Linea Classic Actual Plus 1.4 Fire 77 beygir 39.550 TL
    - Seat Ibiza 1.4 lt 85 beygir Style 39.900 TL
    - Skoda Fabia 1.0 MPI manuel 75 beygir Ambition 39.900 TL
    - Toyota Yaris 1.0 Life 39.950 TL
    - Nissan Micra 1.2 80 beygir benzin Street düz vites 40.400 TL
    - Volkswagen Polo 1.0 75 PS Tendline 40.500 TL
    - Citroen C1 1.0 VTi 68 beygir M/T Feel 40.780 TL
    - Mitsubishi Spacestar 1.2 MT invite 41.150 TL
    - Opel Corsa 1.2 70 beygir Essentia TL 41.200 TL
    - Ford Fiesta Trend ICA 1.25i 82 beygir 42.000 TL
    - Kia Picanto otomatik 1.25L benzin 85 beygir 43.900 TL

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.