Şimdi Ara

Bu araç neden sıfırından 15bin tl daha uygun? (2015 Superb 1.6 TDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorumu başlıkta sordum.

Sıfırı opsiyonsuz, 98.400 tl, opsiyonlarla 105bin tlye yaklaşıyor, bu araç ise 500 kmde ve 89bin tl, araçta hata boya yok diyorlar, mesaj attım neden bu kadar uygun diye, yine hata boya yok diyorlar, doğru düzgün bir cevap yok, yüksek fiyatlardan dolayı satış yapamadılar da indirim mi yapıyorlar yoksa araçta dolu hasarından veya başka bir problemden dolayı bir hata boya mı var diye düşünüyorum...

İlan hakkında forumdaşların neler düşündüğünü merak ettiğimden bir konu açayım dedim.

Link :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-bayisinden-2015-superb-1.6-tdi-style-500-km-de-boyasiz-240851771/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 2 Kasım 2015; 19:08:41 >

• dolar 2.75 euro 3.0 tl

ve 90 bin neresi ucuz bmw mercedes parasına araba
  • çok ucuzmuş senden önce ben alayım bedava resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolares ve yuro son bir ayda %10 a yakın düştü, e bide fiyatlarda gerileme olduğunda Şkoda yı kim ne yapsın?

• Yahu adamın demek istediği niye 500 km'deki araç sıfırından 15 bin lira daha ucuz? Araçta bir sıkıntı mı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde vw'nin kanser saçan tdi motoru olduğundan olabilir mi?

• Fiyatı uygun değil. Olması gereken seviyede. Sıfırı saçma fiyatlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Üzerinde vw'nin kanser saçan tdi motoru olduğundan olabilir mi?

Kanser saçan motor eski Superb'deki, bu yeni nesiller kanser saçmıyor.

http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/info_center/en/news/2015/10/EA288_EU5.html

http://www.autoguide.com/auto-news/2015/10/volkswagen-confirms-ea288-diesel-engine-aren-t-cheaters.html

@meldowkan

Anlatmaya çalıştığımı anlayan bir siz çıktınız hocam, sağolun, araç fiyatları almış başını gitmiş, 90 bin tlye bmw mercedeste alınıyor elbette ama demek istediğim sadece 500 kmde olan bir araç ve sıfırından tam 15bin tl daha ucuz. Satıcıda sebebini söylemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 2 Kasım 2015; 19:13:05 >

• sıkıntı yok gibi gozukuyor dediği gibi sıfırı ile fiyat farkı cok yuksek

arac 500 metre eden satilior mus ki yani kontak acilip kapanmiş gibi
  • Şkoda kampanyayı patlatacak yakında demektir bu. Galerici de elinden çıkarmaya bakıyor olabilir😀
    Seat ve Şkoda sadece filo ve şirketlere araç satabiliyor😀
    Şu ikinci yeni sitesinde hep bu araçlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 2 Kasım 2015; 19:19:42 >
  • fotoğraflarda plaka çıkmayacak şekilde çekilmiş. aracın mekanik bir arızası veya kaporta dışında hasarı olabilir; ön tampondan vurup sadece airbag tampon radyatör ön takım gitmiş olabilir...

hata boya yok diyor ama aracın plakası gizli ve onun dışında bir şey yazılmamış...
  • Arayıp, konuşmak; yakınsa gidip görüşmek lazım aslında. Fiyat baya uygun görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Üzerinde vw'nin kanser saçan tdi motoru olduğundan olabilir mi?

Kanser saçan motor eski Superb'deki, bu yeni nesiller kanser saçmıyor.

http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/info_center/en/news/2015/10/EA288_EU5.html

http://www.autoguide.com/auto-news/2015/10/volkswagen-confirms-ea288-diesel-engine-aren-t-cheaters.html

@meldowkan

Anlatmaya çalıştığımı anlayan bir siz çıktınız hocam, sağolun, araç fiyatları almış başını gitmiş, 90 bin tlye bmw mercedeste alınıyor elbette ama demek istediğim sadece 500 kmde olan bir araç ve sıfırından tam 15bin tl daha ucuz. Satıcıda sebebini söylemiyor.

Hocam konunuzu baltalamayayım ama forumda daha önceki paylaşıldı abd bu motorlarıda araştırıyor. Bu yazılım ne işe yarıyor diye sordular daha cevap gelebilmiş değil. Bu motorlardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Linklerdei tarihlere bakarsanız, 1-2 haftalık olduklarını göreceksiniz, bu motorların araştırıldığı söylendikten sonra konuda paylaşılmıştı, ve birçok yabancı kaynakta problem olmadığı yazıyor, bizim araçta da bu motor var nasıl uzak durayım hocam temennim bir problem çıkmaması yönünde tabii ki, ve daha önce hatalarını kabul ettiler, bu seferde hata olmadıklarını söylüyorlar, EA189'lardaki hatasını kabul eden firma, bir daha 2.ye aynı yalanı söylemez diye düşünüyorum bu yüzden de problem olmadığı kanısındayım.
  • Sorun oldugunu sanmıyorum. Alici bir sebepten araci bayiye satmis olabilir (acil para ihtiyaci, araci begenmeme, ufak ama can sikici bir problem vs.). Bayi de sifiri 105 olan aracin ikinci eli (1km de olsa ikinci el) 100e satilmayacagindan boyle bir fiyat vermistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Linklerdei tarihlere bakarsanız, 1-2 haftalık olduklarını göreceksiniz, bu motorların araştırıldığı söylendikten sonra konuda paylaşılmıştı, ve birçok yabancı kaynakta problem olmadığı yazıyor, bizim araçta da bu motor var nasıl uzak durayım hocam temennim bir problem çıkmaması yönünde tabii ki, ve daha önce hatalarını kabul ettiler, bu seferde hata olmadıklarını söylüyorlar, EA189'lardaki hatasını kabul eden firma, bir daha 2.ye aynı yalanı söylemez diye düşünüyorum bu yüzden de problem olmadığı kanısındayım.

Kardeşim bulaşma derim. Bir sorun sonrası geri iade gibi araçlar olabiliyor bunlar. Ya da ufak tefek sıkıntıları olan bir araç olabilir.

• Test aracı.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Benim zaten bulaşma gibi bir düşüncem yok ama bir yakınım için aklımı çeldi bu fiyat ama dediğin gibi temkinli yaklaşmak lazım, yetkili bayide olsa güvenmemek lazım, mesaj attım araçta başka bir sıkıntı mı var diye, ilanda ne yazıyorsa onu yazıyorlar robot gibi. Bir sıkıntısı olmasa bu fiyata opsiyonlu aracın olması zor çünkü, akşam üzeri bir tane daha vardı tamamen aynı kombinasyon koyu renk, o ilandan kalktı bu duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 3 Kasım 2015; 0:42:55 >
  • Boyalı bile olsa fiyat güzel bence. Manuel. Motorda sorun olsa bile garantisi var. Manuel olduğu için yavaş satılıyor olabilir mi? Bir de burası bayii. Sıfır almaya gelenler illa vardır. Nasıl satamamislar ilginç.

• Test Aracı diyeceğim ama test aracı en dolu araba olur genelde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.