Selamlar herkese, 250k nakit, 150k kredi olmak üzere, 400k'ya hatchback 5 kapı bir araç bakıyorum. tabi gönül golf olsun ister ama şu piyasada polo bile hayal neredeyse bu fiyata. Araçlardan anlamam etmem; tanıdık kimsem de yok, o yüzden 2. el araç almak benim için biraz sıkıntılı bir iş. pazarlık yapmayı bile beceremem aslında. bu nedenle, sıfır alayım kafam rahat olsun istiyorum. polo en boş paketi sıfır alabilirim sanırım veya i20 en dolu paketi sunroof'lu vs. de satın alabilirim sıfır olarak. diğer markaları vs. pek bilmiyorum bile ama sıfır araç için tavsiye olursa değerlendirmek isterim. ayrıca bir aracın içinin dolu olup daha düşük marka olması mı iyi yoksa daha iyi marka olup içinin boş olması mı tercih edilir? son olarak ise ikinci el almaya kalksam, ne önerirsiniz? 400k tek fiyat. şimdiden çok teşekkürler. umarım bu başlık başka insanlara da yardımcı olur. 1 ay içerisinde mutlaka bir araç almam gerekiyor. ayrıca şunu da sormak istiyorum; sıfır araç almak istediğim zaman ne yapmam gerekiyor, internette bayi numaralarını bulup aramak mı? Ekleme: otomatik, Benzinli istiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaJuventus -- 30 Mart 2022; 6:35:50 > |