Selamlar herkese, 250k nakit, 150k kredi olmak üzere, 400k'ya hatchback 5 kapı bir araç bakıyorum. tabi gönül golf olsun ister ama şu piyasada polo bile hayal neredeyse bu fiyata. Araçlardan anlamam etmem; tanıdık kimsem de yok, o yüzden 2. el araç almak benim için biraz sıkıntılı bir iş. pazarlık yapmayı bile beceremem aslında. bu nedenle, sıfır alayım kafam rahat olsun istiyorum. polo en boş paketi sıfır alabilirim sanırım veya i20 en dolu paketi sunroof'lu vs. de satın alabilirim sıfır olarak. diğer markaları vs. pek bilmiyorum bile ama sıfır araç için tavsiye olursa değerlendirmek isterim. ayrıca bir aracın içinin dolu olup daha düşük marka olması mı iyi yoksa daha iyi marka olup içinin boş olması mı tercih edilir? son olarak ise ikinci el almaya kalksam, ne önerirsiniz? 400k tek fiyat. şimdiden çok teşekkürler. umarım bu başlık başka insanlara da yardımcı olur. 1 ay içerisinde mutlaka bir araç almam gerekiyor. ayrıca şunu da sormak istiyorum; sıfır araç almak istediğim zaman ne yapmam gerekiyor, internette bayi numaralarını bulup aramak mı? Ekleme: otomatik, Benzinli istiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaJuventus -- 30 Mart 2022; 6:35:50 > |
400k'ya Hatchback Önerisi - Sıfır mı 2. El mi?

-
-
1)O paraya manuel boş araba almayın. Kesinlikle otomatik alın, o segmentte manueli satarken daha çok zorlanırsınız.
2)Hyundai İ20 düşünüyorsanız 1.4 ler lpg ye uyumlu, 1.0 T-GDI ler de turbolu. Hyundai motorları biraz çok yakar.
3)Clio da var o segmentte biraz daha geniş ama iç malzeme kalitesi çok kalitesiz ve cvt var cliolarda.
4)Sarı siteden az kmli 2020 ,2021 Opel Corsa Elegance ve üzeri, 2021 Peugeot 208 bakabilirsiniz tam otomatik şanzımanlı. Corsa ve 208 in motor şanzımanları aynıdır, ve motor şanzıman uyumları çok iyidir 2020 model otomatik opel corsa f kullanıcısı olarak bu araçları tavsiye ederim.
5)Şanzımandan dolayı polo önermiyorum, ne zaman arıza vereceği belli olmayan bir şanzımanla yola çıkmam istemem şahsen.
6)Sarı sitede güzel araçlar var, bayilerden fiyat alıp sarı siteden iyi bir yere ekspertiz yaptırıp az kmli bir araç alabilirsiniz. Piyasa durgun olduğu için eliniz de güçlü olur. Daha çok indirim yaptırabilirsiiniz.
-
Hocam öncelikle kafanızda iyi marka dile polo'ya şartlanmayi bırakmalısınız diye düşünüyorum. Yani bundan 15 sene önceki durum gibi değil örneğin polo hiç bir branşta rakibi Peugeot 208'den iyi değil.
Önceden mesela VW hep iyiydi premium olmayan sınıfta. En azından daha kaliteli ama artık devir değişiyor ve premium olmayan markalar birbirine gayet yakın
Benim önerim de dolu paket bir Opel Corsa bakmanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 29 Mart 2022; 22:57:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el alacaksanız en çok dikkat etmeniz gereken, satıcının sözüne asla güvenmeyin. Km ve hasar sorgulaması yapın ve işinin ehli bir ekspere götürün. Bu eksperi de muhakkak kendiniz bulun, tanıdıkmış, orayla çalışmıyoruz vs falan gelmeyin bunlara. Şunu almayan enayidir, bunu alacağına şunu alsaydın, o varken bu bakılır mı diyenlere kulak kabartmayın, içine binin test edin gerekirse günlük kiralayın içinize sineni alın geçin.
Araçtan beklentiniz nedir hocam, dizel mi benzinli mi, otomatik mi düşünüyorsunuz vs bunları yazarsanız daha net tercihler yapılır hocam. Sahibindende o fiyata benzin-manuel C4 bulunabilir sıfır kmde.
Sıfır araç düşünüyorsanız eğer marka model belirleyip bayileri stok için arayın. İstediğiniz araç varsa bayiye gidince zaten yardımcı olurlar size.
-
Al i20 dolu paket bi sıfır kafan rahat olsun. Uğraşma kimseyle , sıfırın tadı başkadır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 29 Mart 2022; 23:36:50 >
-
otomatik ibiza da bulabilirsiniz o paralara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Mart 2022; 23:49:40 > -
Açıkçası hiç sıfır araç kullanmadım. Ama sıfır aracın kafa rahatlığını gerçekten yaşamak isterim. i20'ye o yüzden yakın duruyorum. Dolu bir paketi nasıldır acaba tavsiye edermisiniz. 290'dan başlıyor fiyatlar, sanırım 400'e kadar bayağı dolu bir paket alınır.
Hiç bilmiyorum ibizayı tavsiye eder misiniz
ikinci el tutulmayan araç bak
lancia delta
citroen c4
pug 308
fiat bravo
bu araçların hepsini kullandım i20 denen ayçiçek konervesine bin basarlar
ayrıca bu kafam rahat olur işini de geçin 150 bin tl krediyi öderken kafanız rahat mahat olmaz
alırsın arabayı tarcanlara gidersin incik cıncık bakarlar bakımları servisinde yaptırırsın işte sana rahat kafa
temiz polo life denk getirmeye bak.
-
merhaba benim önerim limitiniz 400 ise 2020-2021 308 style tech,biraz daha zorlayabilirseniz 308 allure sport modeller olur. 208 parasına daha dolu 308 almış olursunuz. Ayrıca birçok modelden de daha donanımlıdırlar. En ful paket olsun derseniz de ilanda 1 tane kırmızı var 308 Gtline.
-
B sınıfı otomatik yerine, C sınıfı manuel her türlü tercih edilir. Leon kullanıyorum o fiyat aralığında, öneririm..
Ek. Otomatik tercih edileceği eklenmiş, mantıklı bir öneri olduğu için kalsın..
Ek2. O fiyatlara otomatik de mevcutmuş..
Seat / Leon / 1.6 TDI / Style / Memurdan temiz kullanılmış led paketli sahibinden.comda - 1000167583
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 30 Mart 2022; 15:57:16 > -
-
Alacağınız dolu paket otomatik bir B sınıfı, eski kasa apaçi arabası manuel Leon'dan her türlü daha iyi olacaktır.
otomatik benzinli sıfır araç isteyen adama 5 yaşında 100.000 km'ye dayanmış dizel araç önermis, öncesinde de manuel Leon.
Ne kafalar var ya :)
Vavacars da bugün 400 bine life Polo vardı. Otomatik 13 binde. Her açıdan iyi bir araç.
400 e Honda civicte bulunur 1-2 yaşında.
Eğer şehirdışı yahut trafik olmayan yollarda günlük 2-3 saat araba kullanıyorsanız golf impression da alabilirsiniz. Burda yarım saat araba kullanıp “of ne yol yaptım” diyenler segment farkını anlamazlar. Golf gibi bir araçta çok kolay yol yapıyorsunuz. Yani gün içi 500 km yol yapsanız 5-6 saat gezme amaçlı dolansanız vs hiç yorgunluk yaratmıyor. Araba kullandığınızı hissetmiyorsunuz. Eğer eski olması problem değilse golf 7 de olabilir.
Yorumumu beğenmediysen beni etiketle, engellediğim hesapları göremiyorum diğer türlü.
Bir daha yorum yazarken senden izin isterim.
400bin birim para verip b sınıfı otomatik benzinli almak bana mantıklı gelmiyor. 2. El düzgün bir araç alınırsa maddi kayıp da oldukça az olur. Neyse yazdık o kadar senden izin almadık kusura bakma..
Uzun yıllar kullanacaksanız başka seçenek yok gibi. Tam otomatik tüpe uyumlu motor. Rakiplerine göre donanım olarak en ucuza en çok donanım veren model. Ben 2019 elite smart panorama kullanıyorum 0 almıştım. Aldıgım zaman boş paket 1.0 Polo atmosferik manuel anca alabiliyordum o fiyata. Ayrıca bendeki 4 ileri , yenileri ise 6 ileri tam otomatik. Bütçeniz yettiğinizce alabileceğiniz en donanımlı modeli alınız,çünkü jump paketleri cidden boş.
Sari site de 2021 208 1.2 Allure selection bulursunuz o paraya . 100 bini gecmis cilki cikmis c segment alcaginiza sifir ayarinda b segment araca binin cok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 31 Mart 2022; 2:25:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam öncelikle kafanızda iyi marka dile polo'ya şartlanmayi bırakmalısınız diye düşünüyorum. Yani bundan 15 sene önceki durum gibi değil örneğin polo hiç bir branşta rakibi Peugeot 208'den iyi değil.
Önceden mesela VW hep iyiydi premium olmayan sınıfta. En azından daha kaliteli ama artık devir değişiyor ve premium olmayan markalar birbirine gayet yakın Benim önerim de dolu paket bir Opel Corsa bakmanız. |
Benzer içerikler
- kia ceed paket sıralaması
- honda civic benzin/lpg yorumları
- genç arabaları
- byd dolphin yorumlar
- corolla mı megane mı 2024
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X