Şimdi Ara

2M'e kadar ikinci el araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yılı 2017 veya sonrası olan, KM'si nispeten düşük, en önemlisi motor-şanzuman uyumu olan, sanayi ile ustayla çok uğraştırmayacak Alman arabası öneririr misiniz?

Mercedes için w205 daha önce kullandım ve memnun kaldım. Tekrar alabilirim sorunsuzunu. BMW'de 2-3-4-5 hepsi olabilir. Daha önce kullanmadım. Audi A3 üstü olabilir. VW düşünmüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoLiseli -- 20 Ekim 2025; 10:3:4 >

Mercedes w205 w213 w222
    Maşallah başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Ekim 2025; 9:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İkinci el olduğunu belirtmemişim ondan böyle dedin sanıyorum. Ekledim posta.

• audideki şanzımanla mercedes kıyaslayınca listeden audiyi çıkartsan mı, çift kavrama şanzıman bi de vw çatısında illaki üzecek, hele istanbul gibi dur kalk trafikte 100bin km altı da olsa yine saatli bomba gibi şanzıman, illaki seveni çoktur saldırmasınlar şimdi de. benim fikrim, tecrübem bu. hanımın poloda başıma gelen dsg masrafından sonra (araç 70binde alındı, 90da dsg patladı, şu an 95binde), b kasa bakıyorum hanıma.

nispeten düşük kmden kastın nedir bi de? w212 2m civarına benim kabul edeceğim temiz, "düşük km" yok misal.

Gpu : Gigabyte Vision 3080ti OC
    Ssd : Kingston nmve 4 1tb + samsung 970 plus 1tb
    Psu : MSI A1000G Pcie 5.0 1000W Kasa : Lian Li Lancool 216
  • elinwelin kullanıcısına yanıt

Atıyorum w205 için 100.000 km altı tercihim. ama yıl olarak daha eski araçlarda 100-200 arası da OK.

Baktığın araçların birbiriyle uzaktan yakından alakası yok

Her biri ayrı segment

Can sıkıntısı mı?

Yoo spesifik olarak beğendiğim bir segment yok. Ölümsüz tasarımlara sahip oldukları için F30 seviyorum. B47 motorlu bulsam yine alırım. Ki var verdiğim fiyat aralığında. C'yi de daha önce kullandım sevdim.

Haklısınız gerçi yelpazeyi çok geniş tutmuşum. Benim derdim şunu alma, şundan sebep gibi öneriler duymaktı aslında. Örnek verecek olursak, "C200D Bluetech kötü bir araba. Yürütmesi çok masraflı" gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoLiseli -- 20 Ekim 2025; 11:21:15 >
    4 hafta önce açıldı
    2. EL ARABA ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    2. El Araç Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NoLiseli kullanıcısına yanıt

Bu arabalar sanayi ile akraba etmese bile en ufak masraf açma olayında seni ciddi üzer

Premium İkinci elde dizel araba işi bu yönden sakat

Bunun yerine benzinli seçenek öneririm ki f30lar o konuda baya sabıkalı

Ölümsüz tasarım demişsin sorun yaşamak istemiyorum demişsin makyajlı kasa benzinli c serisi,1.4 tfsi A5 tercih edilebilir.

• @en1gma a A5 1.4 tfsi'ların 100 binlerde olanları alınır mı? 100 bin ağır bakımı vs masraflı mıdır? bu arabaların bir de kronik bir sorunu var mı? Sportback olanları çok güzel duruyor. 2017 olanlarını zorlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoLiseli -- 20 Ekim 2025; 18:27:45 >

Bakımı yapılmış olanı tercih ederseniz DSG harici pek masrafınız olmaz. Dsgyi de artık mahalle bakkalında bile yapıyorlar zaten.

Alabileceğiniz premium olarak en düşük maliyetli araç bu ,kronigi de bildiğim kadarıyla yok

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.