Merhaba arkadaşlar, 2009 tucson 4x2 2009 otomatik dizel kullanıcısıyım 6 yıldır artık yaşlandı diye bir değişim yenilenme arayışındayım, fiyatlar almış başını gitmiş :) 7.5 litre ortalama yakıyorum bu araçla yakıt konusu birinci önceliğim olmasa da çok km yaptığım için önceliklerimin başında geliyor haliyle benim aracım 650 civarında eder gibi görünüyor toplamda 1 milyon civarına bitirmeye çalışıyorum bu işi üstüne 300-400 civarında bir rakam yani düşündüğüm ama çok cazip seçenekler olursa biraz daha çıkabilirim Cam tavan, otomatik, yakıtı 7-8 litrelerde olan bir araç genel olarak arayışım tabii tipini sevdiğim Qashqai, yeni tucson tarzı bir bakış açım var MG Hs'ye baktım çok güzel araç ama 1.4 milyonluk rakamı ve henüz piyasada çok tanınmamış olması biraz geri durmama sebep oldu Qashqai 1.2 benzinli otomatik veya Tucson 1.6 t-gdi'lere bakıyorum ama tucson yakıtta biraz sıkıntı gibi dizelleri çok iyi onların da rakamları biraz fazla yukarılara çıkıyor Dizel tucson bakayım derken 2019-2020'lerde 1.3-1.4 milyonlara çıktığımı gördüm sıfırına baktım 1.435.000 TL liste fiyatı belki indirim kampanya vs. de oluyordur özetle saçma sapan bir piyasa oluşmuş durumda :D ne yapmalı ne önerirsiniz? Aracı satıp 2-3 ay bekleyip yıl sonu kampanyalarıyla sıfır mı kovalanır o fiyat düşüşleriyle 2. elde fiyat iner mi acaba.. Kafamda deli sorular.. |