400. Dönem Yedek Subay Adaları (AĞUSTOS CELBİ)

-
-
Yedek Subay : Evet
Komando : hayır
İkinci altı ay: hayır
Bölüm : kamu yönetimi
Ortalama : 3.68
Mayıs celbine başvurduk kısmet ağustosmuş herkesin hakkında hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 24
bölüm hukuk, meslek avukat
gano 3.53
inşallah daha da ötelenmeden ağustosta gidebiliriz hayırlısıyla, yedek subaylık şansı daha yüksek diyorlar ağustos için
hocam gruplarda gezinirken gördüm aralıkta başvuru yapıp da ağustosa ertelenen olmuş. erteleme de şans işi sanırım
-
Bölüm: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
Ortalama: 2.88
Yedek Subay ve Astsubay: Evet
İkinci 6 ay ve Komando: Hayır
Dil Puanı: YÖKDİL 92 ve IELTS General 7.5
Ben de Mayıs dönemine başvurdum ancak Ağustos'a attı. Bakalım Ağuatos'da ne olacak :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 10 aralıkta işlemlerimi tamamlamıştım mayısa kesin gözüyle bakıyordum valla :D
yaş 25
Bölüm :Endüstri Mühendisliği
ortalama 2,42
yedek subay: evet
bakalım mayıs beklerken ağustos geldi hakkımızda hayırlısı olsun
Bölüm : Makine Mühendisliği
GANO : 2.89
Dil sınavlarının ya da deneyimin bir etkisi var mı acaba? Celp tarihine kadar bir dil sınavına girersek sınıflandırma formuna ekleyebiliyor muyuz?
Evet hocam dil sınavlarının etkisi var. Celp başvuru dönemi bitene kadar ekletebilirsin belgeni
Ben de aynı şekilde hocam Aralık'ın haftası başvurmuştum
Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
Ortalama: 3
Yedek subay ve Astsubay: Evet
İkinci 6 ay ve Komando: Hayır
Mayısta yazdık olmadı burada olur inşallah
Hocam konudan bağımsız o dil puanını nasil yaptınız ? Görünce şaşırdım valla maşallah
Bölüm : Eczacılık
Ortalama : 3.33
2024 aralık ayında mayıs celbi için başvurmuştum. Başından beridir 07.08.2025 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyordu. An itibarıyle ben de ağustos celbine kaldım. Konuyla ilgili çok bilgim yok acaba eczacılardan çok almıyorlar mı yedek subaylığa.
IELTS'ye girmeyi düşünüyordum zaten, benim için iyi oldu. Yalnız hocam o puan nedir maşallah. Askerlik şubesinde mi ekletiyoruz?
İnşallah olur hocam mayıstan ağustosa atan başka arkadaşlarım da var. Hukukçulara son 3 celp rahatlıkla çıktı. Mayıs celbinde de asal çıkan çok var. Bence ortalama falan önemli değil düşük ortalamayla meslekci çıkan var. Belki devlet üniversitesi olması etkileyebilir. Meslektaşım hakkınızda hayırlısı inşallah hepinize çıkması dileğiyle.
-
mesleğinle alakalı sgk geçmişi olması + demişlerdi bi yerde
-
2,73 le meslekçi çıktı bana makine mühendisiyim
-
hocam sizin bölümde nasıldır bilemem ama alımın fazla olduğu bölümlerde bence ortalama çok önemli değil. benden düşük ortalamalı birisine meslek çıkarken bana personel sınıfı çıktı.
-
Hayırlı olsun. Benim şu an 3,5 yıl deneyimim var. Birde Ielts sınavına girmeyi düşünüyorum. İnşallah bana da yedek subay çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- askerlik göz muafiyeti hesaplama
- yedek subay yaş sınırı
- yedek astsubay yorumları
- eğitici er ne demek
- lise mezunu askerlik erteleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X