Şimdi Ara

400. Dönem Yedek Subay Adaları (AĞUSTOS CELBİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
591
Cevap
8
Favori
43.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam. Ne güzel işten de rahat rahat tazminatı da alıp çıkarım diye seviniyordum. Kasım ayını görünce strese girdim. İnşallah kasıma atmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ack3rmaN A kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü bayram tatili başlıyor o zamana kadar belli olur mu acaba ?

• Merhaba, yoklama başvurusu yaptıktan hemen sonra hizmet tercihi seçebiliyor muyum ? Yoksa Sağlık muayenesine girdikten sonra mı ilgili hizmet tercih kısmı açılıyor. Ani bir kararla yedek subaylığa başvurmak istiyorum. Ağustos celbini kaçırmadan yapmak istiyorum. Tarihlerde 31 Mayıs son diyordu. Bilen birisi varsa cevaplayabilir mi ? Yoksa Kasım celbine mi kalırım.

• Phyrox37 P kullanıcısına yanıt
    Gecti artik agustos celbi ki saglik muayenesi sart zaten aile hekimi onayliyor(hastaneye sevk etmezse)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kasım celbine kaldın sağlık muayenesi olduktan sonra işlemleri tamamlaman lazımdı fakat süre bitti bugün zaten son günlerde tecili bozsan bile bir sonraki celbe atardı büyük ihtimalle çünkü yığılma var

• Teşekkür ederim. Şuandan itibaren kasım celbine başvurduğumda eğer yedek subaylık çıkmazssa er olarak ağustos eylül ekimde mi gidiyorum yoksa kasım aralık ocak ta mı ? Yani yedek subaylık çıkmaz ise daha önce belli mi oluyor mu ? Yoksa ilgili birlik acıklama tarihinde mi belli oluyor

Sonuclar aciklaninca hangi ay oldugu yazar orda erse kasim celbinin 3 ayindan biri cikar(kasim-aralik-ocak) yedek sb/asb ler her celbin ilk ayinda erler 3 ayin biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Senin şuan gidibelicegin en erken tarih 6 kasım hangi birlige gidecegin er mi yoksa yedek subay mi çıkacağında 27 ekimde belli olucak ama cok fazla yığılma var bir sonraki celbe (şubat celbine) atma ihtimalide var yığılmadan dolayı kasımda gitmek istiyosan islemleri mümkün olan en erken vakitte tamamlaman lazım

• Cok teşekkür ederim. n201 hERAng

• hERAng H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Arkadaşlar merhaba. Dün ağustos celbi hizmet tercihi için son gündü. Şu an baktığımda hala hizmet tercihi değişikliği yapılabiliyor. Bugün yapacağım hizmet tercihi değişikliği dikkate alınır mı?

• jeune.a J kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen haftasonu (iş hünü değil) olduğu için hocam, dene şansını istersen ama bel bağlama. Yarın işlem yapamazsın artık diye düşünüyorum

• Aralık 2024'ün ikinci haftasında tecili bozup askerliğe başvurdum. Başta beni başvuru tarihimden dolayı mayıs celbine attı sonra martın başında ağustos celbine bugün ise kasım celbine. Bunun sebebi nedir?

• Don't Sleep D kullanıcısına yanıt
    Yukarıda ki yorumumda sebebini açıkladım hocamm bu hafta takip edin

• Teşekkürler hocam

Bu arada babam muharip gazisi, yedek subay çıkma ihtimali nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don't Sleep -- 2 Haziran 2025; 16:7:39 >
  • Beni ağustosa geri çekmiş, ama yine ileri atıp geri çekebilir haftasonuna kadar. Kontrol edin isterseniz beyler.

• Benimde PERTEM'de Ağustos, E-Devlet'te Kasım yazıyor.

• 07.08.2025 yaziyor bende

• CelestialCipher kullanıcısına yanıt
    E-Devletten 12 saatte bir güncel belge alabiliyorsun hocam. Yakın zamanda aldıysan eski belgeyi gösterir. Belgeyi açtığında Tarih kısmı var orda hangi tarih saate ait olduğu yazıyor görüntülediğin belgenin. Pertem ağustossa edevlette de ağustos görürsün belge hakkın yenilenince pertem güncelll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ack3rmaN -- 2 Haziran 2025; 16:34:10 >
  • ack3rmaN A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.