Çavuş
14 Mart 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 110 (Bu ay: 0)
Gönderileri

dün aldığım bilgisayarda oyun oynarken 100fps lerden 30 fpslere düşüyor 5-6 saniyeliğine, i5 11300h, rtx 3050, 8 gb ram var, işlemci ve gpu da sıcak değil 80° civarı

dün bu modeli aldım arkadaşlar, rtx 3050, i5 11300h işlemci ve 8gb ram var, oyun oynarken 100 fps'ten 30 fpslere düşüyor bi 5 sn boyunca, bunun sebebi ne olabilir, bilgisayar sıcak da değil

soru başlıkta arkadaşlar, bu tarz film varsa bildiğiniz, bizimle de paylaşırmısınız?

bütçem yaklaşık 8 bin tl civarı, monster kullananlara soruyorum özellikle, sizce monster mi almalıyım başka markalara mı yönelmeliyim? world of warships oynayacağım genellikle, çok ağır bir oyun değil ama ileride muhakkak başka oyunlar da oyanır. acer nitro 5 ile monster arasında kaldım açıkçası, ölü pikselden şikayetçi olanlar çok fazla monster'da, ondan dolayı şüphelerim var? başlıkta belirttiğim gibi, sizce alınmalı mı başka markaya mı yönelmeliyim?

tarihteki önemli olaylara giden bir karıncaydı sanırım veya uçan bir böcek de olabilir, malum çizgi film kanalında çıkıyordu, bir türlü bulamadık bir el atın yav, adı ne nasıl yapılır mıydı neydi öyle hatırlıyorum da doğru değil netten bakınca

.
arkadaşlar ben geçen sene kazandım bu sene 2. sınıfa geçtim erzincanda okuyorum, geçen sene kapsamlı araştırma yapmıştım ve 20-40 k arası düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim, özelden mesaj atabilirsiniz.
beyler bi çizgi film vardı. iki tane ajan biri zenci bonus kafalı. diğeri beyaz. karavanda yaşıyorlardı hep diskoya gidiyorlardı neydi yav yardımcı olun
arkadaşlar saçlarım uzun. yaklaşık 40 cm civarı(erkeğim) ve banyodan çıktığım zaman saçlarım birbirine dolanmış oluyor ve elimle açmaya çalışıyorum. bu esnada bayağı bir saçım dökülüyor. bi önerisi olan yardım edebilecek varmı
arkadaslar. internette son sene hukuk kazanılırmı, tıp kazanılırmı gibi yazılar görmüşsünüzdür. bende 9 ay çalışarak nasıl hukuku kazandığımı yazıcam. 2020 tayfaya faydası olur belki. yani yazmak istedim öylesine :D
teoga hiç çalışmayarak 455 puan alıp bi liseye gittik. liseye geçince artık herşey bitti diye düşünerek yattık. 9-10-10 ortalamaları berbat oldu haliyle. 9 da 64 10 da 69
11 de 66 ortalama yaptım. hiç belge de alamadım
e okula giriyorum aldığım son belge 8. sınıfın 2. dönemi takdir :D:D 11 sınıfta da sayısaldım. hedefim felan yoktu yatıyordum. bi arkadasım tm ye geçelim hukuk kazanmaya çalışalım dedi. benimde aklıma yattı ama çalışmak için 12 yi bekledim. 11 de öğretmenlerim benimle derslerimin kötü olmasından dolayı dalga geçmişlerdi (2 öğretmenim). bizde eylül ayında 12 açılınca asıldık derse abandık hamda 27 bin sıralama yaptım. yerleştirme 36 k hukuku kazandık. tamı tamına 9 ayda. hiç belge almadan. berbat bi ortalamayla kazanabildik, yani insan kafasına bişeyi takarsa yapabilir. sorularınız varsa cevaplarım
Hakkında
Meslek: Hukukçu
Forum İmzası:
Veracocha
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
skoda
Mobil cihaz
LG
Operatör
turktelekom
Takım
Fenerbahçe
Dünyadan Futbol
Olympique Lyonnais
Kulaklık - Amfi
sony
İşlemci
Intel
Milli Takımlar
Arjantin
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 382
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 399 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 276 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.