dün aldığım bilgisayarda oyun oynarken 100fps lerden 30 fpslere düşüyor 5-6 saniyeliğine, i5 11300h, rtx 3050, 8 gb ram var, işlemci ve gpu da sıcak değil 80° civarı
asus tuf dash f15 %100 cpu kullanımı
dün bu modeli aldım arkadaşlar, rtx 3050, i5 11300h işlemci ve 8gb ram var, oyun oynarken 100 fps'ten 30 fpslere düşüyor bi 5 sn boyunca, bunun sebebi ne olabilir, bilgisayar sıcak da değil
cube benzeri film
soru başlıkta arkadaşlar, bu tarz film varsa bildiğiniz, bizimle de paylaşırmısınız?
monster almalı mı?
bütçem yaklaşık 8 bin tl civarı, monster kullananlara soruyorum özellikle, sizce monster mi almalıyım başka markalara mı yönelmeliyim? world of warships oynayacağım genellikle, çok ağır bir oyun değil ama ileride muhakkak başka oyunlar da oyanır. acer nitro 5 ile monster arasında kaldım açıkçası, ölü pikselden şikayetçi olanlar çok fazla monster'da, ondan dolayı şüphelerim var? başlıkta belirttiğim gibi, sizce alınmalı mı başka markaya mı yönelmeliyim?
adı hatırlanamayan çizgi film
tarihteki önemli olaylara giden bir karıncaydı sanırım veya uçan bir böcek de olabilir, malum çizgi film kanalında çıkıyordu, bir türlü bulamadık bir el atın yav, adı ne nasıl yapılır mıydı neydi öyle hatırlıyorum da doğru değil netten bakınca
.
|
20-40 k hukuk
|
adını hatırlayamadığım çizgi film
|
uzun saç
|
|
Meslek: Avukat
İlgi Alanları: Tarih
Veracocha |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 383
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.704 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 277 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar