Şimdi Ara

33 yaşına gireceğim hiç evlenmedim ve sevgilimde olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha ne istiyorsun ya. türkiyede yaşayan bir erkeksen en mükemmeli bekar ve sevgilisiz olmak. evlilik erkek için kesinlikle kazanç değil kayıptır, evlilik sadece kadın için kazançtır. çünkü her sorumluluğu erkeğe yıkıp her şeyi erkekten bekliyor herkes. sevgililikte de böyle. erkek ilk adımı atsın buluşmayı erkek teklif etsin hesabı erkek ödesin erkek evinden alsın evine bıraksın jest yapsın iltifat etsin ruhunu okşasın çiçek alsın süpriz yapsın hediye alsın. peki kadın ne yapıyor karşılığında? HİÇBİR ŞEY. öylece dikilip bunların olmasını bekliyorlar. yapacakları tek şey yakınlaşmak, onu da türlü bahanelerle geri çeviriyorlar. yok temas sevmem yok saçıma dokunma yok kendimi hazır hissetmiyorum. hesabı ödetirken hazır hissederler ama. sonra bir bakmışsın ki kızın finansal&duygusal kölesi olmuşsun. trde genel olarak ilişkiler bu şekilde, o yüzden sevgilim olmadı diye sakın üzülme aksine sevin.

• Up

• E ne bekliyon vakti gelmiş
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-baslayanlar-icin-gorucu-usulu-detayli-anlatim--160108794

Hayırlı olsun

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Kardeş görücü usulünü istemiyor şimdiki kızlar öyle bişey olsa çoktan evlenmiştim

• Bazılarının kaderinde evlilik yoktur. Bunu unutma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24 Yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı

• bende aynı 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu saatten sonra da olmaz gerçeklere uyum sağla hocam ne demiş sezen gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

Bu tipi ben seçmedim hocam

• Amazingjuo kullanıcısına yanıt

• daha ne istiyorsun ya. türkiyede yaşayan bir erkeksen en mükemmeli bekar ve sevgilisiz olmak. evlilik erkek için kesinlikle kazanç değil kayıptır, evlilik sadece kadın için kazançtır. çünkü her sorumluluğu erkeğe yıkıp her şeyi erkekten bekliyor herkes. sevgililikte de böyle. erkek ilk adımı atsın buluşmayı erkek teklif etsin hesabı erkek ödesin erkek evinden alsın evine bıraksın jest yapsın iltifat etsin ruhunu okşasın çiçek alsın süpriz yapsın hediye alsın. peki kadın ne yapıyor karşılığında? HİÇBİR ŞEY. öylece dikilip bunların olmasını bekliyorlar. yapacakları tek şey yakınlaşmak, onu da türlü bahanelerle geri çeviriyorlar. yok temas sevmem yok saçıma dokunma yok kendimi hazır hissetmiyorum. hesabı ödetirken hazır hissederler ama. sonra bir bakmışsın ki kızın finansal&duygusal kölesi olmuşsun. trde genel olarak ilişkiler bu şekilde, o yüzden sevgilim olmadı diye sakın üzülme aksine sevin.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    mesela konuyu açan arkadaş şöyle yazmış:

quote:

Yalnız olarak yaşlanmak çok kötü

benim yorumum şu: konuyu açan arkadaş büyük ihtimalle "iş" ve geleceğe dönük "maddiyat" konularını henüz rayına oturtamamış durumdadır ve kendisi farkında olmasa da kötü hissetmesi asıl bundandır.

en azından bi ev araba sahibi olmak, tahsil sahibi olmak, geleceğe dönük iş kaygısı yaşamıyor olmak, bütün bunlar erkeği öyle rahatlatır ki artık kız konusu senin için ikincil bi mesele olur.

paran olunca zaten kız buluyosun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

sen niye bulamıyon

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

ne konusacaz kızla bas basa onu yazmamıs

• Benim baldız da 39 oldu hiç evlenmedi hiç sevgiliside olmadı,

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    fakirim

• Önüne gelene yazıl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Özgürce seçebileceğimiz kararlarda, alın yazısı zorlaması gibi bişey yoktur, yanılma !

• 22 yaşındayım her sene umudum daha bi kırılıyor. bizler tanrının yalnız adamıyız..

Can Redrockyoutube
    taxi driver edit #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/59LsG3hZViU?feature=share
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Selamlar üstat,

belli bir seviyede, maddi kaygıyı atlatmış vaziyetteyim, ancak konuyu evliliğe ben de getiremiyorum.

Şu ana kadar birçok sevgilim oldu, ama böyle güzelliğiyle, çekiciliğiyle veya zekasıyla içime sinen biri çıkmadı. Bundan iki ay öncesine kadar da bir kız arkadaşım vardı, ayrıldım, hatta konu açmıştım, ayrılsam mı diye.

Şunu da gözlemledim kendimde:

Ben kendi tipim, tarzım dediğim kimselerle denk gelemiyorum. Bana gelen/açılan kızlar genelde alakasız olduğum bir kişilik. Haliyle reddediyorum. Örneğin bundan iki sene önce bir iş arkadaşım beni özel numaramdan arayıp kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu, şaşırdım tabii, böyle bir şeyin olmadığını, kendisini gayet arkadaş olarak gördüğümü anlattım.

Şu da var, ilginçtir, kalibremden daha aşağı olup çok güzel kadınlar da gördüm. Yanaşmak istemedim, çünkü uzun vadede benden yiyecek bir yatırım olarak düşündüm. Şimdi güzel, alımlı ama evlendikten sonra çalışmak istemiyorum falan derse ihale bana kalacak.

Ben ne istiyorum peki? Güzel olsun, dengim olsun, çalışsın 😄 Ben işsiz olsam bana kız vermezler, haliyle çalışmayacak potansiyelde olan kadınlar doğrudan eleniyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 20 Mayıs 2025; 20:10:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.