Şimdi Ara

18 Yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı tipimde iyi, belkide doğru kişiyi aradığım içindir. Aklımdan geçenleri bir türlü tam anlamıyla sözlere dökemiyorum, her gittiğim ortamda farklı bir kişiyim. Bazen özgüvenim çok yüksek bazende çok özgüvensiz biri oluyorum insanlar genelde beni sessiz bir kişi olarak görürler, fakat ben yapılması gerekeni yaptığımı düşünüyorum yani boş konuşmadığım için beni sessiz olarak görüyorlar. İlgi alanım olduğu konularda kesintisizce konuşabilirim vb. çok değişik bir yapım var.Sanırım içine kapanık biriyim ama yeri geldiğinde değişik biriyim.

Sahiden ben nasıl biriyim bilmiyorum kafam çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Str0ke -- 7 Mayıs 2015; 11:35:16 >

''sevecegim bir gün tekrar,biliyorum..çok daha büyük bir aşkla,çok daha iyi birini,çok daha güzel sevebilecegim..bana her şeyi unutturacak birini,mutlaka sevecegim..''
  • Ben 49 yasindayim sevgilim olmadi. Sen bu yasta sıkıntı cikariyorsun genç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wastey

Ne olmuş olmadıysa nolcak yani ?

Anlattığım gibi sorun sadece bu değil başlığa aldanmayın.

Orijinalden alıntı: Str0ke

18 Yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı tipimde iyi, belkide doğru kişiyi aradığım içindir. Aklımdan geçenleri bir türlü tam anlamıyla sözlere dökemiyorum, her gittiğim ortamda farklı bir kişiyim. Bazen özgüvenim çok yüksek bazende çok özgüvensiz biri oluyorum insanlar genelde beni sessiz bir kişi olarak görürler, fakat ben yapılması gerekeni yaptığımı düşünüyorum yani boş konuşmadığım için beni sessiz olarak görüyorlar. İlgi alanım olduğu konularda kesintisizce konuşabilirim vb. çok değişik bir yapım var.Sanırım içine kapanık biriyim ama yeri geldiğinde değişik biriyim.

aynı ben. mesela arkadaşlarım futboldan iddadan konuşur ben fransız kalırım

ne müdahale ederim ne fikrimi söylerim. ama konu araba, motorlu taşıt, şöförlük, elektronik, bilim, fen vs.

teknik konulardan açılsın einstein kesilirim ve kimseye söz hakkı vermem. çünkü bu konularda çoğundan fazla

bilgim var biliyorum. sessizlikten kastın buysa sessizlik değil bu. anlamadığın konuda yorum yapınca

salak durumuna düşme ihtimalini göze almayıp konuşmamak akıllılıktır

boş konuşma bu yönünü koru.

sevgili kısmına gelince 18 yaşındasın bende 19 benimde hiç sevgilim olmadı. olanların haline bakıp arada gülerim.

dalga geçmek için değil ama. hani bi ayrılırlar bi barışırlar 20 yaşına gelmiş çocuk gibi trip atarlar ya

bana ters hacı bunlar. bende senin gibi doğru kişiyi ve doğru zamanı bekliyorum daha erken

bu arada doğru kişiyi bulmak istiyorsan sende doğru kişi ol. yani öyle cıvık, gevşek insanlardan olma.

bu yönünden çoğu kızı kaybedersin şimdi yalan yok ama eleye eleye senin olanı bulursun. günümüzdeki kızların kezbanlık

seviyeleri çok yüksek olduğu için pek dert etme bunları. ve 25 yaşından önce boş hayaller kurma

aynı yaştayız hemen hemen ama sen yine dinle sözlerimi. 25 yaşşşşş

• quote:

Orijinalden alıntı: o bir ARABA sever

quote:

Orijinalden alıntı: Str0ke

18 Yaşındayım şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı tipimde iyi, belkide doğru kişiyi aradığım içindir. Aklımdan geçenleri bir türlü tam anlamıyla sözlere dökemiyorum, her gittiğim ortamda farklı bir kişiyim. Bazen özgüvenim çok yüksek bazende çok özgüvensiz biri oluyorum insanlar genelde beni sessiz bir kişi olarak görürler, fakat ben yapılması gerekeni yaptığımı düşünüyorum yani boş konuşmadığım için beni sessiz olarak görüyorlar. İlgi alanım olduğu konularda kesintisizce konuşabilirim vb. çok değişik bir yapım var.Sanırım içine kapanık biriyim ama yeri geldiğinde değişik biriyim.

aynı ben. mesela arkadaşlarım futboldan iddadan konuşur ben fransız kalırım

ne müdahale ederim ne fikrimi söylerim. ama konu araba, motorlu taşıt, şöförlük, elektronik, bilim, fen vs.

teknik konulardan açılsın einstein kesilirim ve kimseye söz hakkı vermem. çünkü bu konularda çoğundan fazla

bilgim var biliyorum. sessizlikten kastın buysa sessizlik değil bu. anlamadığın konuda yorum yapınca

salak durumuna düşme ihtimalini göze almayıp konuşmamak akıllılıktır

boş konuşma bu yönünü koru.

sevgili kısmına gelince 18 yaşındasın bende 19 benimde hiç sevgilim olmadı. olanların haline bakıp arada gülerim.

dalga geçmek için değil ama. hani bi ayrılırlar bi barışırlar 20 yaşına gelmiş çocuk gibi trip atarlar ya

bana ters hacı bunlar. bende senin gibi doğru kişiyi ve doğru zamanı bekliyorum daha erken

bu arada doğru kişiyi bulmak istiyorsan sende doğru kişi ol. yani öyle cıvık, gevşek insanlardan olma.

bu yönünden çoğu kızı kaybedersin şimdi yalan yok ama eleye eleye senin olanı bulursun. günümüzdeki kızların kezbanlık

seviyeleri çok yüksek olduğu için pek dert etme bunları. ve 25 yaşından önce boş hayaller kurma

aynı yaştayız hemen hemen ama sen yine dinle sözlerimi. 25 yaşşşşş

İşte seninde dediğin gibi insanlar arasında boş konuşmak o kadar monotonlaşmış ki bizim konuşmamamız sessizlik olarak algılanıyor, geçen gün yemek yiyordum yemekhanede staj görüyorum bu arada, karşımda bir bayan var yan departmandan bana diyorki sen hep böyle sessizmisin.

Sanırım biraz sosyalleşmem lazım, şu aralar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Str0ke kullanıcısına yanıt
    benim bi tekniğim var mesela birisi sana negatif olumsuz ters bişey söylerse onu kafaya takıp düşünüp kafanda büyüteceğine anlık

bi refleks olarak laf sok. laf sokmayı sanat edin. cidden söylüyorum. mesela yemekhanedeki bayana daha önceden tanışıyormuyuz de. gibi.

laf sokarsan bidaha senle muhattap olmazlar. toplum baskısıyla sosyalleşme kendi isteğinle yap bunu..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.