selam arkadaşlar, 300-350 bin bütçe ile bmw 320d almayı düşünüyoruz, şehir içi istanbul'da kullanılacak, birkaç ayda bir şehir dışına gitme durumumuz var, kaç bin km'de alınmalı, yılı önemli mi, alternatif başka birşey düşünmeli miyiz, kafamızda çok fazla soru var.. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
320d 2.el de alınır mı?

-
-
Hocam iyi akşamlar iyi günler öncelikle;
Her zaman söylediğim bir laf vardır benim Sıfır alıcaksan Alman 2. el alıcaksan Japon
Ayrıca o paraya bu piyasada kesinlikle Boş paket 1.5 TSİ Passat Ve Ya Corolla alırdım.
-
Alacaksanız da zincirine ve şanzımanına bi baktırın hocam.
-
Alabilirseniz 2015 model ve üstü makyajlı kasa çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BMW alacaksın kafanda soru işareti var gelip Palio doğan şahin vs binen sosyal medya vatandaşlarına soruyorsun
İki tür insan var hayatında iyi araba görmemiş buna sıfır Egea verdin mi oha uçak gibi diyecektir
İkinci tür insan iyi kötü birşeyler görmüş bu insanlar sürüş keyfi ister yol tutuş ister konfor ister vs
300-350 bine onlarca çeşit araba alınabilir para sizin karar sizin
Aracı almadan önce çok iyi bir expertiz gösterin , km tabiki düşük olması tercih sebebi ama 80binde arabanın hayatında hiç filtre yağı değişmemiştir motor bitmiştir kim bilir
Ben şöyle bir tavsiyede bulunayım: ikinci el de alsanız sıfırını alabileceğiniz aracı tercih edin ki olası masraflarda çok üzülmeyin. Bu felsefeyle düşünülürse benim nezdinde alınabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kaliteli çok sağlam araçlar. Acele etmeden temizini, çok el değiştirmemiş olanı bulup alın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selam arkadaşlar, öncelikle yorumlar için teşekkürler.
2015 model, 134 bin km'de siyah, full-pakete yakın ve expertiz raporu ile temiz bir araç bulduk 335 bin lira son fiyat ile, sahibi 40'larında bir doktor,
yani nargile içen, sağda solda yanlayan, millete selektör yapan, son ses kızların yanından geçen apaçi tayfasından değil,
bugün için sanaiye tanıdığımız 3 farklı ustaya detaylı bir inceleme ile gösterip onay aldıktan sonra tekrar bir expertize sokup almayı planlıyoruz.
açıkcası çok korkuyorum 2.elde ama hayalde ki araba.. kısmet olursa detayları/fotoları buraya paylaşıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0262953B4 -- 10 Haziran 2021; 15:13:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0262953B4selam arkadaşlar, öncelikle yorumlar için teşekkürler.
2015 model, 134 bin km'de siyah, full-pakete yakın ve expertiz raporu ile temiz bir araç bulduk 335 bin lira son fiyat ile, sahibi 40'larında bir doktor,
yani nargile içen, sağda solda yanlayan, millete selektör yapan, son ses kızların yanından geçen apaçi tayfasından değil,
bugün için sanaiye tanıdığımız 3 farklı ustaya detaylı bir inceleme ile gösterip onay aldıktan sonra tekrar bir expertize sokup almayı planlıyoruz.
açıkcası çok korkuyorum 2.elde ama hayalde ki araba.. kısmet olursa detayları/fotoları buraya paylaşıcam.
Bu marka araç alana kadar cidden içinden kim iniyor, kullanıcı profili falan hiç dikkat etmezdim. Demek 5/7 Serilerine dikkat etmişim ki eğitiminde ve işinde kariyer yapmış beyefendi 'görünümlü' insanlar olduğunu düşünürdüm. Sonrasında algıda seçicilik oluyor ister istemez dikkat ediyorsun restoran önünde, otopakta, yolda. Gerçekten de kırmızı belden lastikli mont giyenler, ayak bileği ile tibia kemiğinin ortasındaki kılları sergileyen pantolonlar, gömleğin düğmesi göbek deliğine kadar torbacı tipler
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeadLifterBu marka araç alana kadar cidden içinden kim iniyor, kullanıcı profili falan hiç dikkat etmezdim. Demek 5/7 Serilerine dikkat etmişim ki eğitiminde ve işinde kariyer yapmış beyefendi 'görünümlü' insanlar olduğunu düşünürdüm. Sonrasında algıda seçicilik oluyor ister istemez dikkat ediyorsun restoran önünde, otopakta, yolda. Gerçekten de kırmızı belden lastikli mont giyenler, ayak bileği ile tibia kemiğinin ortasındaki kılları sergileyen pantolonlar, gömleğin düğmesi göbek deliğine kadar torbacı tipler
Alıntıları Gösteröyle maalesef hocam, test sürüşünü yaparken bile yanımızdan, önümüzden geçen arabalar ister istemez yol veriyor, arada ki mesafeyi uzaktan korumaya çalışıyor nasıl desem hep bir korku var acaba nasıl bi tip sürüyor diye. eğitim ve gelir düzeyi yüksek daha böyle aile babası tipinde ki insanların pek tercih ettiğini görmedim işin aslı. daha çok genç ve zibidi tayfanın altında bu da ister istemez algıda bi seçicilik yaratıyor.. ugan ayakkabılı, italyan kesim paçası gözüken pantollu, üstten 4-5 düğmesi açılmış göhüs kılları çıkan tiplerin altında fazlasıyla var, hayalimde ki araç olmasa audi ya da mercedes gibi bir alternatif düşünürdüm ama insan arzularına söz geçiremiyor :)
bakalım hayırlısı ile herşey yolunda giderse birkaç güne satışı kapatabiliriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0262953B4öyle maalesef hocam, test sürüşünü yaparken bile yanımızdan, önümüzden geçen arabalar ister istemez yol veriyor, arada ki mesafeyi uzaktan korumaya çalışıyor nasıl desem hep bir korku var acaba nasıl bi tip sürüyor diye. eğitim ve gelir düzeyi yüksek daha böyle aile babası tipinde ki insanların pek tercih ettiğini görmedim işin aslı. daha çok genç ve zibidi tayfanın altında bu da ister istemez algıda bi seçicilik yaratıyor.. ugan ayakkabılı, italyan kesim paçası gözüken pantollu, üstten 4-5 düğmesi açılmış göhüs kılları çıkan tiplerin altında fazlasıyla var, hayalimde ki araç olmasa audi ya da mercedes gibi bir alternatif düşünürdüm ama insan arzularına söz geçiremiyor :)
bakalım hayırlısı ile herşey yolunda giderse birkaç güne satışı kapatabiliriz.
Alıntıları Gösterbu araçlar zibidi tayfanın elinde genellemesine katılmıyorum. bu aracı aklı başında insanlar da kullanıyor. bence sınıfının en başarılı aracı. hatta kendinden daha üst sınıftaki araçlardan bile daha cazip bir araç. bmw f30 320d aracımız evin ikinci aracı, 162.000 kilometrede. benimle birlikte kızım da kullanıyor. araba fabrikadan yeni çıkmış gibi ve tamamen orjinal, camlarda film bile yok.
-
-
Heves ettiysen al hocam. Eğer dizelin temizini bulamazsan 316 veya 320i al
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0262953B4selam arkadaşlar, öncelikle yorumlar için teşekkürler.
Yeni Peugeot 508 fiyatı ne bakmadım ama düşünülmez mi alternatif olarak?
Alinir. TR nin en iyi motor sanziman kombinine sahip arac. İster tuketim ister performans ici dar ama konforu o kadar kotu degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Haziran 2021; 1:34:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X