Şimdi Ara

2. EL Yazılımla Araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ; 2.el Ford mondeo 1.5 ecoboost benzinli araç alma niyetim var; güzel bir araçda buldum ancak yazılımlı..

ARAÇ 200 beygir yapılmış..

acaba fabrika yazılımına geri dönüş yapılabilir mi?

yada bu şekilde kullanılsa bir sorun-sıkıntı yaşatır mı?

çok hız-performans merakım yok..

kendi orijinal gücü bana yeterli..direk orijinal bir araca mı yöneleyim? kararsız kaldım.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • Orjinalci birisi olarak cevabım uzaklaş o arabadan. Yazılım arttıran o arabanın tüm limitlerini zorlamıştır illaki

Orijinal haliyle tatmin etmeyip yazılımlı haliyle ekmeği yenmiş bir araç ileride çok büyük sorunlar çıkartabilir. Bence başka araçlara bakmanızda fayda var.

ben aracıma yazılım attırsam tek amacım ara hızlanmalar iyi olsun olur, periyodik bakımlarını daha erkene çekerim ve efendi efendi sürerim, 120-130 hızı geçmem normalde de öyle yapıyorum ve kesinlikle en ufak bir siyah duman atsın istemem.

millet katalizör boşalttırıyor, egr iptali yaptırıyor, yazılım var diye bastıkça basıyor özellikle siyah duman atması için ayarlatıyor ama kadranda çıkan bakım işaretinin anlamını bilmiyor.

orijinal yazılıma döndürmek kolay ama araç chipli haldeyken nasıl kullanıldı bilmiyorsunuz. kullanıcısı fikir verebilir ama aklınızda hep soru işareti kalacak o yüzden orijinal araca yönlenseniz daha iyi.

yok çok beğendiyseniz mutlaka kompresyon testi yaptırın, turboya baktırın.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Bencede maceraya zahmete girmek yerine orijinal arac bakmak en doğrusu sanıyorum... teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liftback alın derim yazılıma gelince kim tarafından yapıldığı, bakımda nelere dikkat edildiği önemli bunlarla ilgili en ufak bir tereddüt yaratıyorsa satıcı bulaşmayın motoru yazılım değil yazılımcı(!) öldürür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç fabrika çıkışlı haline geri döndürülür bir sorun olmaz, satıcı aracın bakımlarını zamanında yaptığını belgeleyebiliyorsa ve araba da içine sindiyse al. Her yazılım yaptıran sürekli dipgaz gitmiyor daha doğrusu yazılımlı araba kullanan kimse dipgaz gitmiyor. Ekonomi için yaptıran da var arada sırada basınca düzgün gitsin de diyen de. Ralli arabası sanki sürekli zorlamış olsun, mantığa bak. Dur kalk trafikte sürekli launch control de yapmıştır yazılım var sonuçta (!)

Bu megane 3 alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı ??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi aracıma yazılım, dpf ve egr iptali yaptırdım.
    Egr arıza verdiği için egr iptali yaptırmak istedim, dpf de doluydu(158.000 km de araç). İkisini yaptırmak mantıklı geldi. Fiyat anlamında soft ya da stage 1 denilen yazılım avantajlı olunca onu da yaptırdım.

Amacım son hızından ziyade ara hızlanmalar ve şehir içinde bir nebze ekonomi idi. Hatta firmalardan özellikle en düşük beygir vaad edeni tercih ettim. Siyah duman atmaması koşuluyla yaptırdığımı söyledim.

Şehirler arası 100-110 km arası hızla kullanırım, hız uyarı sistemin 115de uyarı verir. Daha fazlasını çok nadir görürüm, sakin sayılacak bi kullanımım vardır.

10.000 km olmadan/1 yıl dolmadan bakımlarımı yaptırırım, aracın biyerinden ses geldiğinde mutlaka yaptırırım. Takıntılıyım bu konuda.

Her yazılım yaptıran dip gaz gidip, arabayı son süratlerde kullanıp, perte çıkartmıyor.

Tabi ki anlayamam, adamın dürüst olması da artı puan..ama alacağım araçla ilgili riskleri olabildiğince azaltmakta en doğrusu...3 ay sonra motorda ciddi bir problem olursa bile bile lades olacağim..

Birde aracı alırken imkân varsa sahibinide argo tabiri ile biraz gözün kesmesi önemli..çok genç bir kullanıcı dan araç alırken insan tereddütte kalıyor..en makulu aile yada emekli yaşını başıni almış kullanıcıdan almak tabi ki denk gelirse....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.