Şimdi Ara

2. el araba nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş sahibinden com üçkâğıtçı sahtekâr dolu. Güven vermiyor kimse. Oto pazarına gitsek orada hep galericiler var diyorlar. Eee konu komşu akraba da satılık araba yok. Biz nereden araba alacaz. Sıfır da pahalı paramız yetmiyor. 5 aydır araba bakıyorum bulamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 4 Haziran 2017; 3:18:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibinden hariç hepsi galeri.Bir arabam.com var.Orasıda galeride ilan verenleri gösteriyor diye biliyorum.

• Galeriler kilometre düşürüyordur diye benim içimde hep bi ön yargı var.birde galericiler indirim yapmıyor.ufak tefek indirim yapıyorlar.her zamsn sahibinden almak iyidir.

• 2.el araba alıyorsun herşey karşına çıkabilir. 3 eksiğine 3 fazlasına gözünü yumup alacaksın bu kadar basit. Kafanı kurcalamana, herkese fikir sormana da gerek yok. Ne hoşuna gidiyorsa al geç derim. Yoksa sorduğun her kişi kendi hayalindeki arabayı sana tavsiye eder. Benim sana tek önerim arabasını anca gidemeyecek hale gelince sanayiye götürenin değil arabasının en ufak eksiğini dahi yaptıran birisinden araba almanı öneririm . 100.000 km de hatasız boyasız ama aynı zamanda bakımsız olarak alacağın arabada yağ su kayış lastik baskı balata derken dökeceğin para yerine daima bakıma gitmiş arabalara yönel derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

2.el araba alıyorsun herşey karşına çıkabilir. 3 eksiğine 3 fazlasına gözünü yumup alacaksın bu kadar basit. Kafanı kurcalamana, herkese fikir sormana da gerek yok. Ne hoşuna gidiyorsa al geç derim. Yoksa sorduğun her kişi kendi hayalindeki arabayı sana tavsiye eder. Benim sana tek önerim arabasını anca gidemeyecek hale gelince sanayiye götürenin değil arabasının en ufak eksiğini dahi yaptıran birisinden araba almanı öneririm . 100.000 km de hatasız boyasız ama aynı zamanda bakımsız olarak alacağın arabada yağ su kayış lastik baskı balata derken dökeceğin para yerine daima bakıma gitmiş arabalara yönel derim.

Onu da anlamıyorsun ki , her satıcı bakımları titizlikle yapılmıştır, yetkili serviste yapılmıştır, kimse benim malım kötü demiyor.
  • Bakım yaptım diyorsa faturasını işte. Öyle boş boş yetkili servis bakımlı diyenlerden alma

• 2. El garantili araç satan firmalar var oralara bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    7 ay önce açıldı
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 aydir araba ariyorsun bulamiyosun neden bulamadigini yazicam simdi.

1-muhtemelen butcen sinirli ve yeni modrl yani 2010 ustu bir araba ariyorsun butce kisitli olunca da seceneklee azaliyor.

2- dusuk km arac ariyorsun

3- boyasiz araba ariyorsun

4- arabayi buluyosun cevrendekiler o aeabaya o para verilmez diyor almiyorsun.

Gecmis olsun siz araba bulamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Parolo

Galeriler kilometre düşürüyordur diye benim içimde hep bi ön yargı var.birde galericiler indirim yapmıyor.ufak tefek indirim yapıyorlar.her zamsn sahibinden almak iyidir.

Aslında indirimde yapmıyorlar.Ìlk önce zamlı fiyat söyleyip sonra indirim yapıyorlar müşterininde alma isteği çoğalıyor.Sonra satış işlemi gerçekleşiyor.

• Full yetkili servis bakımlıyı alın.

Km sinden ve bakımlarından emin olursunuz.

Ayrıca sahibinden olursa zaten kaçırmayın.

• Hocam 2. elde güvenilir olarak bayiilerin ikinci ellerinde alınabilir.Sahtekarlık yapan,müşteriyi kandırmaya çalışan elbet vardır aralarında ancak genel olarak bunları yapmaya maçaları yemez.
  • Sahibindende sahibinden satılık araçlara bakılır, onun dışında tanıdık galerici, arabacı vesaire varsa bakılır ve muhtemelen sonuca ulaşılır bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuzu bekleyen olursa kendi aracımı satacağım , honda city honda tekbaş yetkili servis bakımlı kayıtlar vs durmakta
    Bence bu devirde sahibini bildiğin kişiden araç alınır,ben öyle yaptım tavsiyemdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

5 aydir araba ariyorsun bulamiyosun neden bulamadigini yazicam simdi.

1-muhtemelen butcen sinirli ve yeni modrl yani 2010 ustu bir araba ariyorsun butce kisitli olunca da seceneklee azaliyor.

2- dusuk km arac ariyorsun

3- boyasiz araba ariyorsun

4- arabayi buluyosun cevrendekiler o aeabaya o para verilmez diyor almiyorsun.

Gecmis olsun siz araba bulamazsiniz.

5- Az yaksın.
    6- Parçası ucuz olsun.
    7. Şekli gösterişli olsun.

Forumun aradığı araba böyle bir şey.

Bu maddelerin bir çoğundan feragat etmeden araba almak imkansız. Bence boya olabilir, kilometre 100 bini geçebilir, piyasası olmasa da olur.
  • sahibinden olan ilanlara bakacaksın.. galerilerden araba alınmaz.. araştıracaksın sahibinden satan hafif kusurlu çıtır hasarlı araç makuldür.

BMW Merdeces gibi firmaların 2. el onaylı kullanılmış otomobil satışı var onlara bakabilirsin.
    faizsiz kredi imkanları oluyor.. Geçen hafta arkadaşım 2016 BMW 3.20i 40. yıl aldı..
    hem arabanın fabrika garantisi ve 1 yıl 2. el garantisi mevcut.. araba daha 7 binde cıncık gibi..

Tabii bütçe sıkıntısı vardır mutlaka ama biraz daha birikim yapıp adam gibi bir şey almanızı tavsiye ederim. yurdum insanı bayılır 200 bindeki focusa 50 bin vermeye.. biraz daha birikim yapıp daha iyisini almayı düşünmez..

istanbul trafiğinde boyasız araba zor.. tamponu olsun çamurluğu olsun değişebilir boyanabilir..
    mühim olan bu işlemin neden yapıldığı.. işte bu noktada araştırmak gerekir..

çevrendekilerin ne istediğine bakmayacaksın.. senin ne istediğin önemli.. 2014 kaplumbağa aldım.. evdekilerin hiç biri sevmedi umursamadım bile.. ne yapayım enişte doblosu alıp milleti mi taşıyayım.. beğenmeyen binmez..

• zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Eksikleri de sen tamamlamışsın hocam :d benim arkadaşım eski model mercedes arıyordu clk bulduk çocuğa aldı tıkır tıkır biniyor biniyor araca, araç full boyalı 20 yaşında araç,değişeni var,km 250 binde inan o arabaya binince 5 aylık arabamdan soğudum.
  • fiyat bandını belirtmemişsin ama birkaç öneri:

1- çok tutulan araba alma.
    2- galerilere ayın 14 ü ile 29 unda gidilir. çek ödemesi vs. olacağından sebeple 30 binlik arabada 3-5 indiriyorlar. ve asla kaça olur deme vereceğin fiyatı sen söyle gerisi gelir.
    3- volvo -subaru vb araç bak ya da nadir modellerden yeni araç bak çünkü bu araçları alan kişiler detaylı inceleme sonucu alıp genelde bakımını aksatmaz. örneğin bi fiesta alacağıma aynı paraya ilk sahibinden swift alırım.

kendi adıma cr-z kullanıyorum.. zaten alıcısı az olduğundan sebeple bi de sorunlu olsa alıcısı hiç olmaz o yüzden gayet abartarak bakımını vs yaptırıyorum keyifle biniyorum ve satarsam alacak adam dua edecek bol bol biliyorum...
  • Kardes sahibinden.com gibi büyük bir pazar varken oradan alacan. Arabadan anlaman lazim. Bazen fotoda hersey belli olmuyor ama gidip gorup anlamayacak kadar kapasitende yoksa ustalara gostercen. Temiz araba senin ayagina gelmeyecek yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: acc04

Full yetkili servis bakımlıyı alın.

Km sinden ve bakımlarından emin olursunuz.

Ayrıca sahibinden olursa zaten kaçırmayın.

Onda da emin olunmuyor. Adam sıfır aracı alıyor, 15bin km sonra bakımları kendi yapıp kilometreyi sıfırlıyor, 15bin daha yapıp servise. Sonra aynı işlem 30 için tekrar. Derken 180bin km yapmış arabayı "90binde, ilk sahibinden, yetkili servis bakımlı" diye piyasasının üstünde bir fiyata alıveriyorsunuz. Şu anda tramer plaka sorgulama kalktı ama eskilerde muayene zamanı da tutarlı yerde olmasına dikkat ediyordu bunu yapanlar.
  • Sahibinden sitesindeki bütün galeriler aynı değildir, çok büyük oranda hurdacı hileci olduklarını düşünüyorum ama son aldığım araç ile aralarında dürüst işletmelerin de olduğunu gördüm.
    Söylediklerinin hepsi birebir çıktı, hiçbir konuda yalan söylemediler, hatta notere geçmeden ödemeyi yapın orada beklemeyelim dediler ben tereddütlü cevap verdim, sonra galerideki milyon dolarlık araçlara bakınca yaptım ve öyle notere gittik, hoşgörüleri yaklaşımları gayet iyiydi, isterseniz özelden ismini verebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.