< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
30 yaşındayım ailemle yaşıyorum psikolojim bozuk?

-
-
Senin değil de babanın psikolojisinde sorun var sanırım. Eğer durum böyleyse ve eve çıkmaya ekonomik olarak kaldırabileceksen düşünmeden çık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni tertemiz bir insan gibi goruyolar sanki kimse 4 4 lük değildir . Ne sigaram var ne alkolum bırakında kız ortamım olsun gece 1 de gelsem surat asarlar . Bunaldım artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CSB değilse, Kardeş senin psikolojin bozuk değil şımarık birisin sadece. Çık ayrı eve o kadar rahatsızsan?
-
yazılım öğren
-
Bu hayat sizin mutlaka değer verdiğiniz insanlarla bir şeyleri istişare edin lâkin kararı kendiniz verin. Ailenizle birlikte iletişim kurmaya özen gösterin aranızdaki mevcut iletişimsizlik bitince muhtemelen geriye kalan sorunlar daha basit görünecektir size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Csb nedir kardesım derdimi anlatıyorum. Şımarıkta değilim . Sessiz sakin biriyimdir bana öyle bakmaları benim psikolojimi bozuyor.
Uyguna iphone lazim hocam elinde neler var
-
Hocam bence psikolojin bozuk değil sadece bu durumun normal olduğunu açıklaman lazım annene babana. Babandan çekiniyosan annene açıkla doğru insanı bulmaya çalışıyorum vs de
Aranızda iletişim yok.Seninde psikolojik bozuk.Monotonluktan çık hoşlandığın şeyleri yap...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor bir durum. Eve çıkabiliyosan çık tabii ki de. Daha ne kadar ailenle yaşarsın ki? Tek yaşamak da hiç kolay değil seni zor bir hayat bekliyor. Her iş sende, evin yoksa kiralar uçmuş, yalnızlık falan filan. Yine en iyisi çalışan, anlaşabileceğin biriyle evlenmen gibi görünüyor hocam. Yaşam koşulları tek yaşamaya pek de müsait değil artık, özellikle de evin yoksa.
-
Ailen müslümansa yaptıklarını tasvip etmelerini beklemiyorsundur sanırım ?
Kızlarla takılman senin açından bir sıkıntı olmuyordur ama inançlı bir anne baban varsa onlara senin davranışların tiksindirici gelir. Ki her gerçek mümin böyle hisseder
Paran varsa ayrı eve çık. Kafa rahatlığı herşeyden önemlidir.
-
sen ne durumdasın hocam
-
Bunu yazmaya gelmiştim, altına imza kaşe mühür bırakıp gidiyorum
kamuda çalışıyosun bul bi tane kamuda çalışan birini evlen git
Allahın izniyle mümin bir şekilde yaşamaya çalışıyorum.
bugün seçim olsa oyunu kime verirsin
bfyi naptın
-
Babamda inanç yoktur . Kendisi allaha inanır ama peygambere ve kitaba ınanmıyor
Kimseye vermem. Kimsenin günahına durduk yere ortak olmak istemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yazılım öğren |
Benzer içerikler
- yurtiçi kargo adres değişikliği
- aripa 5 mg kullananların yorumları
- bugatti türkiye"de kaç tane var
- ocak olmadan doğalgaz açılır mı
- beni istemiyor ama engellemiyor
- huawei boykot mu
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X