|
Benden daha yıkık olan var mı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Benden daha yıkık olan var mı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ailen hayatta mı , annen sağ mı baban sağ mı.. Sağlıkları yerinde mi , akşam eve gidince onları görüyor musun. Ne mutlu sana. İt kopuk bir insan mısın , tinerci misin veya yankesicilik yapıyor musun. |
|
Sevgili ne ki boş işler. |
|
80 veya 90'lı yıllarda olsaydık sevgilin olmadığı için sana üzülürdüm. fakat günümüz kızları rezil ötesi bir hal almış durumda. o yüzden sevgilinin olmamasını bir kazanç olarak görmelisin. kadın denen varlık seni korkunç durumlara sokabiliyor çoğunlukla. arabaya gelince, araban olmamasının da avantajları oldukça fazla. misal benim arabam var fakat senelik masraflarını söylesem dudağın uçuklar. sana şöyle söyleyeyim, senelik en az 2 maaşın gidiyor arabaya, (hem de yakıt hariç hali bu). araba sahibi olmak benim belimi aşırı büküyor. bana kalsa satarım fakat araba üzerinde tam söz sahibi değilim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Yok hocam muhasebeciyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 1 Ocak 2025; 22:2:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
80 veya 90'lı yıllarda olsaydık sevgilin olmadığı için sana üzülürdüm. fakat günümüz kızları rezil ötesi bir hal almış durumda. o yüzden sevgilinin olmamasını bir kazanç olarak görmelisin. kadın denen varlık seni korkunç durumlara sokabiliyor çoğunlukla. arabaya gelince, araban olmamasının da avantajları oldukça fazla. misal benim arabam var fakat senelik masraflarını söylesem dudağın uçuklar. sana şöyle söyleyeyim, senelik en az 2 maaşın gidiyor arabaya, (hem de yakıt hariç hali bu). araba sahibi olmak benim belimi aşırı büküyor. bana kalsa satarım fakat araba üzerinde tam söz sahibi değilim. |
|
Yorumunuz için teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
45 :) |
|
1 TB Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K) PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yaşım sizin kadar değildir muhtemelen. Her dediğinize katılıyorum, günümüzde araç sahibi olmak bile ayrı bir stres haline geldi. Bir de evlilik tarafı var bunun. O daha da kötü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13 |
|
Bizim şanssızlığımız türkiyede doğmak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben dediklerinin zıttını tamamlıyorum ama yine de yalnızım ben ne yapayım? |
|