Bildirim
17 yaşındayım yüzüm bu şekilde
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tipim nasıl SS li konusu aç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sürekli tras olman lazım birde baba dayı da sakal durumları nasıl gür ya da seyrek çıkıyorsa tahmin sende de aynısı olabilir şuan için sürekli tras olman lazım sakalları gurlestirmen icin
Asla tıraş olma...
Vücuddan daha iyi bilemezsin, herşey doğallığıyla!
-
Daha fazla artmıyabilir. 28 yaşındatım aşşağı yukarı bu şekilde çıkıyor.14 yaşında öğrencilerimde daha gür olanlar var. Coğrafya kaderdir bu kadar anlamlı olmamıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Knk 22 yaşındayım benim de tam çıkmayan yerler var yanak kısmı özellikle. Normal yani,merak etme köse değilsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La ne alakası var tras olacak ki gurlessin adamın sakallari 😂 bizde o yollardan geçtik eğer dediğim gibi genlerinde baba dayi da seyrek ise sakalları tahmini onda da ayni şekilde olur benim tavsiyem hafta da 1 maksimum 2 defa düzgün sakal trasi olman yönünde düzgün sakallarının çıkmasını istiyorsan bastada dediğim gibi baba ve dayinda seyrek ise istedigin kadar tras da olsan gen kaynaklı az cikacaktir
anlayamadığın alakayı neden tekrarlıyorsun???
Asla tıraş olmasın. Vücuda zarar vermesin. Vücud herkesten iyi bilir neyin ne zaman olacağını!!!
-
Kefalettin ne değişik adamsin ya 😂 zorla olsun demiyoruz zaten ister olur ister olmaz olacaksın da demiyoruz ! Farklı bı sorunun sikintin varsa özel PM den yaz tartışalım kerasettin kardeş
Tanıdığım 17 yaşındaki arkadaşlarımda hiç yok olsa bile çok az benimki iyi onlardan
kaybol.
-
🐑
tıraş olma olacaksan da hep aynı yöne doğru yani doğru yöne doğru kes sakallarını bilmem anlatabildim mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X