Şimdi Ara

17 yaşındayım yüzüm bu şekilde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım yüzüm bu şekilde sakal ne zaman tam olarak oturur bıyık falan da var göğüs ve bacakta kıllı ama sakal oturmuyor 17 yaşındayım yüzüm bu şekilde 17 yaşındayım yüzüm bu şekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tipim nasıl SS li konusu aç

• Sürekli tras olman lazım birde baba dayı da sakal durumları nasıl gür ya da seyrek çıkıyorsa tahmin sende de aynısı olabilir şuan için sürekli tras olman lazım sakalları gurlestirmen icin

• haktan24 kullanıcısına yanıt

Asla tıraş olma...

Vücuddan daha iyi bilemezsin, herşey doğallığıyla!

• Daha fazla artmıyabilir. 28 yaşındatım aşşağı yukarı bu şekilde çıkıyor.14 yaşında öğrencilerimde daha gür olanlar var. Coğrafya kaderdir bu kadar anlamlı olmamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk 22 yaşındayım benim de tam çıkmayan yerler var yanak kısmı özellikle. Normal yani,merak etme köse değilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    La ne alakası var tras olacak ki gurlessin adamın sakallari 😂 bizde o yollardan geçtik eğer dediğim gibi genlerinde baba dayi da seyrek ise sakalları tahmini onda da ayni şekilde olur benim tavsiyem hafta da 1 maksimum 2 defa düzgün sakal trasi olman yönünde düzgün sakallarının çıkmasını istiyorsan bastada dediğim gibi baba ve dayinda seyrek ise istedigin kadar tras da olsan gen kaynaklı az cikacaktir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

anlayamadığın alakayı neden tekrarlıyorsun???

Asla tıraş olmasın. Vücuda zarar vermesin. Vücud herkesten iyi bilir neyin ne zaman olacağını!!!

Kefalettin ne değişik adamsin ya 😂 zorla olsun demiyoruz zaten ister olur ister olmaz olacaksın da demiyoruz ! Farklı bı sorunun sikintin varsa özel PM den yaz tartışalım kerasettin kardeş

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Tanıdığım 17 yaşındaki arkadaşlarımda hiç yok olsa bile çok az benimki iyi onlardan

kaybol.

🐑

• tıraş olma olacaksan da hep aynı yöne doğru yani doğru yöne doğru kes sakallarını bilmem anlatabildim mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.