Şimdi Ara

3 ay sıra bekleme sebebimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
2
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay sıra bekleme sebebimiz3 ay sıra bekleme sebebimiz3 ay sıra bekleme sebebimiz3 ay sıra bekleme sebebimiz3 ay sıra bekleme sebebimiz

bu iş çığrından çıkmıştır.Firmaların fiyat listelerinin ne önemi var ki araç zaten yok olanlar böyle çakallar tarafından toplanıyor 30 tane megane almıs kendi fiyat listelerini kafalarına göre belirliyor kullanıcı her türlü madur durumda bu duruma bir çözüm bulunması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvest -- 22 Eylül 2020; 8:36:11 >

• Temmuz başı Passat sırasına girdim, 263 bin TL ile o zaman bu galericiler bu şekilde 275-280 bin TL ye aynı aracı veriyordu. Kerizmiyim de bayiden sıfır araç almak varken bu galericilere paramı kaptırayım dedim. Alacağım araç şu sıralar geldi, kur farkları ve yeni ÖTV ile 350 bin TL ye. Ben aracı alamadım iptal ettirdim. Bayiden sıfır araç beklemek asıl kerizlik oldu benim açımdan. Düzen bozuk olunca para kazanmak için açık bulup giriyorlar. Bu süreçte tek tesellim yakınım olan birine aynı aracı beklemesini ikinci el almamasını fiyatların yüksek olduğunu söylememe rağmen beni dinlemeyip, gidip biraz kullanılmış olanı 235 bin TL ye alması oldu. Beni dinlese araç alamazdı benim gibi şimdi aldığı arabaya 310-320 bin istiyorlar.
  • Vay şerro passatları dizmiş yanyana tesbih gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın?

• almıyoruz zaten araba bi ihtiyaç bunlar 30 tane yerine 1 tane alsaydı 29 kişi bayiden 20 bin tl daha ucuza arabasını alıp kullanacaktı ama 30 tane 50 tane alınırsa zaten gelen araç az bütün fiyatı bu adamlar belirliyor.
  • Şimdi esnaflık oluyor demi bu
    Helal kazanç oluyor demi
    Ticaret oluyor değil mi
    Allah büyük

• Haftasonu arkadaşıma galeriden 3000 kilometrede corsa aldık. Galeride hep sıfır ya da sıfıra yakın araçlar vardı.
    Galerici ile biraz lafladık. Honda, vw, skoda,seat,bmw markalarından sıfır araç ayarlayabileceğini söyledi. Hafta içi 3 adet passat gelecek 1 tanesini sana satayım dedi.
    Hatta bmw ye bu durumu mail ile sordum hala dönüş yapmadılar.
  • Bunları engelleyecek devlet yokki. 1 tane devlete alıyoz birazda galericiler kazansın. 😂😂 araba ülkeye giriyo firma kazanıyor bayi kazanıyo devlet kazanıyo bide galerici kazanıyo.

Sıfır araç almayın bakım bakalım fiyatlara noluyo. Ama anlatamazsın bizim insanımızda boykot diye bişi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayinin işine geliyor tek tek satmak yerine bir kalemde tüm malı veriyor. Suç galericilerde değil galericiye eyvallah çekip bayi fiyatının 40 bin üstüne alanda.
  • bu araçları 0 diye satıyorlar, bunlar garantisi başlamış 2. el araçlardır. bizim millet keriz gibi 0 aldığını zannedip liste fiyatından yüksek rakamları ödemeye devam ediyor. sazan çok olursa avlayan da çok olur durum bu.
  • İlk değil ki bu durum. 3 ay önce Toyota bayisine gittim. Adamların elinde kendi marka aracı kalmamış ama ikinci el kısmında bir sürü Clio 1.0 tce ve Peugeot 301 vardı ve ikinci el kısmında ikinci al araç yoktu hepsi sıfırdı

• Yazık günah. Buna engel olamıyorlar mı?

• Galeriler bu işin peşini cok zor bırakır çünkü 2. el araç alıp satmaktan hem daha kolay hem daha rahat al aracı 20 bin koy üstüne bekle.
    2. el araç alsa şurası boyalı burası değişen sıfır araçları alıyorlar satıyorlar bir şey olduğu zaman zaten muhattap üretici garantisi devam ediyor.
    bu duruma ancak devlet el atarsa bişeyler çözüme kavuşur.
  • Şimdi alayımda nasıl olsa 3-4 ay sonra üzerine 20.30 bin koyar satarım diye millet araba sırasına giriyor sonra araba yok. Galerici bu işin taciri o keriz mi milletin düşündüğünü düşünemesin yaptığını yapmasın. Islak meşe sopasıyla dövülecek cinsteniz.
  • Bugün Toyota ve Fiat bayilerini aradım araç satışı var mı diye, adamlar sıraya bile almıyorlar, ekim basında bir arayın bakarız diyorlar.

Ben böyle bir tok satıcılık görmedim.
  • 180 bin e f30 almıştım estoril blue.şimdi egea alınıyor
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Temmuz başı Passat sırasına girdim, 263 bin TL ile o zaman bu galericiler bu şekilde 275-280 bin TL ye aynı aracı veriyordu. Kerizmiyim de bayiden sıfır araç almak varken bu galericilere paramı kaptırayım dedim. Alacağım araç şu sıralar geldi, kur farkları ve yeni ÖTV ile 350 bin TL ye. Ben aracı alamadım iptal ettirdim. Bayiden sıfır araç beklemek asıl kerizlik oldu benim açımdan. Düzen bozuk olunca para kazanmak için açık bulup giriyorlar. Bu süreçte tek tesellim yakınım olan birine aynı aracı beklemesini ikinci el almamasını fiyatların yüksek olduğunu söylememe rağmen beni dinlemeyip, gidip biraz kullanılmış olanı 235 bin TL ye alması oldu. Beni dinlese araç alamazdı benim gibi şimdi aldığı arabaya 310-320 bin istiyorlar.

• Haber sitelerinde göre galericiler 3 ay beklersen dolar 10 lira olabilir, alacağınız araç daha pahalı olacaktır, şimdi geçirmeceli fiyattan alırsan kârlı olursun diye söylüyorlar, dolarda artıyor yani hükümet cikipta galericilere haksizsin diyemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

bu araçları 0 diye satıyorlar, bunlar garantisi başlamış 2. el araçlardır. bizim millet keriz gibi 0 aldığını zannedip liste fiyatından yüksek rakamları ödemeye devam ediyor. sazan çok olursa avlayan da çok olur durum bu.
    Sazan degil kimse herkes durumun farkinda.

Arac 300 bin diyelim bu gun. E ne zaman gelecek 3 5 ay sonra. o zaman kac bin olacagi belli degil.

350 400 mechul

Adam da nalet olsun deyip alip geciyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi ülke. Az kaldi pandemiden sonra vizeler açıldıktan sonra kurtuluyorum buradan. Size tc similasyonunda başarılar arkadaşlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.