Şimdi Ara

Küçük bir araç ile Nakliye işi yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün Aleykum arkadaşlar, öncelikle şehir içinde küçük bir araç ile şehir içi nakliye işi yapmayı düşünüyorum aşağıdaki sorularım ile alakalı yardımınıza ihtiyacım var, herkese şimdiden teşekkür ederim.
    SORULARIM
    1 - Araç olarak Renault Master, Fiat Ducato(Boxer, Jumper da olabilir.) ve Transit var, Yakıt, dayanıklılık olarak önereceğiniz model nedir_? Ayrıca bu araçlardan tenteli kesik mi almak hayırlıdır yoksa panelvan mı ?
    2 - Bu tarz araçlarda Kronik yaşanacak sıkıntılarım nelerdir?
    3 - Nakliye işine bu tarz 3500 kg a kadar araçlarla girdiğimde almam gereken belgeler, izlemem gereken yollar nelerdir? Kafam öyle bir karıştı ki işe nerden başlayacağım bir turlü yol bulamadım.
    4 - Sizlerden bu küçük işim içinde güzel bir isim önermenizi istiyorum. Naif ve güzel fikirleriniz,düşünceleriniz benim için çok önemlidir.Küçük bir araç ile Nakliye işi yapmak istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kamyonet ve Panelvan ile Nakliye İşine Başlama Rehberi

Nakliye sektörü, sürekli büyüyen ve kârlı bir pazardır. Küçük bir araçla nakliye işi yapmak, kendi kendine iş sahibi olmak isteyenler için potansiyel bir gelir kaynağı olabilir.

Kamyonet ile Nakliye İşine Başlama

Kamyonet ile nakliye işi, küçük çaplı nakliye ihtiyaçları için uygun bir seçenektir. Hafif yükleri taşımak ve kısa mesafelerde teslimat yapmak için kullanılabilirler. Başlamak için bir kamyonete, sürücü belgesine ve nakliye sigortasına ihtiyacınız olacaktır.

Panelvan Nakliye İşine Başlama

Panelvanlar, daha büyük yükleri taşımak için kamyonetlerden daha uygundur. Daha fazla depolama alanı sunarlar ve daha uzun mesafelerde nakliye için kullanılabilirler. Panelvan ile nakliye işine başlamak için bir panelvana, sürücü belgesine ve nakliye sigortasına ihtiyacınız olacaktır.

Nakliye İşinde Para Var mı?

Nakliye işinde para kazanma potansiyeli vardır. Ancak kazancınız, işinizin büyüklüğü, hizmet ettiğiniz müşteri tabanı ve rekabet yoğunluğu gibi faktörlere bağlıdır. Nakliye işinde başarılı olmak için müşterilerinizle güçlü ilişkiler kurmanız, verimli bir şekilde çalışmanız ve rekabetçi fiyatlar sunmanız gerekir.

Kendi Aracınızla Nakliye İş İlanları

Kendi aracınızla nakliye işi yapmak istiyorsanız, ilan panolarında ve nakliye şirketlerinin web sitelerinde iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Ayrıca, yerel işletmelerle iletişime geçerek nakliye hizmetleri sunabilirsiniz.

Nakliyecilik Yapmak

Nakliyecilik yapmak, daha kapsamlı bir işletme modelidir. Bir nakliyeci olarak, kendi araç filonuzu yönetir ve müşterilere nakliye hizmetleri sunarsınız. Başlamak için nakliye lisansı, sigorta ve güvenilir araçlara ihtiyacınız olacaktır.

Nakliye sektöründe başarılı olmak için, müşteri hizmetlerine odaklanmalı, verimli operasyonlar yürütmeli ve sektördeki en son trendlerden haberdar olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • araç olarak transit seçebilirsiniz

belge olarak k1 belgesi alacaksın 15 bin küsur belge tutar, src2 ve src4 alacaksın, maliye ve esnaf odasına kayıt olacaksın, bütün bu işleri takip etmen için muhasebeci tutacaksın,

neticede bu işlerden anlamıyorsan başına bela alacaksın
  • önden çeker araçla taşımacılık yapmayın. arkadan itiş olmalı. transit iveco mitsubishi isuzu olabilir. transitlerin de önden çekeri var. ona dikkat edin sadece. arkadan itişli olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

önden çeker araçla taşımacılık yapmayın. arkadan itiş olmalı. transit iveco mitsubishi isuzu olabilir. transitlerin de önden çekeri var. ona dikkat edin sadece. arkadan itişli olmalı..
    uzun kasalar arkadan itişli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

uzun kasalar arkadan itişli oluyor

Alıntıları Göster
    ducatoda istediğin kadar uzun kasa al. yine de önden çeker.. transit harici diğerleri yaramaz...
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum eğer ki işten anlamıyorsanız sıkıntılar baş gösterecek ama ticarette risk alınmadan olmuyor be kardeşim ne yapayım ne edeyim bi mesleğin yoksa yapılabilecek iş alanların sınırlı her zaman ben bundan dolayı demiştim.
  • abi transitte belki 15 modeli var hangisi tutulur inan kullanan adam dahi bilmiyor, bazen çarşıda denk gelene soruyorum net bi cevap yok, bilen bir bilir kişi lazım ki transit çok yakar o bir gerçek ama şu modeli al diyecek bir kişi ile henüz tanısmadım. pompalı motor olanı var, kronik motor sorunları olanı var transitte karma karışık, ama ducato 2,3 motor 2,8 jtd olunca net bir ifade kullanılabiliyor ondan ducato mu alsak ki demiştim.
  • İçerişehirli İ kullanıcısına yanıt
    hacı ducato yüke gelmez. en fazla 1,5 ton yük koyarsın. rampada dur kalk yapamazsın. patinaja düşer. hele yağmurlu havalarda hiç kalkmaz. ducato minibüs kullanıyorum.
  • çok doğru soylüyorsunuz transitte alabilecegim model ve yaş aralıhı nelerdir peki yardımcı olurmusun abi
  • Transitin yeni kasası çok fena yakıyor arkadaşım mobilyacı oradan biliyorum bir eski kasasını 10 yıl kullandı 2500 motorluk en iyi kasa o olduğunu söylüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

ducatoda istediğin kadar uzun kasa al. yine de önden çeker.. transit harici diğerleri yaramaz...

Alıntıları Göster
    ben transit önerdiğimden kısa transitler önden çekişli diye uzun kasasını kastettim
  • Doplo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakliye için en iyi araç, kantar sıkıntısı yoksa, isuzu mitsubishi ve eski iveco modelleridir, motor üstü kabin olanlar. 3.5 ton resmi ağırlık sınırıdır ama teknik olarak daha fazlasını alabilir ve şehiriçi için manevrası daha iyidir. Kantar sıkıntısı varsa resmi sınırlar içerisinde en çok istiap haddine sahip araç hyundai H100'dür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Doplo
    3,5 ton yük taşır diyorsun yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_61

Nakliye için en iyi araç, kantar sıkıntısı yoksa, isuzu mitsubishi ve eski iveco modelleridir, motor üstü kabin olanlar. 3.5 ton resmi ağırlık sınırıdır ama teknik olarak daha fazlasını alabilir ve şehiriçi için manevrası daha iyidir. Kantar sıkıntısı varsa resmi sınırlar içerisinde en çok istiap haddine sahip araç hyundai H100'dür.
    tamamen katılıyorum. transiti bilmiyorum. yanlış yorumda bulunmak istemem. ama bu arkadaşın dedikleri doğru.
  • quote:

3,5 ton yük taşır diyorsun yani...

Alıntıları Göster
    3,5 ton yük taşımaz şöför ve yükle birlikte kantara girdiğinde 3,5 ton ağırlığı geçemez
  • Milli mangalcı aracı Doplö

Dopla kapasitesi ne kadar ki en fazla kapasiteli olanı

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

3,5 ton yük taşımaz şöför ve yükle birlikte kantara girdiğinde 3,5 ton ağırlığı geçemez

Alıntıları Göster
    en son 4100 kiloydu. büyük bir yoğurt firmasında çalışırken 3,5 tonluk iveco daily kamyonet kullanıyorduk. ordan biliyorum.
  • Hocam bizde Transit 2014 350m çift kabin var yeni kasa , 1 ₺’ye yakın yakıyo haberin olsun

• quote:

en son 4100 kiloydu. büyük bir yoğurt firmasında çalışırken 3,5 tonluk iveco daily kamyonet kullanıyorduk. ordan biliyorum.

Alıntıları Göster
    benim aklımda o limit bölünemez yükler için uygulanır kalmıştı onun için de izin gerekiyor
    10 koli eşya taşıyorsun ruhsatta istiap haddi 3,5 ton yazıyorsa üzerine ceza kesiyorlar diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.