Şimdi Ara

Atmosferik araca yazılım !!!! LÜTFEN GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar atmosferik araca yazılım yaparken arabanın gücünü nasıl arttırıyolar yani neresiyle oynuyolar hadi araç turbolu olsa (basıncı arttırırlar güç alırsınız) ama atmosferik motora nasıl yapıyolar (mesela daha fazla benzin mi yolluyolar)bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Atmosferik aracta yapabileceginiz en fazla,hava filtresi ve egsoz degisimiyle,bir kac beygir guc artisi olabilir.turbo araclardaki gibi bir guc artisi zor.yazilimla yaparim diyenin de cokta dogru soyledigini sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımda güç artışının temel sebebi artan turbo basıncı, atmosferikte olsa olsa motora giren oksijen miktarı arttırılır o da belli bi yere kadar. İlla bişey yapacaksanız pedal commander tarzı bişey olabilir, o da gücü arttırmaz ama daha erken almanızı sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Onları biliyorum dediğim o değil nelerle oynuyoda hp artıyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GDI motorlarda 7-8 hp lik bir artış ve bir o kadar tork artışı alınır oda yakıt enjektör basıncını ve hava girişlerini arttırarak yapılır. Açık hava filtresi kullanmak gerekir. Tabi bu işlem egzos emisyon değerini bozacaktır. Fazla ısınan enjeksiyon ve katalitik konvertor nedeniyle bu parçaların ömrü azalacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.