Şimdi Ara

2si1 'İçi güzel' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende de superonline var
    hiçbir tarayıcı açmıyor

  • bakalım mesut abimiz ne espriler yapmış yine :)

    açmaya gerek yok, idm ile indirin ben öyle yapıyorum offline izliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Aralık 2014; 23:47:54 >
  • Videonun tamamını izledim bende sorun yok Google Chrome tarayıcı ile.
    2'si 1'i severek ve zevkle izliyorum. Bu bölümde güzeldi ve doyurucuydu. Yalnız bu bölümde teknoloji haberleri çok çok azdı.
    Programın bazı yerlerinde +18 uyarısı koyulmalı. Yakında RTÜK el atabilir :)
    O geralt'ın dil muhabbeti neydi öyle
  • 1-Keyifler yerinde :D Yıl olmuş 2014 hatta on on-beş gün sonra 2015 olacak hala Mario bekleyen insanlar var arkadaş :D Şaka bir yana saygı duyuyorum fakat nintendo asıl sen yıl 2015 olacak hala mario yapıp tanıtıyorsun, ayıptır yazıktır günahtır.
    2-Vestel'e de söktür git diyoruz o zaman, Amerikalısı çinlisi vatandaşı için ucuz telefon üretir google bile maliyetine telefon satar yaygınlaşsın diye, bizimkiler üzerine mevlana resmi koyup 700 800 tlye milleti yolmaya çalışır ayıp, bir de yetmiyormuş gibi adamları şikayet ediyor bizden daha iyi daha ucuza satıyorlar diye. Allah akıl fikir versin ne denir başka...

  • 24Mbit hız testi yaptım ama jdownloader ile mp4 dosyasını 7-10kb ile indiriyorum. Superonline fiber kullanıyorum. bu nasıl iştir?

  • Video yu açamayan arkadaşlar için tavsiyem chrome un zenmate eklentisini kullanmaları. Ben de superonline kullanıyorum ve stream lerde sürekli sorun yaşıyorum. Twitch vb. gibi. Zenmate ile birkaç location denemesiyle videoları sıkıntısız izleyebilirsiniz.

  • Bir oyundan bahsederken, koyduğunuz videosunu çok uzun tutuyorsunuz, bence biraz kırpıp koymalısınız... Ayrıca oyun videolarının görüntüsü de düşük...

  • 50mbit fiberle bir saattir takıla takıla izlemeye çalışıyorum. Bir bant genişliği sorunu var, yazılım sorunu değil.

  • İstanbul Esenyurtta var sıcak su kaynakları

  • Sonu çok iyiydi

  • Sonlara doğru böyle daha komik, daha içten olmuş, genelde yayınların başında gözlemlediğim katılık sonlara doğru çözülüyor, kahkaha attığım yerler oluyor :D (üst kattaki Murat abiye selamlar, o kadar uyandırdık adamı fütursuzca kahkahadan :P)

    Oldukça hoştu, emeğinize sağlık.

    Şimdi söktürün gidin XD

  • Aydında ve denizlide var jeotermal Enerji santralleri

  • MESUT Çevik efsane ya... Talhayı köşeye sıkıştırıyor Ortaya harika görüntüler çıkıyor... 2si1; teknoloji ve oyundan fazlası, teknoloji ve oyun programı...
  • aman abi lava gideceğiz diye fayı mayı kırarız biz yaparız yani :D

  • bir bakmışsın ceo bıyık bırakmış gelmiş
  • Güzel ve esprili bir bölüm olmuş, oldukça eğlendim teşekkürler

  • izleyek bakam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker03

    1-Keyifler yerinde :D Yıl olmuş 2014 hatta on on-beş gün sonra 2015 olacak hala Mario bekleyen insanlar var arkadaş :D Şaka bir yana saygı duyuyorum fakat nintendo asıl sen yıl 2015 olacak hala mario yapıp tanıtıyorsun, ayıptır yazıktır günahtır.


    Herkes aynı tarz şeylerden zevk alıcak diye bir şey yok bence.Herkes oyunlardaki grafiklerin gerçekçi olmasına takmaz ve sürekli ateş et tadında oyunları sevmez.Nintendo farklı bir kitleye hitap ediyor, insanlar bunu bir türlü çözemiyor bence.Yani baktığında Xbox ya da PS4, tamamen PC ile rekabet halinde olan konsollar ve exc. oyunları dışında bir fark yok, sadece daha kötü grafikler.Exc.lerin de tadı pc oyunları gibi ama tabii oynamak isteyeceğin tarzdalar ve baya kaliteliler ama aynı tarz yani.Nintendo ise tamamen alternatif bir şey, sürekli kendine has oyunlar çıkaran, genel olarak Platform oynamayı seven adamları tatmin edicek ve arkadaşları ya da ailesi ile oynarken daha çok zevk alabilecekleri oyunlar çıkarıyorlar.Otur Smash Bros. ya da Mario Kart oyna tek başına zevk almasına alırsın ama minimum olur, ama geç o oyunun başına arkadaşlarınla falan aldığın zevk muazzam oluyor.Bence Nintendo bu konuda cidden başarılı.

    Evet, aynı IP ler üzerinden çok ilerliyorlar, buna ben de beğenmiyorum pek, evet hep bir Mario, Zelda ya da 3ds'e bir Pokemon gelsin ki, zaten bu oyunlar olmazsa olmaz, sonuçta Zelda için Wii aldım, Wii U alıcağım büyük ihtimal ve Pokemon'un son oyununa direk ön sipariş vermiştim.Bunlar kalmalı fakat yeni IP ler gelmeli, ve bu IP ler, Mario spin-off u olmamalı, yani Yoshi'nin Toad'ın oyunları olarak değil de, yeni bir konsept olarak gelmeli.Nintendo, yeni şeylere biraz kapalı bir hale gelmeye başladı, umarım yeni yaratıcı oyunlar ile karşımıza çıkarlar.

    Ben genel olarak RPG sever bir oyuncuğum, fantastik kurgular, evrenler olsun, orta çağ atmosferi falan daha çok içine çekiyor beni, daha gelişmelerine göre değişik tad verebilen dövüş dinamikleri ve en önemlisi keşfetmeyi seviyorum ben, her köşeye bucağa girer bakarım fakat bir yorum yapmam gerekirse CoD oynıyacağıma gider Mario oynarım ben.Aşağılamak için demiyorum bunu CoD'a ama ne bileyim fps'ler bana çok zevk vermiyor yani, bence senaryosu Bioshock tadında olmadıkça.Tamam Bioshock tadı biraz fazla oldu ama yani seneryosu baya iyi değilse sıkılıyorum bir süre sonra ya.Platform oyunlar daha zevkli bir hal alıyor, özellikle yanında takıldığın birileri olunca.Evet online fpsler de baya zevkli hala geliyor arkadaşlarınla ama hiç bir zaman Nintendo zevki veremediler bana.O yüzden bence Mario'ya ya da Nintendo'ya laf atmadan bir düşünün derim, herkesin artık ilginç bir biçimde benzer şeylere yöneldiği bu dönem de, bazı insanları zevklerinin farklı olabiliceğini bilin diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 13 Aralık 2014; 12:36:40 >




  • yerli üreticiler cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor ital telefona karşı konuşurken üretim malzemelerini dışarıdan ital edip türkiyede vidalarını sıkıyorlar sonrada yüzde yüz yerli mal diyorlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alialtin

    yerli üreticiler cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor ital telefona karşı konuşurken üretim malzemelerini dışarıdan ital edip türkiyede vidalarını sıkıyorlar sonrada yüzde yüz yerli mal diyorlar

    Çin'deki gibi 80 dolara çalışacaksan burda üretiriz.yil olmuş 2015 yok hala çinde üretiliyor bilmem ne. Tabiki çinde üretilecek Ucuz işçi ucuz hammadde ucuz üretim orda. Devir üretmek değil tasarlayıp urettirmek. Yoksa ABD de 100.000 lerce evsiz varken niye türkiyeye araba fabrika si acıyor?

    İphone da bile tasarım California'da üretim çinde yazar. İphone maliyeti 200 dolar ABD satış fiyatı 800 dolar. 400dolar arge 200 dolar işçilik malzeme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.