Şimdi Ara

2si1 'İçi güzel' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mesut bey güneş enerjisinden daha büyük potansiyele sahip olan bilindik tek enerji füzyondur. Teknoloji yeteri kadar gelişmediği için tam olarak yararlanamıyoruz. Gelişmesini önledikleri için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihat emre

    mesut üretenleri ordan eleştirmek kolay devlet yonetmek 2si1 çekmeye benzemez ondan kafan almıyodur ithal mal aşıkları sizi

    "Bi bildikleri vardır, sonuçta büyük adamlar onlar" mantığı ne zaman bir insanlık başarısının sebebi olmuş?

    Çok özel bir zeka yapısına sahip olmaya gerek yok: Mesut abinin mantığı birçoğumuzun da ortak düşüncesi: "Ben sahip olmak istediğim cihaza sahip olurum. Çünkü ben bu hakka sahibim." Vestel'in de ülke sevgisi kaynaklı cari açığı kapatma sevdası(!)na yönelik hamlesi teknolojiye gönül vermiş her insanda aynı tepkiyi oluşturmakta: "Sen adam akıllı cihaz yaptın da almadık mı?".

    Burada Vestel'e özel bir durum da üstün zeka isteyen bir durum da söz konusu değil; iyi mal yaparsan, iyi satış yaparsın. Çok şükür Mesut abi gibi editörler ve teknolojisever forum üyeleri sayesinde reklama ödenek ayıramayıp sesini duyurayaman firmaların bile güzel ürünlerinden haberdar olabiliyoruz. Yani Vestel de düzgün cihaz yapsın, millet onu alsın. Cari açığı bahane ederek sahte vatan sevdasına lüzum yok. Ki ben ve benim gibi birçok insan LG'nin, Samsung'un yıpranan sorunlu ürünlerinin ve 3. parti teknik servislerinin aşığı değil. Bu kadar.




  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    +1 Aslında TV2'deki programın çok daha genişletilmiş ve daha samimi hali, "4ü1" gibi bir program olsa haftalık oturup 3 saaatimi harcarım tek bir video için. Çünkü bir işlemci söz konusu olduğunda Erdi abinin, bir telefon söz konusu olduğunda Mesut abinin yorumlarını duymak vb. şeyler iyi oluyor, hoşuma gidiyor.
  • TeamAnimus kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • quote:

    Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, jeotermal enerjiyle merkezî ısınma sistemi isale hattı törenle hizmete girdi. 15 bin nüfuslu Bigadiç, bu kış jeotermal enerjiyle ısınmaya hazırlanıyor.

    Bigadiç Belediyesi tarafından yaptırılan 3 bin konut kapasiteli jeotermal merkezi ısınma sistemi 18 km’lik isale hattı ve ısı merkezi, Balıkesir Valisi Atıl Üzelgün tarafından açıldı. Jeotermal enerjiyi şehir merkezine taşıyacak sehiriçi şebekenin ilk kaynağı yapılarak çalışmalar son aşamaya geldi. Belediye, 1999 yılında başlanan etüt çalışmaları neticesinde 2004 yılında sonuçlanıp 7.2 trilyon liraya malolan ve önümüzdeki aydan itibaren 500 konuta dağıtılacak jeotermal enerji için 18 km’lik jeotermal isale hattıyla İzlanda ve Çekostavakya’dan sonra üçüncü olarak dünya literatürüne girdi. 98 santigrat derece sıcaklığa sahip olan sıcak suyun vanasını, Vali Üzelgün ile Belediye Başkanı Davut Uzuner birlikte açtı. “Sıcak su benim sevdamdır. Sıcak su Bigadiç’e gelmeden ve jeotermal turizm başlamadan bu sevda bitmeyecek.” diyen Başkan Uzuner, kendisinin ve hemşehrilerinin rüyasının gerçekleştiğini belirtti. Bigadiç’te ciddi bir kalkınma hamlesini başlattığını anlatan Uzuner, jeotermal enerjiyle konutların ısınacağını, jeotermal turizmin gelişeceğini ve seracılıkta yararlanılacağının altını çizdi. Uzuner, açılan dört kuyudan ikisinde çıkan 60 ve 40 litre/saniye debili, 98 ve 60 derece sıcaklıktaki su için toplam 6.5 ayda 18 km isale hattının tamamlandığını belirtti.

    Bigadiç’in sahip olduğu ısınma enerjisiyle ekonomisinde ciddi canlılık kazandığını dile getiren Doğan Jeotermal Enerji Yükleyici Firma Müdürü Mehmet Ali Doğan ise 70 ve 80 derecenin üzerinde konutlara dağıtılacak olan enerjiden artan 40–60 derecenin altındaki enerjiyle ilçede seracılık yapılacağını, 40 derece ve altında olan suyun termal turizmde kullanacağını, böylece Bigadiç’in sosyoekonomik hayatının canlanacağını söyledi. Jeotermal enerjinin ilçede taleplerin en çok olduğu mahalleden verilmeye başlanacağı bildirilirken soba kültüründen kalorifer kültürüne geçileceği ifade edildi.


    Videoda Türkiyede böyle birşey var mı demiştiniz Bigadiç'te yapılıyor 5-6 yıldır da faaliyette evlerde sıcak kaynak suyuyla ısınma teknigi.




  • test

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video açılmayan arkadaşlar için, bende de superonline var. Twitch de ve Donanimhaber de bazen böyle açılmamazlık yapıyor. Chrome tarayıcıda zenmate eklentisi ile video yu açıp izleyebilirsiniz.

  • vestel neyin kafasını yaşıyon harbi yaa

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkAfter


    quote:

    Orijinalden alıntı: alialtin

    yerli üreticiler cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor ital telefona karşı konuşurken üretim malzemelerini dışarıdan ital edip türkiyede vidalarını sıkıyorlar sonrada yüzde yüz yerli mal diyorlar

    Çin'deki gibi 80 dolara çalışacaksan burda üretiriz.yil olmuş 2015 yok hala çinde üretiliyor bilmem ne. Tabiki çinde üretilecek Ucuz işçi ucuz hammadde ucuz üretim orda. Devir üretmek değil tasarlayıp urettirmek. Yoksa ABD de 100.000 lerce evsiz varken niye türkiyeye araba fabrika si acıyor?

    İphone da bile tasarım California'da üretim çinde yazar. İphone maliyeti 200 dolar ABD satış fiyatı 800 dolar. 400dolar arge 200 dolar işçilik malzeme

    eeeeeee bilmiyorum belkide sen haklısın.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.