Şimdi Ara

29 yaşımdayım, bunak bir haldeyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 6-7 ay içinde bana bişeyler oldu. Zekam gerilemiş gibi geliyor. Çok dalgınlaştım, olayları kavrayamıyorum, biri bişey söylediğinde anlamıyorum, akıcı konuşamaz oldum. Garip bi hal var üstümde. Ortalığa bön bön bakar oldum. Herkes bi sıkıntın derdin mi var diye soruyor...

Nörolojik herediter spastik paraperezi şüphesi var, tam tanı koyulmuş değil. Bahsettiğim sorunlarımla bu hastalık şüphesinin bir alakası var mı, hiç bir fikrim yok, sadece söylemek için söyledim...

Ne yapsam bilemedim. Bunun için hangi doktora gideceğimi bile bilmiyorum...

Dışarıda zor bı hayat var . İçeride durunca kaçmış olmuyorsun. Örneğin birinin sana bağırması daha da çok etkiliyor . İnsanlar da acımıyor maalesef . Örneğin biri bişey satacak zorla seni o halde gördümü daha çok üstüne gidiyor .Sende alayım da bitsin diyorsun .
    Çokta sakarlık ve beceriksizlik oluyor . Çünkü içeride olduğundan işleri şans eseri yapıyorsun çünkü bakıp odaklanmıyorsun .
  • Odaklanma sorunu olabilir . Çok hayal kuruyor musun istemsiz falan ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt

Evet...

Dışarıda zor bı hayat var . İçeride durunca kaçmış olmuyorsun. Örneğin birinin sana bağırması daha da çok etkiliyor . İnsanlar da acımıyor maalesef . Örneğin biri bişey satacak zorla seni o halde gördümü daha çok üstüne gidiyor .Sende alayım da bitsin diyorsun .
    Çokta sakarlık ve beceriksizlik oluyor . Çünkü içeride olduğundan işleri şans eseri yapıyorsun çünkü bakıp odaklanmıyorsun .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • B vitamini eksikliği gibi geldi bir doktora görün hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Psikiyatriye çok gittim çerez niyetine ilaç yazıyolar, fayda görmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 21:25:40 >

masturbasyon da dikkat dağınıklığı yapar

Çalışmaktan pek telefona bakamıyorum ama boş vakitler telefonla geçiyor. Çoğunlukla da youtube'da takılırım.

Hocam çok teşekkür ederim. İşte sorunum bu. Sonunda en azından ismini buldum. Ancak çok şükür bana henüz covid bulaşmadı. Bu beyin sisi daha çok covid geçirenlerde oluyomuş...

Yok dostum alakası yok. Covidden önce de beyin sisi olayı vardı. Çok eskilere dayanır. Genelde birden çok işi yapmaya çalışanlarda görülür. Farkındalığınızı arttırın. Ne yapıyorsanız o işe odaklanın başka şey düşünmeyin.

• Dikkatinizi odaklayabileceğiniz şeyler (hobiler vb) bulmaya çalışın sonra düşünün onlara neden ve niçin dikkatinizi odaklayabiliyorsunuz diye. Bu yolla hayat kalitenizi azaltan sorunu teşhis edip (teşhis tedavi değildir bu arada bunu unutmamak lazım) ondan kurtulmaya veya sorunun kaynağı sebepleri dönüştürmeye çalışın. Söylendiği gibi kolay olmaz ama fikirsiz ve pusulasız olmaktan, bir çeşit negatif etkili nihilizmde kaybolmaktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hangi doktora gitmek lazım?..

Psikiyatr

(şüphelenebilecek başka birşey yok, aşı karşıtı değilim)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.