Küçük koşu bandı tavsiyesi
5-7 bin lira arası evde kullanmak üzere koşu bandı almak istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/voit-vfit-by-runmate-compact-kosu-bandi-manuel-egim-ayarli-katlanabilir-uzaktan-kumandali-10km-hiz-p-HBCV00008N4OZT?ftid=05p6bizp4yklc6nu&magaza=%C4%B0nterspor+Resmi+Ma%C4%9Faza&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
Bunu almak istiyorum ama bant uzunluğu çok kısa uzun adım atılmıyor diyen var. Servisini bilmiyorum, Voit iyi markadır diye düşünüyorum.
Kochler düşündüm, servisini bilmediğim için kararsız kaldım.
Ne dersiniz?
17 Pro serisinin alüminyum kasa olduğunu bilsem almazdım...
16 Pro ve Max titanyum iken üst modelde bunu devam ettirmeyip hatta daha iyi hale getirmeyip alüminyuma dönmesini Apple'dan hiç beklemezdim. 17 Pro aldıktan sonra öğrendim. Bilsem ikinci el 16 Pro alırdım.
Kılıfın alt kısmının açık olması sorun olur mu?
Aldığım kılıfın alt kısmı açık çıktı. Değiştirmeli miyim?

Koşu bandı ve alternatif tavsiyesi
Dışarıya yürüyüşe çıkamıyorum. Portatif küçük koşu bantlarından almak istiyorum. Ne alayım?
iPhone 17 Pro-Pro Max kılıflarının neden arkası açık?
Adam gibi kamera adası kapalı slim bir kıllıf bulamadım. Apple marka olanların bile arkası açık. Sebebi nedir, kirlenmiyor mu çizilmiyor mu burası?
iPhone 17 kılıf, koruma önerisi
80.000 lira krediye ihtiyacım var.
En düşük faizle en az 6 ay taksitli hangi bankadan çekebilirim? Akbank, Garanti, Yapı Kredi, On Bank, TEB, Enpara, İşbankası, müşterisiyim. Denizbank eski müşterisiyim.
Yapabileceğim bir şey var mıdır?
Sizce devalüasyon olacak mı?
Dolar çok uzun zamandır 43 lira seviyesinde donmuş durumda. Sebebini üç aşağı beş yukarı biliyoruz ama nasıl yaptıkları hakkında bir bilgim yok...
Big Mac Endeksi gibi benim de kendimce bir ölçütüm var; 2 litre Coca-Cola kaç liraysa doların da o fiyatta olması gerektiğini düşünürüm.
Bu donma ne zamana kadar sürer, sonunda bi ralliye döner mi endişem yüzünden telefonumu, bilgisayarımı, döviz bazlı ne ihtiyacım varsa, gerekirse kredi kullanıp giderme durumuna geçtim.
Sizce mantıklı mı, ne dersiniz?
12 yıllık bilgisayarı değiştirsem mi?
4. nesil i7 işlemci, GTX765M ekran kartı, 16 GB DDR3 RAM özellikli 2014 model laptop bilgisayarımı sırf dolar fırlar yarın almam zorlaşır diye değiştirme düşüncesindeyim.
Aslında bilgisayar işimi görüyor, herhangi bir şikayetim yok ama eskidi mi, bozulur mu endişem var.
100 bin bütçeyle kasa toplamak sizce mantıklı mı?
Bu kulaklık Türkiye'de resmi olarak satılmıyor. Baya da pahalı. Nasıl alabilirim?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.274
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 8.263)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 750 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0