onceki araclarim.golf 7 golf 8 idi.simdi 700-800 tl bandinda golf 6 tsi 140bin km comfortline golf6 yerine daha yuksek km passat mi baksam diyorum , mumkunse manuel.Hem merak ettigim bi kasa hem genis vs.Enjektore dikkat etmek disinda nelere bakmaliyim? orta halli bir passat alsam sorunsuz hale getirmek icin ne kadar harcarim? cok yorar mi bu kmlerde bi passat? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
250bin kmde b6 2.0tdi passat alinir mi

-
-
Enjektör korkulacak bir şey değil, 4 tanesini 40.000/50.000TL'ye alıyorsun. Sonra 500.000km daha gidiyor, kısaca araç temiz kullanılmışsa alınır neden alınmasın Euro 4 motor mis.
-
bu zamana kadar hep dusuk km arac kullandim da o yuzden hocam.b segment uzun yolda cok yoruyor.bu paralara clio 1.0 da hic heyecanlandirmiyor beni. ornek olarak su araci begendim.max masraf nerden acar? kaca toplanir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250bin km demek dünyanın etrafında 6 tur atmış demek.
ben 240 bin km de yetkili servis bakımlı sümbül aldım hocam. 1.5 dci... bakım geçmişi ispatlandığı için aldım. ve memnunum. araçta bir sorun yok. eğer bakımlarını zamanında yaptıklarını ispatlayabiliyorlarsa alın geçin..
-
Bu araçların motorunda sorun olmaz da, şanzıman sorunu olabilir, baktırmak lazım.
DPF'siz mis gibi 2.0 dizel ünite.
-
Dizel ve düşük km b6 bulman imkansız
O kasada belli bir yıla kadar PD motor var, belli bir yıldan sonra Common Rail motor var.
PD motor olanların motor sesi çekilecek gibi değil.
-
Verdiğin araç otomatik, baktığını söylediğin manuel önce onu bir açıklığa kavuşturalim.
B6 sahibiyim 2.0 TDI
Yerine koyacak araba bulamıyorum o derece bir güzellik
Yol tutuş konfor güç ne ararsan var,240la gidersin 140 gibi hissettirir
Arabanın şahıdır yani
Ama bakımsız olanı üzer,ciddi üzer.
O yüzden bu arabayı alacaksan yetkili bayi çıkışlı bakacaksın
Onlara da astronomik fiyat çekiyorlar zaten
Ha dersen ki ustam var, koyarım üstüne 100 200 kağıt DSG si bakımı yaptırır binerim ,sorun yok. Götür tarcanlar gibi bir yerde eksper yaptır dökerler önüne zaten neyi var yok
Alternatif ne alınır? Bu arabanın 1.6 FSI motorları tup takmazsan sorunsuz,1.4 TSI sorunları bilinen motor,bunlara bakılır.
Dediğim gibi B6 bir efsanedir, üstüne de Passat yapamadı vw zaten.
Evet farkindayim , ilani ornek olarak attigimi ve otomatik olmasinin zorunlu olmadigini mumkunse diye belirtmistim.Acikcasi sanzimandan ziyada temiz bakimli arac almak niyetim.
Sorum bu kmlerde 2.0 tdi motorlarda nelere oncelikle dikkat etmeliyim.sizdeki pd mi cr motor mu? dpf var mi?motordan sorunsuzluk anlaminda memnunmusunuz.haliyle eski arac.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 13 Ağustos 2025; 11:8:5 >
Dpf yok bu araçlarda,dert etmen gereken konu da o değil zaten
Sorunsuzluk kavramı aldığınız aracın ne derece bakımlı olduğu ile alakalı. Benim araç tık dese soluğu yetkili serviste alırım, bakımlarını günü gelmeden yaptırırım
Pd-cr konusu da aynı şekilde. Aldığınız araç bakımlı olacak, yoksa ortalama 100-200 bin civarı bir masrafı olur( güvenilir ustanız varsa,yoksa direk yetkiliye gidecek)
2.0 TDI ölümsüz bir motordur,B6 Passat da rahat iyi bakımla 10 15 sene daha çok rahat yürütülür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar yaşlı araç almazdım. eskiden kötü mazot olayı da vardı yani.
-
250 bin +150 bin = 400 bin km'den aşağı değildir o araç. ama dizelde TDi'dan şaşma. başka modellere bak.
-
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2.sahibinden-passat-115binde-1253966630/detay -
kenarda masraflar için 200 bin TL varsa alınır.
-
Alınmaz tabiki masrafi riski bir de buna binip sonra satması var ...
Eski araba alınır tabii ki. Önceki yorumlarda bir arkadaşın dediği gibi bakımları ve kilometresi ispatlı ve değişmesi gereken her parçası zamanında orijinali ile değiştirilmişse alınır. Yoksa süründürür maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

250bin km demek dünyanın etrafında 6 tur atmış demek.
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X