< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
|
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-polis-memurundan-hatasiz-boyasiz-linea-680934806/detay
Bu benim aracım linea hakkındaki görüşlerimi samimiyetle yazıyorum Avantajları Yakıt olarak şehir içi 5.5 civarı şehir dışı sabit 90 ile 3.5 lere kadar düşüyor 100 ile 4 lere geliyor 120-130 larda 5 civarı 5.2 falan yakıyor Çekiş olarak 5 kişi dahi rampalarda düşmüyor ben 5 den 4 e hiç düşmedim 5 kişi olsa bile araçta Vergisi 6 aylık 300 tl uygun bence Bakımı ucuz ve motor sorunsuz Bagaj ve iç hacmi geniş 4 cam otomatik aynalar elektrikli abs asr esp yokuş kalkış destegi vites degiştirme önerisi yol bilgisayarı var kliması gerçekten iyi Kötü yanları Yalıtım zayıf motor sesi fazla cidden fazla ben sürekli müzik dinlerim anca öyle sorun kalmıyor 130 140 lara kadar yol tutuşu beni tedirgin etmiyor fakat sonrasını kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum Kışın motor çok geç ısınıyor Sürücü koltugunda ayarlanabilir bel destegi yok ben çok arıyorum Süspansiyonu derin çukur ve yüksek tümseklerde yetersiz Farları yetersiz ben led zenon taktırdım gayet iyi oldu Multimedya yok gibiydi usb aux lu teyp aldım ön hoparlörleri degiştirdim Kesinlikle gidip lpgli 10 15 yaşında araba almaktansa çok çok daha iyi Fakat bütçe varsa 15-20 koyup daha düzgün araçlar alınabilir |
|
beğeniyorsan al bin sen buraya el arabası mı at arabasımı yazsan. Hantal diyen olur.Linea parasının arabasıdır. 30 bin TL de gayet iyi araçtır.
|
Fiat Linea 1.3 Multijet: Alınmalı mı?
Fiat Linea 1.3 Multijet, yakıt tasarrufu ve performansı ile öne çıkan bir dizel otomobil modelidir. Almayı düşünüyorsanız, karar vermenize yardımcı olabilecek bazı önemli noktaları dikkate almalısınız:
Güç ve Performans: 1.3 litrelik Multijet dizel motor, 95 beygir güç ve 200 Nm tork üreterek yeterli güç ve tork sunar. Şehir içi ve uzun yolculuklar için uygun bir performans sağlar.
Yakıt Verimliliği: Linea 1.3 Multijet, düşük yakıt tüketimi ile tanınır. Ortalama yakıt tüketimi, karma koşullarda yaklaşık 5,0 litre/100 km'dir. Bu, yakıt tasarrufu açısından avantajlı bir seçenektir.
Donanım Özellikleri: Active Plus donanım paketi, elektrikli ön camlar, klima, radyo/CD çalar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme gibi temel donanım özelliklerini içerir.
Kullanıcı Yorumları: Kullanıcı yorumları genelde olumludur. Sahipler, yakıt verimliliği, konfor ve güvenilirliğini överler. Ancak, bazı kullanıcılar arka koltuk alanının darlığından ve malzeme kalitesinin düşük olmasından şikayet edebilirler.
Fiyat ve Değer: Linea 1.3 Multijet, fiyat-değer dengesi açısından uygun bir seçenektir. Rekabetçi bir fiyata, iyi özelliklere ve yakıt verimliliğine sahip bir araç sunar.
Karar:
Fiat Linea 1.3 Multijet, yakıt verimliliği, performans ve uygun fiyatı ile dikkate alınması gereken bir seçenektir. Araba özellikleri, bütçeniz ve ihtiyaçlarınızla uyumluysa, satın alınabilir bir araç olabilir. Ancak, satın almadan önce kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemeniz ve aracın sunduğu donanım özelliklerini ve performansını değerlendirmeniz önerilir.
|
★Asus Z97 TUF SaberTooth Mark S★İntel Core İ7 4790K@4.4 GHz★MSI GTX 1060 3GB GDDR5@192 Bit / Aero ITX OC★ ★Corsair Vengeance PRO RED 8 GB DDR3 @ 2400 MHz CL11★Corsair AX760i★Corsair Obsidian 750D★ Logitech G27 ★ ★Sony PS4 500 GB★ Xbox One S 500 GB★
|
|
|
|
★Asus Z97 TUF SaberTooth Mark S★İntel Core İ7 4790K@4.4 GHz★MSI GTX 1060 3GB GDDR5@192 Bit / Aero ITX OC★ ★Corsair Vengeance PRO RED 8 GB DDR3 @ 2400 MHz CL11★Corsair AX760i★Corsair Obsidian 750D★ Logitech G27 ★ ★Sony PS4 500 GB★ Xbox One S 500 GB★
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 10 Nisan 2019; 14:8:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|