Şimdi Ara

2500 mAH piller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada değişik markalarda piller mevcut 2300 mAH duracell , sanyo,sony, gp ,varta gibi firmalar var ve yeni olarak energizer ın 2500 mAH pillerini gördüm sizce energizer nasıldır yada hangi marka tercih edeyim kullanıpta tecrübe eden varsa lütfen yardım etsin

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 19 Ağustos 2005, 22:03:24 >

• gp kullanıyorum ben ve dijital fotoğraf makinesindeki performansı oldukça iyi
  • Sadece pil üretimi yapıp piyasada isim yapan firmaları tercih etmeli bence.
    Varta,Duracell,GP vs
  • energizer'da iyidir normalde ama, şarjlı pillerini bilemem. bu arada şarjlı pilde en iyisi GP diye duyuyorum ben her yerden.
    ayrıca o mha değil mAH
  • VE AYRICA 2500 MAH PİL BAYA GÜÇLÜ BİR PİL NEREDE KULLANIYORSUN

HA BİDE BEN UZUN ZAMANDIR YAKLAŞIK 3 YILDIR GP PİLLERİ KULLANIYORUM VE HALA ŞARJ EDİP KULLANABİLİYORUM BENCE GP BAYA İYİ AMA ÖBÜRLERİNİ KULLANMADIĞIM İÇİN BİŞEY DİYEMEM MUTLAKA ONLARDA İYİDİR PEK FARK OLACAĞINI ZANNETMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester...... -- 19 Ağustos 2005, 22:58:08 >
  • acizane tavsiyem alacaksak eğer hakkını verip almalıyız.ucuz alınan markalı ürünlerde bile arıza çıkma ihtimali var. ucuz mal alacak kadar zengin değilim.+gp sağlam ürün tavsiye ederim
  • yav bu prizma piller varya dikdortgen nerde bulurum ondan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    60000 mah Powerbank Devresi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bence markaya pek takılmayın.aralarında pek fark olmuyo.çünkü fujis602 gibi baya akım çeken bir makinada denedim (4 farklı pil) ordan biliyorum.önemli olan mAh değeri ve ilk şarjınız.
  • GP ve philips kullandım. İkiside güzel. GP tavsiye edebilirim göül rahatlığıyla Energizere gelince de, kendini kanıtlamış bi marka sonuçta.
  • bende gl, gp, varta 2300 piller var şarjlı 1gp 2varta(gp ileaynı sayılır) 3gl yani en fazla foto makinesini gp çalıştırıyor
  • Fotoğraf makinemde 2 yıldır GP 1800 kullanıyorum çok da memnunum . Rahatlık la GP yi tavsiye edebilirim .
  • VARTA yıda tavsie ederim
    Sirkecide her marka değerde pil bulabilirsin!
  • energizer 2500 kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Ben Kodak kullanıyorum vede çok memnunum. GP'de güzeldi ama kodak biraz daha iyi gibi geldi bana
  • GP veya Varta seçimin olsun.. ama GP ağır basar.
  • ben de gp kullanıyorum gerçekten güzel piller tabii isim yapmış markalarda iyidir. Şarj makinasına da dikkat etsen iyi olur.
  • gp ler biraz pahalı, energizer da pil konusunda lider firmalardan biri. Hangisi ucuzsa onu al
  • peki şarj makinası olarak neyi önerirsiniz şuan aklıma yatan gp ni 4* 2500 mah pille gelen şarj makinesi 97 milyon olan
  • gp al
  • quote:

Orijinalinden alıntı: alperen_69

peki şarj makinası olarak neyi önerirsiniz şuan aklıma yatan gp ni 4* 2500 mah pille gelen şarj makinesi 97 milyon olan

Enerizer 2500mah: 3-4 YTL x 4 = 12-16 YTL
    Energizer universal şarj aleti = ~45 YTL
    Toplam 57-61 YTL
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.