Şimdi Ara

2500 mAH piller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: alperen_69

peki şarj makinası olarak neyi önerirsiniz şuan aklıma yatan gp ni 4* 2500 mah pille gelen şarj makinesi 97 milyon olan

Gazcılar'da bir firmadan 4 adet gp 2300 aldım 2 ay önce 12.5 ytl (kar marjı çok düşük). Aynı pil Heykel'de fotoğrafçılarda 7.5 ytl
    Eski tekelin ordaki elektronik pasajından ataba deşarj + şarj yapabilen şarj aleti aldım.13 ytl (pazarlığı burda biraz abarttık tabii)

2 adet 2300lük pili 6 saatte şarj ediyor deşarj süresiyle beraber 7-8 saat

toplamda 25.5 ytl ye 4* 2300 gp pil + ataba şarj aleti
  • Bence sadece varta ve kodak 6 takım pilim var (Lambalardada kullanıyorum) 2 tk kodak 2 tk varta 1 tk gp 1 tk panasonic ve hepside 2000 mah amma kodak ve varta başka.Şarj makinası gp nin 1 saat te hızlı şarj yapabileni mükemmel.pillerin hepsi 1.5 senelik falan yapman gereken şarja dibine kadar bitirip öyle takmak.
  • varta daha mı iyi diyosun yani bora hocam ?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Anarchy

varta daha mı iyi diyosun yani bora hocam ?

Kesinlikle varta ve kodak bikere garantileri çok sağlam sorun var dedinmi hemen değişiyorlar.
  • C.F.L. diye bir marka var belki bilinmeyebilir ama ben çok memnunum hatta 2500'lüğü 6 milyona aldım 1000mAH olanı da 3 sene oluyor hala daha kullanıyorum.
  • peki normal şarj olmayan alkalin piller aklaşık kaç mah değerindedir
  • Şarj olmayanlar 800 veya 600 civarında ikinci bi hususta 2300'lükler ve 2500'lük tekrar dolumlu piller mAH değil. NI-MH'dir
  • Kardeş yanlışın var mAh dediğimiz şey miliampersaat pilin gücünü gösterir, yani pildeki enerji miktarı 1 saat süreyle sabit olarak 2500mA akım sağlayabililir demektir bu. elindeki alet 100mA çekiyorsa teorik olarak 25 saat çalıştırabilir yani. Sen zannedersem Ni-CD pillerden bahsetmek istedin. Evet artık Ni-CD yerine Ni-MH piller üretiliyor.

quote:

Orijinalinden alıntı: Adoniss

Şarj olmayanlar 800 veya 600 civarında ikinci bi hususta 2300'lükler ve 2500'lük tekrar dolumlu piller mAH değil. NI-MH'dir
  • Bu fotoğraf makinaları için en iyisi hangisi şimdi gp diyorsunuzda hangi modeli fotoğraf için, vartanın 20 ytl ye vardı garanti o değildir
  • Tum yorumları okuyamadım.....

Bence gp almanı tavsiye ederim Yanlız ekkliyecegim bir not vat En kaliteli gordugunuz Piller bile gercek degerlerine ulasamayabiliyor.....
  • Duracell varta gp ve energizer kullandım.

Duracell şarjsız alkaline de çok iyi ve en uzun ömürlüsü

Energizer da en az bir makinede 100 poza kadar idare ediyor

Varta nın ömrü biraz daha az.

Şarjlıda ise Energizer ve GP yi öneririm.

Fiyat performansta ise şarjsız duracell fiyatına 2500mAh verebilen GP leri öneririm.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: winchester

VE AYRICA 2500 MAH PİL BAYA GÜÇLÜ BİR PİL NEREDE KULLANIYORSUN

HA BİDE BEN UZUN ZAMANDIR YAKLAŞIK 3 YILDIR GP PİLLERİ KULLANIYORUM VE HALA ŞARJ EDİP KULLANABİLİYORUM BENCE GP BAYA İYİ AMA ÖBÜRLERİNİ KULLANMADIĞIM İÇİN BİŞEY DİYEMEM MUTLAKA ONLARDA İYİDİR PEK FARK OLACAĞINI ZANNETMİYORUM

Ne kadar çok mah o kadar uzun kullanım süresi demektir. Tüm taşıbilir elektronik aletler için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: xeon82

Kardeş yanlışın var mAh dediğimiz şey miliampersaat pilin gücünü gösterir, yani pildeki enerji miktarı 1 saat süreyle sabit olarak 2500mA akım sağlayabililir demektir bu. elindeki alet 100mA çekiyorsa teorik olarak 25 saat çalıştırabilir yani. Sen zannedersem Ni-CD pillerden bahsetmek istedin. Evet artık Ni-CD yerine Ni-MH piller üretiliyor.

Doğru tasvir etmişşin. Kavram karkaşasını yaşıyor burada herkez
  • GP pil alacak diye babayı gönderdim yazıcıoğluna adam 2500 lük CFL leri kaktırmış arada.
    ne dersiniz CFL de GP kadar iyi midir? ben 2000 lik GP ler ile canon a75te yüzlerce fotoğraf çekiyordum 1 ay gidiyordu piller en az.
    Bir sorum daha var 3 adet 2000mAh GP nin yanına 1 adet 2500mAh CFL yada 2şer 2şer 4ünü taksam bir sorun olur mu ilerde? bana bir sorun olur gibi gelmedi...
  • CFL, GP'ye göre çok kalitesiz piller üretiyor. İmkanın varsa değiştirmeni öneririm.
    Farklı kapasitelerdeki pilleri birlikte kullanmak tehlikeli. Çünkü düşük kapasiteli olan bittiğinde, yüksek kapasiteli olana aşırı yük biniyor ve ısınabiliyor. Farklı markaların aynı kapasitedeki pillerini bile aynı cihazda kullanmak problem yaratabilir. Bence 3-5 YTL için cihazı bozmak alınacak risk değil.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: xeon82

Kardeş yanlışın var mAh dediğimiz şey miliampersaat pilin gücünü gösterir, yani pildeki enerji miktarı 1 saat süreyle sabit olarak 2500mA akım sağlayabililir demektir bu. elindeki alet 100mA çekiyorsa teorik olarak 25 saat çalıştırabilir yani. Sen zannedersem Ni-CD pillerden bahsetmek istedin. Evet artık Ni-CD yerine Ni-MH piller üretiliyor.

quote:

Orijinalinden alıntı: Adoniss

Şarj olmayanlar 800 veya 600 civarında ikinci bi hususta 2300'lükler ve 2500'lük tekrar dolumlu piller mAH değil. NI-MH'dir

evet evet onu demek istemiştim

• Bu arada CFL kullanıyorum 1000mah olanı 3 seneden beri kullanıyorum.Eğer bu kalitesizlikse...2500'lük aldım eminim oda uzun bi süre idare edecek.
  • ya şarjlı pillerde sanılanın aksine marka pek bişiy değiştirmiyor önemli olan mha'sı gidin en ucuzunu alın gene de memnun kalırsınız..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tuncayaltuntoprak

gp al

bende 2500 lük var çok çok memnunum maşşalah
  • işte problem de burada zaten.
    üzerinde yazan kapasiteye sahip olmayabiliyor bazı markalar.
    doğan görünümlü şahin gibi
    o yüzden güvenilir markaları tavsiye ederim GP, VARTA vs...

quote:

Orijinalinden alıntı: Anarchy

ya şarjlı pillerde sanılanın aksine marka pek bişiy değiştirmiyor önemli olan mha'sı gidin en ucuzunu alın gene de memnun kalırsınız..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.