Şimdi Ara

2500 mAH piller (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: Acharad

Duracell varta gp ve energizer kullandım.

Duracell şarjsız alkaline de çok iyi ve en uzun ömürlüsü

Energizer da en az bir makinede 100 poza kadar idare ediyor

Varta nın ömrü biraz daha az.

Şarjlıda ise Energizer ve GP yi öneririm.

Fiyat performansta ise şarjsız duracell fiyatına 2500mAh verebilen GP leri öneririm.

peki duracell nasıl bide şarj makinası tavsiyesi alayım
  • Arkadaşlar,

yorum yapmadan önce okuyalım bilgilenelim lütfen;
    Batteries In a Portable World

Genel olarak;

1. Aşırı ısı nerede olursa olsun zararlıdır. Ancak 30-45 dereceler 'ısınıyor' sınıfına dahil edilmezler. Zaten oda sıcaklığı şehir ve ev şartlarında 24-30 derece arasında değil mi?
    2. Hızlı şarj, eğer aşırı ısınmaya neden olmuyorsa daima iyidir.
    3. Tüm şarj cihazları ve piller aynı değildir. Uygun şarj cihazı, yani kaliteli şarj cihazı kullanmalı tabiki..
    4. 2500mAH benim de şahsi tercihim, uzun süre kullanım için tercih edilmeli.
    5. Her zaman ve herşeyde olduğu gibi fiyat/performans oranına dikkat etmek gerek. Çok acil işiniz yok ise, gidip 2-3 saat daha kısa şarj edilecek diye 50 milyon fazla para vermek? Tabiki profesyonel yapıyorsunuzdur işi, zaman sizin için önemlidir yada çok sık kullanıyorsunuzdur, bu durumlar ayrı
    6. Ha birde son olarak, tüm pillerin bir ömrü vardır - siz kullansanız da kullanmasanız da.. Uzun süre kullanmazsanız ve dolu ise piller, ömrü daha da çabuk tükenecektir.

• 7. Özellikle ve özellikle NiMH pillerin hızlı şarj edilmesi tavsiye olunur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Will

yav bu prizma piller varya dikdortgen nerde bulurum ondan?

onların adı sakız pil diskmande kullanılanı diyor isen eğer ve gp , duracell de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: IQt
    7. Özellikle ve özellikle NiMH pillerin hızlı şarj edilmesi tavsiye olunur..

Nedeni nedir acaba tam şarj etmenin zararı varmı? bir de hızlı şarj edince tam dolmuyor diye biliyorum.
  • 20 milyona 4lü kodak 2300 mAH nimh almıştım. koy makinaya unut pilleri, bir ara biterler. çok iyi bence.yanlız bendeki standart şarjla, o da 10 milyon filandı, gp'nin, 30 saat falan sürüyo tam şarjı.
  • gp power bank aldım 4* 2500 mah pil ile 2500 mah pillerin dolumu 43 dak yazıyor ama bende 35 dakikada doldu çok güzel bi alet bide pillerin performansına bakalım
  • Peki ne kadar aldın Alperen_69?

Birde bir sorum olacaktı, DURACELL 30Min Charger buldum, 65 milyona.. Ancak ne üzerinde yazıyor kaç mAlik pili 30dk da şarj edebildiğini nede sitesinde.. Ayrıca duracell türkiye iletişim adresi dahi bulamadım yahu?

Bilen var mıdır bu DURACELL 30Min Charger'ın kaç mA'lik pili 30dk da şarj ettiğini?
  • hocam benim aldığım powerbank ile 30 dak şarj yazıyor fakat arkasında bu değerin 1600 mah piller için olduğu yazıyor 2500 mah için 43 dakika değer vermiş ama bende 33 dakikada 3 tanesi 1 dakika sonrada 4. sü doldu ve gerçekten düzgün makine ve piller şimdi bende duracell in 30 dakikalık cihazı ile bunun arasında kararsızdım aldığım yer bir tanıdık elektronikçi ve onda duracell ,gp,sony vardı aklımdada duracell ağır basıyordu altındada fan var duracellde pilleri soğutmak için adam yılların elektronikçisi bana sony ve duracell in sadece isim olduğunu gp nin ise sağlam olduğunu söyledi ve bana tanıdık fiyatı yaptı hemen aldım ama aklımda duracelldeki fan olayı kalmıştı ama duracell dede 2 lamba vardı yani her iki pile tek lamba düşüyor buda iyi değil eve geldim makineyi açtım hocam manyak bişe makine yukarı açılıyor ve pilleri yukarı takıyorsun oda ne bundada fan vamış ve daha verimli çünkü duracellde yerden yaparken bunda havadan yapıyor ve bunda her pil için 4 ayrı lamba var kesinlikle gp 2500 powerbank derim dolarken kırmızı dolunca yeşil yanıyor ve gerçekten yarım saatte hallediyor hocam makine hızlı sistemde 96 ytl ben tanıdıktan daha ucuza aldım bursada ama kesinlikle öneririm gp yi set olarak almanda daha iyi

• Çok kararsız kaldım..
    30dk-1sa hızlı şarj - 2 katı para mı?
    5sa yavaş şarj - yarı fiyat mı?

birde uniross var, ancak o 2300mA 1-2 sa.. GP'nin 5 sa 2500mA ile aynı fiyata..
  • sakın uniross falan alma iyi değil biraz para ayır gp powerbank 2500 set al pişman olmazsın aynı bende senin gibi kararsızdım
  • Ya beyler benim sormak istediğim şimdi 2500'lük almıştım daha önce eskiler bitiyo nerdeyse bende bu piyasada satılan siyah hani uzun ve kısa sürede pil doldurma aparatı var hani bu heryerde satılanlardan 4'lü pil haznesine sahip olanlardab şimdi ben hızlı doldurcam fakat pilin üstünde hızlı için yani 4,5 saatte dolması için:"4,5 hours at 750mA"yani makinanın neresine bakıcam da dakikada veya saniyede keç mili amper geldiğini anlayacam?Yardım ederseniz teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

hocam benim aldığım powerbank ile 30 dak şarj yazıyor fakat arkasında bu değerin 1600 mah piller için olduğu yazıyor 2500 mah için 43 dakika değer vermiş ama bende 33 dakikada 3 tanesi 1 dakika sonrada 4. sü doldu ve gerçekten düzgün makine ve piller şimdi bende duracell in 30 dakikalık cihazı ile bunun arasında kararsızdım aldığım yer bir tanıdık elektronikçi ve onda duracell ,gp,sony vardı aklımdada duracell ağır basıyordu altındada fan var duracellde pilleri soğutmak için adam yılların elektronikçisi bana sony ve duracell in sadece isim olduğunu gp nin ise sağlam olduğunu söyledi ve bana tanıdık fiyatı yaptı hemen aldım ama aklımda duracelldeki fan olayı kalmıştı ama duracell dede 2 lamba vardı yani her iki pile tek lamba düşüyor buda iyi değil eve geldim makineyi açtım hocam manyak bişe makine yukarı açılıyor ve pilleri yukarı takıyorsun oda ne bundada fan vamış ve daha verimli çünkü duracellde yerden yaparken bunda havadan yapıyor ve bunda her pil için 4 ayrı lamba var kesinlikle gp 2500 powerbank derim dolarken kırmızı dolunca yeşil yanıyor ve gerçekten yarım saatte hallediyor hocam makine hızlı sistemde 96 ytl ben tanıdıktan daha ucuza aldım bursada ama kesinlikle öneririm gp yi set olarak almanda daha iyi

30 min. charger in verdiği akım kaç mA pillere ? 800mA yükleyerek mi şarj ediyor ?

• gp lerin bende 600 - 700 seriside war onlar kadar dandik bi sarjlı pil daha görmedim ama şimdi çekinerek aldığım 2300 çok işimi görüyor microsoft wireless desktop set im war onda kullanıyorum pil bitmio kaç defa sarj erttiysem hepside sıkıldığımmdan daha hiç bittiğinden dolayı sark etmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

hocam benim aldığım powerbank ile 30 dak şarj yazıyor fakat arkasında bu değerin 1600 mah piller için olduğu yazıyor 2500 mah için 43 dakika değer vermiş ama bende 33 dakikada 3 tanesi 1 dakika sonrada 4. sü doldu ve gerçekten düzgün makine ve piller şimdi bende duracell in 30 dakikalık cihazı ile bunun arasında kararsızdım aldığım yer bir tanıdık elektronikçi ve onda duracell ,gp,sony vardı aklımdada duracell ağır basıyordu altındada fan var duracellde pilleri soğutmak için adam yılların elektronikçisi bana sony ve duracell in sadece isim olduğunu gp nin ise sağlam olduğunu söyledi ve bana tanıdık fiyatı yaptı hemen aldım ama aklımda duracelldeki fan olayı kalmıştı ama duracell dede 2 lamba vardı yani her iki pile tek lamba düşüyor buda iyi değil eve geldim makineyi açtım hocam manyak bişe makine yukarı açılıyor ve pilleri yukarı takıyorsun oda ne bundada fan vamış ve daha verimli çünkü duracellde yerden yaparken bunda havadan yapıyor ve bunda her pil için 4 ayrı lamba var kesinlikle gp 2500 powerbank derim dolarken kırmızı dolunca yeşil yanıyor ve gerçekten yarım saatte hallediyor hocam makine hızlı sistemde 96 ytl ben tanıdıktan daha ucuza aldım bursada ama kesinlikle öneririm gp yi set olarak almanda daha iyi

30 min. charger in verdiği akım kaç mA pillere ? 800mA yükleyerek mi şarj ediyor ?

Şu işi ben de çok merak ediyorum?? Ancak 2300pilleri 30dk.da şarj edebiliyorsa daha fazla akım vermesi gerekir.. Eğer pil başına dahi 800mA veriyorsa, bu durumda şarj süresinin 3sa civarında olması gerekmez mi?

• AA serisine 3400 mA verdiği AAA serisinede 1700 mA verdiği yazıyor
  • arkadaşlar gp'nin 2500 şarjlı pilinden sonra şimdide 2600 pillerini piyasada
  • 2700 lerde çıkacakmış ona bakarsan
  • Duracell tek geçerim
  • gp aldım gayet memnunum 2600 olsaydı ondan alırdım en büyük kapasiteli powerbank serisis hangisis ise onu almak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.