Şimdi Ara

2020 Citroen C5 cross mu? Hyundai Tucson power edition mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Citroen in avantajı, *tam otomatik

* Dizel

* Şerit takip

* Çarpışma engelleme

Hyundai Tucson,

* Daha güçlü 177 beygir güç

* Daha yakışıklı görünüm

* Daha uzun garanti

* İmaj....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Hyundai'nin ne imajı varmış? Citroen'in de hyundai'nin de imajı zayıf. Benzinli tucson komşumda var, trafiğe girmediği halde 9 lt. Trafiğe girersen 12-15'lerde gezer.

9lt cok iyi. 1.5ton suv. Senin dizel passati patoz eder o motor :) bi zahmet fazla yaksin di mi ?

• Eski c5 sedan kullanıcısı olarak süspansiyon farkini da düşünün derim

• TheRad67 kullanıcısına yanıt

Citroen ağır basıyor, altyapı olarakta zaten pejo 3008 le aynı , fiyat farkı nerdeyse 70-80 bin... aslında kesinlikle C5 cross Fiyat performans olarak çok ideal ...ama tabi kaliteyi de zaman belirler..

• İkinci eli de düşünerek hyundai bana daha mantıklı geldi hocam,Citroen’e bir türlü ısınamadım.

• C5 in avantajlarına Süspansiyon ve eat8 i de yazın bence

• Citroen C5 aircross daha kaliteli duruyor şerit takip asistani dizel motor ve süspansiyon .......Hyundai benzinliyse hiç bulasmam ben olsam yakmıyor içiyor benzini ...marka imajı olarak Citroen daha prestijli Hyundai den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai'nin ne imajı varmış? Citroen'in de hyundai'nin de imajı zayıf. Benzinli tucson komşumda var, trafiğe girmediği halde 9 lt. Trafiğe girersen 12-15'lerde gezer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tucson derim hem tasarım hem donanım bu fiyata pek muadili yok, benzinliyi millet karıştırıyor, eski gdi ler ile yeni 177 lik t-gdiler bambaşka iki motor. İzmirde şehir içi 7.8km tüketimim araba daha 900kmde.

• Tam otomatik EAT8 Şanzıman nedeniyle C5 Aircross.Çift kavramadan uzak durmak lazım.Ayrıca süspansiyonu ve iç tasarımı daha iyi C5 Aircross'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 13 Aralık 2020; 20:16:41 >
  • Tucsondaki heybet hiçbirinde yok. Ayrıca arabaya 300 bin verecek adam için de yakıt parası sıkıntı olmaz. Prestij, gösteriş için alınır bu arabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 13 Aralık 2020; 20:34:33 >
  • Citroen dizel otomatik sıfır mi 310 bin tl?

• Donanım hangısındeyse onu seçerdim donanımlı arabaya alışınca insan vazgeçemiyor helede benim gibi tek seferde 11-12 saat uzun yol giden biriysen şerit takip, kendi kendine fren yapması gibi şeyler büyük nimet oluyor ama yok o ozellıkler lazım değil diyorsan sehir içindeysen sadece tuscon daha heybetli duruyor dışarıdan daha karizma ağır duruşu var

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Hyundai'nin ne imajı varmış? Citroen'in de hyundai'nin de imajı zayıf. Benzinli tucson komşumda var, trafiğe girmediği halde 9 lt. Trafiğe girersen 12-15'lerde gezer.

9lt cok iyi. 1.5ton suv. Senin dizel passati patoz eder o motor :) bi zahmet fazla yaksin di mi ?

• c5 air cross dizel otomatik 310 Bin mi fiyatı ? sıfır araç var mı bu fiyata? bi hafta önce sordum sadece 1.2 baz donanım en boş yani, arka park sensörü bile yoktu arabada 303 bin kampanyalı fiyatı var, hal böyleyken 310 bine nerde var dizel otomatik c5 aircross?

• Sıfır demedim ki , 2020 model diye yazdım, 2. El düşük kmler de aşağı yukarı 310 civarına bulunuyor... Citroen bı 5 bin fazla olabilir.

• Tucson kasa değiştiriyor artı c5 daha yeni bir araç artı dizel ve daha oyuncaklı sanırsam.

• C5 cross çok beğendiğim bir araç Beğeniler tabi ki göreceli ve kişiseldir Arkadaşımda benzinli Tucson vardı yakıtından bıktı sattı Dizel de olsa c5 iç tasarım gösterge vs çok beğeniyorum Tucsondan iyi demiyorum kesinlikle çünkü bu zevktir Ayrıca eat6 eat8 çok güzel bir şanzıman

• 2019 da c5 yeni çıkınca dizel olanı gidip denedim, önceki aracımın benzinli olmasından mıdır bilmem ama içeri aşırı bir motor sesi geliyordu ve bu beni baya rahatsız etmişti. o an soğudum, daha sonra çıkanlarda iyileştirme var mı bilmiyorum öbür türlü alınabilirliği fiyat performans değerlendirildiğinde uygun görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaş72

2019 da c5 yeni çıkınca dizel olanı gidip denedim, önceki aracımın benzinli olmasından mıdır bilmem ama içeri aşırı bir motor sesi geliyordu ve bu beni baya rahatsız etmişti. o an soğudum, daha sonra çıkanlarda iyileştirme var mı bilmiyorum öbür türlü alınabilirliği fiyat performans değerlendirildiğinde uygun görülüyor.

Aynen bende hocam. Tiguan 1.4 tsi kullanırken test ettim sırf motor sesi yüzünden almaktan vazgeçtim. Süspansiyon konforunu çok övüyorlar o yüzden tekrar düşünmeye başladım tek sıkıntı motor sesi.
  • harun1389000 H kullanıcısına yanıt

Motor sesi ilk çalıştırmada mı var ? Yoksa her hız ve devirde devam ediyor mu?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.