Şimdi Ara

Toyota Corolla Passion x pack mi? Honda Civic Eco Executive mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangisini önerirsiniz %90 engelli raporu üzerine alacağız ileride hangisi değerini korur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsungerHeisen -- 16 Ekim 2019; 12:22:43 >



  • İyi günler hocam. Bende baktım ikisine. Corolla alabileceğiniz en dolu corolla zaten. Civic ise executive + tan önceki paket. Sanırım makyajla gelen sürüş asistanları ve deri koltuk gibi eksikleri var sizin baktığınız executive de. Bence executive + bakın. Ama illa eco yani lpgli almak isterseniz executive + alamıyorsunuz. Kafanıza yatanı alın, mutlu olun. Ama benim tercihim executive + olacak inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bilgisi olmadan yapılacak öneri doğru olmaz. İki araç da başarılı. Corolla daha dolu. Civic daha geniş, daha yakışıklı. Motor olarak corolla iyi, servis olarak corolla iyi. İkinci el ve alım noktasında ilk alım fiyatı önemli.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı fiyata geliyor 120 bin tl ye geliyor.
  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt
    Hocam executive + yakıt konusunda üzer gibi geliyor Corollanın ikinci el piyasası nasıldır 5 yıl sonra sattığımda sıkıntı çıkarır mı o beni düşündürüyor.
  • Ben 115 e Corolla boş û aldım. Siz vergisiz benden pahalıya aynı arabayı alacaksınız. Eğer ilerde prim yapsın zararım olmasın diyorsanız ucuz arabanın dolu modeli yerine daha pahalı arabanın boş modelini alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci el konusunda türkiyenin en değerli iki aracı honda civic ve corolla. Lancia, mazda bakmıyorsunuz ki hala ikinci el deyip duruyorsunuz. Bu mudur yani tek kriteriniz? Saçmalık. Araba falan almayın, paranız değer kaybetmesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevozgur

    Ben 115 e Corolla boş û aldım. Siz vergisiz benden pahalıya aynı arabayı alacaksınız. Eğer ilerde prim yapsın zararım olmasın diyorsanız ucuz arabanın dolu modeli yerine daha pahalı arabanın boş modelini alın.
    Ne önerirsiniz peki hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    İkinci el konusunda türkiyenin en değerli iki aracı honda civic ve corolla. Lancia, mazda bakmıyorsunuz ki hala ikinci el deyip duruyorsunuz. Bu mudur yani tek kriteriniz? Saçmalık. Araba falan almayın, paranız değer kaybetmesin.
    Hocam arabayı 5 yıl kullanmak zorundayız yani piyasayı da düşünmek gerek diye düşündüm ama Mazda 3 alıp 5 yıl sonra nasıl bir sonla karşılaşacağımı kestiremediğimden elemiştim.
  • EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt
    Bir arabayı 5 yıl kullanmak zorunda olsam son bakacağım şey ikinci eli olurdu. Konforu, yalıtımı nasıl, içime sinmeyen bir şeyi var mı diye analiz eder, en memnun kalacağım aracı alırdım. Benim için hangi donanım önemli, hangisi daha güvenli diye düşünürdüm.
  • EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt
    Passat, 3008, tiguan olabilir. Daha sonra honda sonra toyota.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki abes bir öneri olacak ama,Passat derim . Bu ülkede passatın ölüsü para be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de değerini korur lakin Corolla en üst paketken aynı paraya Civic'in en üst paketini alamıyorsunuz bunu göz önünde bulundurmak lazım. Beş sene sonrasını fazla kafaya takmamak lazım, bu ülkede Corolla, Civic, Passat ve Golf sahibi iseniz bu araçların ölüsü bile ikinci elde para. Benim sabahtan ilana koyduğum görece temiz 2001 model Corolla'ya ben daha kahvaltıyı bitirmeden Adapazarı'ndan alıcı çıktı adam akşama arabayla döndü evine.
  • Ben de senin gibi arada kaldım gittim civic eco elegance aldım geçen hafta. Executive donanımda deri koltuk olması beni soğuttu, kışın soğuk yazın sıcak oluyor oturunca ve anahtarsız çalıştırma dışında pek bir numara yoktu ben de 11 bin lira fazla vermek istemedim. Corolla da güzel araba, alınabilir ama benim içime sinen civic oldu. Fabrikasyon lpgli olması her zaman avantaj benim için. Corolla, civic falan ekmek gibi satan arabalar. Sen kafana takma aracın temizse bu ikisinden hangisine sahipsen çok kolay satarsın. Git bayilere dene ikisini de hangisini seversen onu al. İkisi aynı anneden farklı iki kardeş gibiler zaten.
  • PrinceOfPersia kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara aldınız acaba? Bizde eco elegance otomatik düşünüyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt
    160.500 aldım ben hurda onlardan. 162 normal fiyatları 1500 lirayı ahbap vasıtasıyla indiler. Başka şehirlerde belki az çok bir tık uygun bulunurdu, araştırmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfsungerHeisen

    Hocam executive + yakıt konusunda üzer gibi geliyor Corollanın ikinci el piyasası nasıldır 5 yıl sonra sattığımda sıkıntı çıkarır mı o beni düşündürüyor.
    Zaten ucuza alıyorsunuz, zarar etmeniz vergili fiyatına alanlara göre imkansız hala neyine bu kadar önemsiyorsunuz. İçinize yatanı alın geçin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya mondeo, passat falan alinamiyor mu ? Otv siz c sinifina 120bin tl cok geldi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem ötv indirimin var insan bu arabaları seçer mi. Atmosferik motorlu aracı asla tercih etmem. Bende ötv indirimi olsa sanirim superb alirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.