Şimdi Ara

Yaris Cross Hybrid mi Nissan Qashqai E-Power mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota çok iyi indirimler yapmış. 1.400.000 TL ye en dolu paket Yaris Cross Hybrid alabiliyorsunuz.

Qashqai E Power ise 1.700.000 TL civarına Skypack paketi alınabiliyor indirimler vs. çıktıktan sonra.

Biliyorum Yaris Cross B segment ve Qashqai C segment olarak geçiyor. Ama aralarında 300.000 TL yi hakedecek bir fark var mı sormak istedim. Size kalsa hangisini alırsınız?

• The Outsider kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Bunu tartışmaya bile gerek yok kesinlikle epower qq tercih edilmeli

Şu anda 2016 xtrailim var sıfır almıştım bütün suv modellerini araştırdım baktım 1. Öncelik gücüm yeterse e power xtrail ondan sonra ise sorgusuz sualsiz qq e power fakat bu araçların şanzıman lı modellerini de almam cvt den sıkıldım öyle bir durumda ise kesinlikle çift kavrama önceliğim olur
  • Her türlü qashqai
  • 1.500'e bile başka C SUVlar var ama bu ikisi arasında Qq alma imkanınız varsa tabiki Qq alınır.

• Hocam tabiki qasqai ..
  • Ekim ayında E Power olmayan QQ Skypack 1430-1470 arasına satıldı. Kasım'da da sorulabilir.

Designpack de 1340-1370 arasına satıldı.

300k cebinizde kalır.

• E powera yaklaşmaz qasqhai 1.33 4x4 yapıştırır geçerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Honda HRV e-hybrid
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaris cross kadar çirkin görünen az araç vardır herhalde.

Yeni Qashqai 2-3 tane yaris cross eder.
  • Hrv ve corolla cross niye yok ?

1.7 ye formentor alır geçerdim ben açıkçası
  • Bu yazdıklarınızı tartışmaya gerek yok qashqai düz.

Corolla cross derseniz ve epower la karşılaştırırsanız hem fiyat hem yakıt tüketimi olarak Cross öne geçer.

4x4 ihtiyacınız yoksa corolla cross.

Ama yaris cross hem malzeme açısından hem performans açısından hem de hacim olarak düşük bir araba.

• rgsxmetin kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi düşünüyorum xtrail şu anda kendi segmentinde konfor ve güvenlik olarak en iyisi diyebilirim lakin benzinli epower olayına takılmış herkes , Honda zrv de aynı teknolojinin çok az farklısı ile 2.0 motorla bugünlerde satışa çıkacak yani uzak doğulular ısrarla bu teknolojide devam ediyorlar var bi bildikleri sanırım.
  • Bu soruyu ancak yaris cross kullanmamış biri sorar!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.