Şimdi Ara

2011 Clio Symbol Dizel,(Yol tutuş 0 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kaplan1222 , kaplan1222 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şirkete başlıkta belirttiğim araçtan aldık.0 olarak. modelini falan bilmiyorum ama ilandakinin aynısı (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1300-km-de-2011-symboll-expression-3-aylik-sifir-arac-cizik-yok-45630411/detay )

Dizel motorlu en düşük donanım paketi olan neyse o işte,bilmiyorum adı ne ?

Sorun,araç 120-130 gibi hızlarda önden bırakıyor kendini,şerit içinde geziniyor. Direksiyonu sert tutmasan yan şeride kayacak,o kadar kötü. Eğer aracın özelliği buysa diyecek lafım yok, ama bu kadarda kötü olmamalı bir yol tutuş. 175lik lastikler var üstünde sanırım goodyear,bunların ön arka basıncı ne olmalı ? ondan kaynaklanıyor diye düşünüp 32/32 yaptırdım yine düzelen birşey olmadı ( 36/40 ayarlıymış ilk alındığında güüya )

Hergün 200-250 km yol yapılacak,güvenlik önemli. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

• Memnun değilsen sat kardeş beklemen hata.160'a kadar çıkıyorum yol olsa daha fazlasınada çıkacağım milim kayma yok.Bundan önceki aracın neydi?
  • aynen bızım aracta dizel versyonu 85 bg lık yolsa hıc ne gezme ne motort sesi...bızım lastıkler 15 cant 185 lik lastık contıneltel havaları 30/32
    aracta sorun var sızın normalde otobanda o kadar rahatkı ınanın tek elle kullanırsınız..
  • hocam bence sizin aracınızda problem var, servise göstermenizde fayda var diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

hocam bence sizin aracınızda problem var, servise göstermenizde fayda var diye düşünüyorum.

denemekte fayda var malum güvenlik önemlidir.
  • hocam 2004 dizel clio symbolüm var istanbul otobanında 190 yaptın banamısın demedi yol tutuşu gayet güzel ben mumnunum
  • 180 e kadar çıkabildim, böyle bir şeye rastlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cliodan başka araca binmeyen arkadaşlara normal gelmiş sanırım aracın yol tutuşu :) bende geçen ay bahsettiğiniz 1.5 dci 65 bg auth. modelini kiralayıp 600 km uzun yol yaptım bahsettiğiniz gibi şeritte oynama yoktu ancak viraj performansı "0" değil "-5" ti bana göre.araç yüksek hızlarda hiç güven vermiyor maalesef.ha o paraya o kadar az yaktığı için sınıfında tek yinede
  • Clio kullanıcıları alınmasın ama..

Focus kullanıcısı olarak önceki ay 1 hafta kadar 2010 1.5 DCİ 85 ps lik Symbol kullanmak zorunda kalmıştım.. Yaklaşık 1200 Km yol yaptım..Kullandığım araç 14 bin km deydi,ve bakımdan yeni çıkmıştı.

Bir araçta bukadar kötü yol tutuş olabilirmi..Bukadar hissiz bi direksiyon olabilirmi.. Güven hissi 0 arabada.

Ha fiyatı ucuz olsa onuda anlarımda fiyatıda ucuz değil 30 u geçmiş dizel symbol..

• bizde hem symbol var hem de clio ikisindede gezinme hiç olmadı

hatta symbolun bi ara ön tamponu yoktu tamirdeydi o halde 180 le gidiyodum karsıya iş yerime milim gezinme olmadı şirket arabası sonucta gavur malı gibi kullanılırsa her arabada boyle seyler olur

abimlerin sirkette clio vardı 50 binde motor yaptırdılar sonra sorduk kim yaptı diye eleman demezmi bana zam yapmıyolar diye 5000 devirde devamlı arabayı zorlaya zorlaya kullandım diye hayat bole işte. ren ault ne yapsın
  • Bende clio symbol 2005 1.4 8v auh. 75 bg. araçım var,arada bir bende 180 e çıkıyor araç güven hissi -0 bu na katılıyorum yol tutuşu -0 direksiyon hidroliği sert,freni sert herşeye rağmen az yakıyor,sorunsuz,parçaları ucuz ve bagajı çok geniş her yönden dikkatli kullanımda insanın her ihtayıcını tamamen karşılayacak bir araç sonuçta symbol ona göre kullanmak lazım bu şeritte gezinme olayını kendi şöförlüğünde aramalısın.
  • Uzun yol için alınabilecek en kötü araba symboldür.Şehir içinde çok sıkıntı çıkarmaz ama uzun yolda benim gözümde çok ciddi riskli bir arabadır.
    Şirket verdiğinden dolayı nerdeyse 2 senedir bu araca mahkumum.Maaşımdan kestirip başka araba istiyorum ama prensip gereği yapmıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.