Şimdi Ara

Focus - Auris - Astra - Ceed Yol tutuş Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=huBlHg1LD8Y

Testi tesadüfen gördüm ama sizce pilotaj hatasımı yol tutuşuyla ünlü focusun kötü performansı. Auriste beklenenden yüksek bir performans vermiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı şurada, Focus'un ESP'si pek müdahaleci değil. O açıdan muhtemelen diğer araçlardan daha hızlı girip çıkıyor konilere.

O yüzden moose test, ve bu attığın koni testlerinde pek iyi sonuçlar alamayabiliyor.

Gerçek yol tutuş testi skid padde yapılır. Focus skid pad testlerinde 3 serisi ile aynı performansı gösteriyor.

• Auris iyidir 3 yıl bindim çok sevmiştik kendilerini.

Not: Videoyu izlemedim.Zamanım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra da baya sıkıntılı geldi bana. auris ve focus kullandım. auris kendi aracımdı, focus şirket aracı. ara sıra zorlardım araçları, ikisi arasında yol tutuş anlamında pek bir fark yoktu ama bu videoda auris focusa göre baya iyi görünüyor

• Auris 1.6 benzinli motorda arkadalarda bagamsız süspansiyon kullanıyormuş dizellerde ise normal torsiyon

• Astra her jenerasyonunda yol tutusta premium sinifin en yakin takipcisi olmus bir araba. Adam diyor sikintili geldi bana xDê

• Sıkıntı şurada, Focus'un ESP'si pek müdahaleci değil. O açıdan muhtemelen diğer araçlardan daha hızlı girip çıkıyor konilere.

O yüzden moose test, ve bu attığın koni testlerinde pek iyi sonuçlar alamayabiliyor.

Gerçek yol tutuş testi skid padde yapılır. Focus skid pad testlerinde 3 serisi ile aynı performansı gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 14 Haziran 2018; 13:31:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Astra her jenerasyonunda yol tutusta premium sinifin en yakin takipcisi olmus bir araba. Adam diyor sikintili geldi bana xDê
    ona bakarsan focus premium olmayan c segment araçların içerisinde en iyi yol tutuşa sahip denilen araçtı.. hocam ciddi soruyorum videoyu hiç izlemedin bile değil mi?

ha bir de benim yorumumun da sanırım sadece ilk cümlesini okumuşsunuz zira sonrasında videonun garipliğinden bahsetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 14 Haziran 2018; 15:10:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fordçular gelmiş yine

• Ceed iyi iş cıkarmış üstelik bir önceki makyajsız kasa

• Kanala bakinca yanli bir test oldugu belli oluyor. Aurisin yol tutusu iyidir. Astra focusa gore agirlik avantaji fazla daha iyi donebilir virajlari ama yine de bu testi aklamaz. Astra k her turlu iyidir bence auristen. Yuksek hizlardaki stabilitezi cok iyi yeni astranin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.