< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 7 Temmuz 2019; 12:27:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 7 Temmuz 2019; 12:27:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu ortalama hız ile yollardaki bütün motorlar benzer yakar tsi msi ayırmıyorum tüm motorlar diyorum. 4 ileri atmosferikler hariç
![]() |
Ortalama hıza bakarsak gayet kasılmış görülüyor.90 km hız civarı gidilmeye çalışılmış belliki.Birçok motor günümüzde bu şartlarda aynı yakacaktır.
Ben bu araçtan yaklaşık 400 kg daha ağır 500 cc daha büyük 136 hp lik arkadan itiş benzinli aracımla 95 ortalama(110 120hızlarda) hızla 5.3 gördüm mesela. Sakin gidince çoğu turbo benzinli araçlar az yakıyor hakikatten. |
çanakkaleden gittiyse iyi bence ama osmangazidense o tempoyla 15 yıl öncesinin 1.3-1.4 atmosferikleri de benzer yakıyor.
tsi'ların düşük yükde bsfc dizel ayarında ama yüksek yük altında verim düşüyor, hacim küçüldükçe hepden düşüyor. |
Puntoyla 140-220 ? Sızın hayat degerlı degıl anladık da yanınızdakılerın de degılmıs :) sıfır alıp 7 sene kullandım punto evo, 110 dan sonrası sallanan besık o arac
|
400 kilometreyi 5 saate gitmek kasmak değil zaten koklattıra koklattıra gitmişsiniz.
|
Tam otomatik civic ise yokuştan aşşağı salınca 6lt yakıyor. Manuel ise 5 yakar yokuş aşşağı
|
Civic in normal şartlarda 4.7 yaktigina inanıyorsun da TSI in benzin ürettiğini neden inanmıyorsun bire zındık
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 10 Temmuz 2019; 22:48:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 7 Temmuz 2019; 13:56:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 7 Temmuz 2019; 13:57:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |